Pozdrav drage dame.
Zanima me da li je neka od vas koristila neke tablete da izazove ovulaciju i ako jeste moze li neko iskustvo.
Ginekolog mi je prepisao jedne ako uspijem nabaviti da pijem 5 dana 2×1
Inace imam PCOS i vec pijem jednu terapiju za njih .
Samka
Pozdrav drage dame.
Zanima me da li je neka od vas koristila neke tablete da izazove ovulaciju i ako jeste moze li neko iskustvo.
Ginekolog mi je prepisao jedne ako uspijem nabaviti da pijem 5 dana 2×1
Inace imam PCOS i vec pijem jednu terapiju za njih .
Ja imam Ovulacije , i nemam nikakve dijagnoze , ali ovaj ciklus sam na klimofenu isto 5 dana 2 puta po 1 tabletu .. i u petak imam folikulometriju pa ću vidjeti dal djeluju na mene dal se izabicilo vise od jednog folikulica pa ću moći vise toga ti reci u svezi toga .. također cura tu na forumu je wildflower isto je na klomifenu i njoj pomažu da joj izazovu ovulaciju .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina želim ti puno sreće u skorom plusiću 🍀❤️
PCOS
🙋🏼♀️ - 25
🧑 - 27
3/23 - biokemijska
Pokušavamo od 1/23 🫠
Cure, nakon sto je trakica za ovulacija skroz tamna, odnosno pozitivna, citam da tek nakon toga testa ovulacija nastupa kroz 24-48h. Da li sam dobro procitala i shvatila? :) Hvaala
*rani spontani- 01.24
Danas mi 8dc, cim dobijem 2dc krece spricanje. Pojma nemam kakoce mi djelovatj na endometriozu i migrenh, to mi je najveca briga. Koristim ponovo od juna, svaki mjesec, sad nisam i lutealna faza 7 dana bila. Nisu mi rekli da ima neki rok, valjda kak nema stetna dejstva. Ja sam se bila dobro raspala prije 10 dana, sad sam bolje, nekako covjek stane na noge…
Meni je prije pobacaja lutealna faza bila 15 dana, sad 12. Mislila sam malo sa utrogestanom pokusati ponovo, ali neko mi je rekao da nije bas dobro dugo ga koristiti. Nadam se da ce sve biti ok sa endometriozom.
Cure, nakon sto je trakica za ovulacija skroz tamna, odnosno pozitivna, citam da tek nakon toga testa ovulacija nastupa kroz 24-48h. Da li sam dobro procitala i shvatila? :) Hvaala
Kod mene je ovulacija bila nekoliko sati nakon što uhvatim peak. Ako uhvatim peak oko 16 sati, navecer oko 22 osjetim jajnik, ujutro odem na UZV i potvrde da je bila ovulacija, tako da svi smo razliciti, kod nekog je prije kod nekog poslije
Ovulacija može nastupiti i nakon 12 sati, sve u svemu kad nastupi jajna stanica je neko vrijeme spremna za oplodnju. Zato se nekako računa od peaka cca 48 sati i u tom periodu bi trebalo nekoliko puta pokriti. Sretno u pokrivanju.
Bikmik ja sam isto tog mišljenja da je jednostavno tako moralo biti. Tijelo samo odbaci plod radi neke greške. Tako da žena leži i ide samo na WC i dalje bi se isto dogodilo jer jednostavno tako mora biti.
Ali volim te koji vole pametovati. Ali da mi netko ide nabijati grižnju savjesti u takvoj situaciji mislim da nije nimalo u redu od njih, i da to više govori o njima kako nemaju nimalo suosjećanja. Drži mi se 😘
.
Htjela sam naručiti D-asparaginsku kiselinu preko gymbeama ali nema dostupno, a ovo drugo su sve nešto baš niske doze.
Našla sam na Futunatura stranici i to dosta visoke doze i još sam našla neki proizvod za plodnost mislim da se zove Babin zub, prvi put pročitala za takvo nešto. E sad malo sam skeptična prema toj stranici, mislim na kvalitetu proizvoda. Radi se o nekoj slovenskoj firmi pa si mislim da su ipak proizvodi testirani i da u kapsuli ako piše da ima toliko i toliko nečega da onda toga ima a da ne ispadne da proizvod nema ni pola doze od onoga što piše na pakiranju. Što vi mislite da uzmem ili čekam da bude dostupno na gymbeam?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
BikMik zao mi je zbog komentara drugih. Probaj koji put malo ostrije odgovoriti, mozda se smire. U mom slucaju je to pomoglo.
Sto se tice vjezbanja, stvarno vjerujem da ako se mrva primila da joj umjereno vjezbanje nije pomoglo vec je bila kromoskomska greska.
Curka2312 ako bas zelis inace znati kad ti je bila ovulacija onda bi ti bilo dobro uz trakice pratiti i bazalnu temperaturu. Prvi ciklus mozda neces pohvatati (jer trebas vidjeti kako sr tvoje tijelo ponasa), ali vec 2.-3. ciklus mozes po temperaturi vidjeti kad je nastupila ovulacija (dakle, to vidis s odmakom od 2-3dana). Na dan ovulacije temperatura obicno padne, a nakon toga naraste. Recimo, meni je ovulacija obicno dan nakon peaka i 2 dana nakon peaka naraste temperatura.
Ako se ne zelis patiti s tim onda ti je najbolje pokriti peak i dan nakon i onaj iza i dobra si🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ovulacija može nastupiti i nakon 12 sati, sve u svemu kad nastupi jajna stanica je neko vrijeme spremna za oplodnju. Zato se nekako računa od peaka cca 48 sati i u tom periodu bi trebalo nekoliko puta pokriti. Sretno u pokrivanju.
Bikmik ja sam isto tog mišljenja da je jednostavno tako moralo biti. Tijelo samo odbaci plod radi neke greške. Tako da žena leži i ide samo na WC i dalje bi se isto dogodilo jer jednostavno tako mora biti.
Ali volim te koji vole pametovati. Ali da mi netko ide nabijati grižnju savjesti u takvoj situaciji mislim da nije nimalo u redu od njih, i da to više govori o njima kako nemaju nimalo suosjećanja. Drži mi se 😘
.
Htjela sam naručiti D-asparaginsku kiselinu preko gymbeama ali nema dostupno, a ovo drugo su sve nešto baš niske doze.
Našla sam na Futunatura stranici i to dosta visoke doze i još sam našla neki proizvod za plodnost mislim da se zove Babin zub, prvi put pročitala za takvo nešto. E sad malo sam skeptična prema toj stranici, mislim na kvalitetu proizvoda. Radi se o nekoj slovenskoj firmi pa si mislim da su ipak proizvodi testirani i da u kapsuli ako piše da ima toliko i toliko nečega da onda toga ima a da ne ispadne da proizvod nema ni pola doze od onoga što piše na pakiranju. Što vi mislite da uzmem ili čekam da bude dostupno na gymbeam?
Hvala Bebolino, ne dam se, malo cu biti ostrija. Dosadilo mi je praviti se uvijek super i ne presutiti, pa dodjem kuci i muzu placem, a on me mora gledat takvu (prije svega ovoga znala sam da ne placem bukvalno godinama, cak sam pitala i lsiholige sto ne placem :D)
Ja preko ove stranicw narucujem, i ta kiselina je registrovana kao dodatak prehrani, pa ce ti je bitit esko bas naci odlicno, ali jako dugo naracujem na ovom sajtu i do sada mi je sve bilo okay. Prodaje se i po apotekama.
https://www.sunday.de/l-asparaginsaure-kapseln-750mg.html
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
.
Hvala Bebolino, ne dam se, malo cu biti ostrija. Dosadilo mi je praviti se uvijek super i ne presutiti, pa dodjem kuci i muzu placem, a on me mora gledat takvu (prije svega ovoga znala sam da ne placem bukvalno godinama, cak sam pitala i lsiholige sto ne placem :D)
Ja preko ove stranicw narucujem, i ta kiselina je registrovana kao dodatak prehrani, pa ce ti je bitit esko bas naci odlicno, ali jako dugo naracujem na ovom sajtu i do sada mi je sve bilo okay. Prodaje se i po apotekama.
https://www.sunday.de/l-asparaginsaure-kapseln-750mg.html
Za sta kod spermica je ona dobra?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji