Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    03. Travanj 2024. 14:58

Eni, ima jos vremena. Tek je prosla O ☺️
    Uz ove tablete vjerujem da su jake, kvalitetne O. Bit ce to jedna lijepa, velika, debeljuskasta beba😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Xoxo23
    03. Travanj 2024. 19:19

Kawa

jutro cure, ja sam se malo udaljila ovih blagdana s foruma i odmarala.. u subotu sam imala jaku ovulacijsku bol i sve smo pokrili, jucer na kontroli potvrđena O i dogovoren AIH za iduci ciklus, ponovno uz klomifenbebolina jako mi je zao zbog situacije, moja sućut, drzi se ! vidim da vec imate plan za dalje i jako mi je drago zbog toga, zelim ti svu srecu kad se malo oporavisxoxo nadam se da ce se kod tebe nesto pokrenit, ako ipak ne bude onda da ne cekas puno iducu M i odmah krenes s terapijom za dobre rezultatetratincice sretno, pratila sam te sa strane i na drugim temama i ostalo mi je u sjecanju kako si draga i uvijek svima rado pomognes svojim savjetima <3 zelim ti brz i bezbolan porod.
    enii kakva je situacija kod tebe?

Nadam se da je to to 💪🏻💪🏻 šta je AIH ? 

ma da nekako sam i ja tog stava ako nebude da će sljedeći misec bit sa terapijom 😁😁 nekako sam bas pozitivna 🥰

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• eni233
    04. Travanj 2024. 05:10

Xoxo23

Kawa

jutro cure, ja sam se malo udaljila ovih blagdana s foruma i odmarala.. u subotu sam imala jaku ovulacijsku bol i sve smo pokrili, jucer na kontroli potvrđena O i dogovoren AIH za iduci ciklus, ponovno uz klomifenbebolina jako mi je zao zbog situacije, moja sućut, drzi se ! vidim da vec imate plan za dalje i jako mi je drago zbog toga, zelim ti svu srecu kad se malo oporavisxoxo nadam se da ce se kod tebe nesto pokrenit, ako ipak ne bude onda da ne cekas puno iducu M i odmah krenes s terapijom za dobre rezultatetratincice sretno, pratila sam te sa strane i na drugim temama i ostalo mi je u sjecanju kako si draga i uvijek svima rado pomognes svojim savjetima <3 zelim ti brz i bezbolan porod.

ma da nekako sam i ja tog stava ako nebude da će sljedeći misec bit sa terapijom 😁😁 nekako sam bas pozitivna 🥰

To je inseminacija , to je najjednostavniji postupak potpomognute oplodnje . Suprug da uzorak , i onda se ti spermici direktno ubrizgaju u maternicu . 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• BikMik
    04. Travanj 2024. 07:03

Dobro jutro cure, nisam se odavno javljala. Testira li se iko ovih dana :)? Ja sam tri dana nakon transfera, u onom najgorem iscekivanju svog Uskrsnjeg cuda, pa pomalo ludim. Simptoma malih milion, ali sam napumpana hormonima tako da nista ne govore... 😭

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    04. Travanj 2024. 07:09

BikMik

Dobro jutro cure, nisam se odavno javljala. Testira li se iko ovih dana :)? Ja sam tri dana nakon transfera, u onom najgorem iscekivanju svog Uskrsnjeg cuda, pa pomalo ludim. Simptoma malih milion, ali sam napumpana hormonima tako da nista ne govore… 😭

Bokić samo polako i smireno , znam da je teško i osluškuješ sve ali pusti neka se sve odvija svojim tokom .. meni je tek prošla ovulacija , tako da ništa još od testa a i neću se testirati dok mi ne zakasni pošteno 🤌

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Kawa
    04. Travanj 2024. 08:30

enii kako ti je i lunolina napisala, još je rano, imaš još vremena za prve simptome i plusić  razumijem da se ne usudiš nadati isto kao i ja, ali moraš ostati pozitivna :) ovaj naš trud i hodanje po folikulometrijama i tabletice moraju uroditi plodom kad tad.
    xoxo pa naravno još će ti ta terapija nadamo se ustabiliti ciklus, O će doći u normalno vrijeme pa da ne moraš čekat M sto godina kao sada. da enii ti je napisala to je inseminacija, aih ili iui, mi planiramo u kbc odraditi sve na što imamo pravo preko hzzo, mislim da je s inseminacijom 3 ili 4 puta. male su šanse ali ne žuri nam se u ivf.
    bikmik sretno u iscekivanju pupice ! kad planiras test? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• BikMik
    04. Travanj 2024. 08:54

Kawa

enii kako ti je i lunolina napisala, još je rano, imaš još vremena za prve simptome i plusićrazumijem da se ne usudiš nadati isto kao i ja, ali moraš ostati pozitivna :) ovaj naš trud i hodanje po folikulometrijama i tabletice moraju uroditi plodom kad tad.
    xoxo pa naravno još će ti ta terapija nadamo se ustabiliti ciklus, O će doći u normalno vrijeme pa da ne moraš čekat M sto godina kao sada. da enii ti je napisala to je inseminacija, aih ili iui, mi planiramo u kbc odraditi sve na što imamo pravo preko hzzo, mislim da je s inseminacijom 3 ili 4 puta. male su šanse ali ne žuri nam se u ivf.
    bikmik sretno u iscekivanju pupice ! kad planiras test?

Ja vec testiram stopericu da izadje, jer zadnji put kad sam je imala sam se bas bila obradovala nakon nje 10 dana, a ioak je bila njena sjenica. Ali recimo realan test tek u ponedeljak mogu napraviti, klinika kaze srijeda.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Kawa
    04. Travanj 2024. 09:04

bikmik obavjestavaj nas o rezultatima 
    cure, treba mi vas savjet. Moja O je bila u subotu navečer kasno, bliže početku nedjelje. ovaj mjesec bih izvadila progesteron. da računam subotu ili nedjelju kao 7dpo? možda ga je bolje izvaditi u ponedjeljak nego u subotu ili sam u krivu? hvala unaprijed!

♂️ astheno
    sin 💙

Xoxo23
    04. Travanj 2024. 10:39

eni233

Xoxo23

Kawa

To je inseminacija , to je najjednostavniji postupak potpomognute oplodnje . Suprug da uzorak , i onda se ti spermici direktno ubrizgaju u maternicu .

E nisam znala za taj drugi naziv 😁 

kawa ma da, u bitno je da ovuliram a ne da gađamo u ništa 😅🤣 ko te vodi u KBC Split ili svaki put neko drugi ? 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Kawa
    04. Travanj 2024. 10:57

xoxo u kbc sam u Mimice, prije sam isla kod njega privatno al covik nema vremena vise pa sad sve u bolnici odrađujemo na humanoj, sto mi je cak i draze, lakse je tamo doc do njega. 

♂️ astheno
    sin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI