Jutro cure, 7. dpo i test je jos uvijek pozitivan. Sad je jedva vidljiva crtica, ali svejedno. Sad me to vec polako zivcira jer sam ocekivala da stoperica brze izlazi iz tijela. 😒
Iako bih jako jako htjela da sam trudna, bas imam osjecaj da ovaj mjesec nije nas - temperatura je bezveze, cerviks se spustio, stvrdnuo kao i kad i inace i nemam apsolutno nikakve simptome. Jasno da je mozda jos rano, ali sam nekako uvjerena kad dodje do trudnoce da cu to osjetiti jer mislim da jako dobro poznajem svoje tijelo. Daj Boze da se varam, ali mislim da sam u pravu😄
No nema veze, ako 28.2. beta bude negativna, moje ovulacije su tako brze da se necu ni okrenuti i vec cu biti na stolu za iducu inseminaciju.
U cijeloj prici mi se ne svidja Decortin, kortikosteroid. Kuzim da on smanjuje imunitet i pomaze da se plod uhvati, ali nikako mi nije legao kad sam krenula citati nuspojave, a i zene u ljekarni su mi odmah rekle da si uzmem probiotike i nesto za ocuvanje zelucane ovojnice jer nije bas bezvezan lijek🤷🏻♀️
Sad sam malo oduljila. Oprostite cure ☺️
Dobro jutro svima, zelim vam prekrasan dan❤️
Još je rano , tek si 7 dpo … kad budeš 10,11 dpo , onda ćeš znati na čemu .. jer realno se implementacija nekad dešava tek na 7 ili 8 kod nekih .. tako sa nemoj očajavati odmah , i pusti tijelo da prihvati mrvicu 🥰 sto se tiče cerviksa isto može biti zavaravajuće jer bila je Martina pisala da je njoj isto taako bilo na dan kad dobila pozitvan test ili prije sad neznam točno , tako da se nemoj takvim stvarima uopće zamarati .. što se tiče lijekova koje si dobila , razumijem te jer meni se apsolutno ništa ne sviđa što dobim a nije na prirodnoj bazi 😩😩 baš sam po tom pitanju jako osjetljiva i ne volim bilo što unositi u sebe !!! Al dobri sve će to na kraju dobro ispasti i nadam se da će nam ova muka i borba se isplatiti ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jutro cure, 7. dpo i test je jos uvijek pozitivan. Sad je jedva vidljiva crtica, ali svejedno. Sad me to vec polako zivcira jer sam ocekivala da stoperica brze izlazi iz tijela. 😒
Iako bih jako jako htjela da sam trudna, bas imam osjecaj da ovaj mjesec nije nas - temperatura je bezveze, cerviks se spustio, stvrdnuo kao i kad i inace i nemam apsolutno nikakve simptome. Jasno da je mozda jos rano, ali sam nekako uvjerena kad dodje do trudnoce da cu to osjetiti jer mislim da jako dobro poznajem svoje tijelo. Daj Boze da se varam, ali mislim da sam u pravu😄
No nema veze, ako 28.2. beta bude negativna, moje ovulacije su tako brze da se necu ni okrenuti i vec cu biti na stolu za iducu inseminaciju.
U cijeloj prici mi se ne svidja Decortin, kortikosteroid. Kuzim da on smanjuje imunitet i pomaze da se plod uhvati, ali nikako mi nije legao kad sam krenula citati nuspojave, a i zene u ljekarni su mi odmah rekle da si uzmem probiotike i nesto za ocuvanje zelucane ovojnice jer nije bas bezvezan lijek🤷🏻♀️
Sad sam malo oduljila. Oprostite cure ☺️
Dobro jutro svima, zelim vam prekrasan dan❤️
Lunolina, ja bas suprotno mislim. Ja cu pitati da mi ga uvedu, jer ako ga uzimas krace vrijeme nije toliko opasan i male doze, nezeljeni efekti jesu strasni kod njega ali se uglavnom dese kod dugorocne upotrebe i pojacanih doza. A djelovanje protiv nasih antitjela koja se mzoda dese su dokazana. Probiotik tu apsolutno smisla nema, ali ako imas osjetljiv zeludac mozes pantoprazol uzeti. Uzima se nakon dorucka na pun stomak.
Nista nije super od ljekova sta se uzima, svako dejstvo mora ima imati i nezeljena, jer nazalost jos nijedan lijek nije napravljen savrsen. Ja bi se npr vise bojala uzimati normabel u toku trudnoce....
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina, nema mjesta pesimizmu! :) Kao što si i sama napisala, tek si 7.dpo. To što netko dobije pozitivan test ranije jer više izuzetak, nego pravilo. Bilo kakav test prije 12.dpo (ako lutealna faza traje 14 dana) treba uzeti s debelom rezervom. Samo polako i smireno.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
mariposa1510 trenutno od simptoma imam samo pritisak u donjem dijelu trbuha koji je nekad više primjetan, nekad manje, grudi su mi kao malo više natečene i bolne na dodir, ali puno manje nego inače pred menstruaciju. Iscijedak snježno bijeli, pojačan. Jučer pred spavanje me "oprala" lagana žgaravica, ali njoj ne bi davala preveliko značenje jer žgaravica je nešto što me inače prati u životu uvijek, jedino je čudno što me uhvatila kasno navečer… i umor. Probudim se ko ružica ujutro i već nakon par sati padam s nogu :D
No uglavnom. Danas sam 8 dpo, iako sumnjam da je možda i više, jer u trenutku pozitivne lh nije bila jača nego kontrolna, već jednako jaka ("teško" hvatam baš onako lijepi lh jer se testiram jednom na dan i ne pazim na količinu vode prije testiranja).
Da ne dužim, mislila sam se testirati u petak ujutro (10dpo) ali ne znam da li je to prerano? Svakako ne bi čekala menstruaciju (koja bi trebala doći u utorak) jer ću lagano popiiii…. do onda :D
Ako imaš potrebu testiraj se ja sam uvik za 🤣 ali stvarno rijetko kome 10 dpo bude pozitivan pa se nemoj razočarat ako bude imaš još dana i nakon toga da postane pozitivno, držim fige 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻
Cure hvala na pozitivnim vibrama, vidjet cemo. U glavi sam okej kako god da bude ☺️ (naravno da bih radje da odmah uspije).
BikMik ja imam IBS i meni takvi ljekovi utjecu na crijeva pa se zato uzimaju probiotici.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam prijasnjih dana bila bas pozitivna jer sam kao "imala neke simptomice" tipa probadanje u jajnicima, bol u donjem dijelu ledja, iscjedak.
Jutros nistaaaaa od navedenog, tako da sam malo u downu, mada se trudim kao ne razmisljati o tome...
Generalno mislim da mi tu lavice koje smo se okupile na ovom forumu previse analiziramo, umjesto da samo pustimo da priroda odradi svoje
Mi to sve do najsitnijeg detalja gledamo, osluskujemo...
.
Lunolina i queeqa32 drzim vam fige da se mrva primila
A sto se tice testa pokusat cu ja sacekati onda ako je 11dpo prerano.
Najbolje da cekam 14dpo odnosno ponedjeljak?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure hvala na pozitivnim vibrama, vidjet cemo. U glavi sam okej kako god da bude ☺️ (naravno da bih radje da odmah uspije).
BikMik ja imam IBS i meni takvi ljekovi utjecu na crijeva pa se zato uzimaju probiotici.
Aha, nisam znala da se tad koriste, tnx na info ✌️
I meni je najveci strah kako ce mi migrena na sve te sproce i tbl reagovati, skoro svima je nezeljeni glavobolja. Evo sinoc sam dobila napad, nisam ni 3 sata posteno spavala, morala uzeti svoje ljekove za migrenu i sad sam gore nego prebije a macka na poslu. Ako mi pogorsaju vec lose stanje sa njom, ja ne znam kako raditi, ali bit ce to sve ok, treba se nadati nakboljem 👍
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jedno pitanje.
Vidim da zene na temi potpomognuta rade testove 6 dan nakon transfera, sto je ubiti 10-11dpo, sta ne? Ako je vracen trodnevni.
Ili nije isto? 🤔🤔
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
I jos jedno pitanje.
Kupila sam one easy@home trakice za ovulaciju i trudnocu preko iHerba.
Ne vidim na deklaraciji koje su one osjetljivosti? Jesu 10 IUI ili?
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
I ja sam jucer bila u downu jer me menga iznenadila 6 dana ranije i malo mi je bilo krivo, al nesto mislim sve zasto ima svoje zato.. muzu i meni je 24.3,2 godisnjica braka a po ovom sljedeca menga mi taman pada oko 20,21.3 pa je mozda ovo sudbina da bude poklon za godisnjicu test 🤞😅🙈🥹
Lunolina cekam i strepim ko da se o meni radi, ja se nadam da ce tvoje cudo biti tu kroz par dana i nekako bas imam osjecaj❤️
wildflower,Eni i ostale curke drzim vam 🤞😌🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji