Kawa, redovno ovuliram, i ciklusi mi nisu kratki/dugi tako da ništa ne pijem (zasad)
queeqa, pomirila sam se da ću ju dobit još prije dva dana kad mi je temp počela padati pa mi nije nešto preteško palo. Naravno da to nije ishod kakvom sam se nadala, ali dobro. Možda bude više sreće s inseminacijom.
Koji si ti dpo?
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Pozdrav drage dame.
Zanima me da li je neka od vas koristila neke tablete da izazove ovulaciju i ako jeste moze li neko iskustvo.
Ginekolog mi je prepisao jedne ako uspijem nabaviti da pijem 5 dana 2×1
Inace imam PCOS i vec pijem jednu terapiju za njih .
Ja imam Ovulacije , i nemam nikakve dijagnoze , ali ovaj ciklus sam na klimofenu isto 5 dana 2 puta po 1 tabletu .. i u petak imam folikulometriju pa ću vidjeti dal djeluju na mene dal se izabicilo vise od jednog folikulica pa ću moći vise toga ti reci u svezi toga .. također cura tu na forumu je wildflower isto je na klomifenu i njoj pomažu da joj izazovu ovulaciju .
I ja sam taj dobila al je trenutno u defekturi nadam se ds cu uspjet naci da mogu pocet piti na vrijeme.Sretno i vama ❤️🌸
A da pitaš doktora mozda za femaru ili letrozol kao zamjenu,. Ja kad sam koristila nije bilo klomifena pa su mi dali femaru, koja je po meni cak i bolje ne djeluje na endometrij. Ne znam gdje se nalaziš, da pokušam vidjeti ovdje kod mene da li ima pa da ti posaljem.
Hej draga narucila sam sutra stizu nadam se da ce mi pomoci .Hvala puno i lijep pozdrav iz Bosne
Samka
Ja danas 10dc i nikad manje sluzi nisam imala, ne znam jel od caja ili suplemenata koje sam ubacila, a najvise se bojim da kece ni biti ovulacija...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mariposa bas mi je žao , nadala sam se da ćeš nam zakačiti pozitvan test :(((
.
.
Wildflower dali se i tebi smanjio apetit na klimofenu ili to samo meni , ja sam izgubila 2 kile u par dana 😩😩😩 uopće ne mogu jesti , užasno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
.
.
Wildflower dali se i tebi smanjio apetit na klimofenu ili to samo meni , ja sam izgubila 2 kile u par dana 😩😩😩 uopće ne mogu jesti , užasno .
Odo i ja na Klomifen, skrmacilq se od operacije ko ista :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
.
.
Nisam imala takav simptom.....
A i ne sjecam se da to pise u nuspojavama..
Mozda ti nije do klomifena..
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
.
.
Nisam imala takav simptom…..
A i ne sjecam se da to pise u nuspojavama..
Mozda ti nije do klomifena..
Piše , išla sam citati sad .. piše gubitak apetita .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Mariposa pa onda sretno 27.2., i meni stvarno ta bazalna baš olakša, vidiš da pada temperatura nekoliko dana za redom i znaš što slijedi.
.
Meni je danas 6.dc, ne znam hoću li uopće pratiti trakice ako i budem budem samo da vidim okvirno kad je bila O pa da vidim kad bi mogla M. Keksnut ćemo se bez obaveza i bez presinga oko tih dana pa tko zna.
Sutra stiže hrpa suplemenata pa ću nas nafilati.
Dogovorila sam konzultacije u 3.mj pa ćemo vidjeti jel idemo odmah s tim ciklusom ili sljedećim u postupak.
Možda neću redovno sve izvještavati kako se sve odvija možda samo na kraju jel bilo transfera ili ne. Jer zadnji put je toliko bilo obećavajuće i super se odvijalo i onda ništa.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav žene,
Ako mi može netko odgovoriti na pitanje, jer tražim po internetu i nisam sigurna u odgovor.
Nastupa li menstruacija 12-16 dana nakon ovulacije bez obzira na to je li duljina ciklusa uredna ili nije?
Isprike na upadu, ako netko zna odgovor da neznalici pomogne 🙏
Pozdrav žene,
Ako mi može netko odgovoriti na pitanje, jer tražim po internetu i nisam sigurna u odgovor.
Nastupa li menstruacija 12-16 dana nakon ovulacije bez obzira na to je li duljina ciklusa uredna ili nije?
Isprike na upadu, ako netko zna odgovor da neznalici pomogne 🙏
Draga Lola, tako je ☺️
Odnosno trebala bi, ali moze biti vise razloga zasto nije tako.
No ako je tvoje pitanje - sto ako je O bila 8.dc i lutealna faza traje 12 dana, hoce li M doci 20. dan ili 28. kao inace - odgovor je da ce doci 20. dan
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji