Pozdrav svima, nova sam tu i ne razumijem se bas najbolje u trakice. Koristila sam Ovugnost trakice, da li po ovome znaci da je ovulacija bila 18.02 ( jucer ) hvala svomaaa i nadam se da cemo svi ubrzo ugledati pluseve ❤️https://ibb.co/C9XK9MC
Hej, moguće da je bila ali nije ti bas skroz jaka crta kao kontrolna. Ja sam prošli mjesec isto i sa svjetlijom linijom. Savjet je da pratiš malo i bazalnu tako ćeš moć potvrdit da si imala O ☺️
Kako se to prati 🙈 Inace imam pcos i 2 spontana i biohemijsku iza sebe. A prije svega toga urednu trudnocu i jedno dijete..
To ti je prva temperatura kada se probudiš, bez dizanja, pričanja i kretnje i trebalo bi je mirit u isto vrijeme svaki dan otprilike. U prvoj fazi ciklusa je niža onda nakon O raste i tako ostaje povišena dok ne dobiješ M. Da bi potvrdila O nakon pozitivne trakice, nakon dan dva bi ti trebala imati rast od najmanje tri dana. Evo ti moj graf od prošlog mjeseca. Najbolje ti je instalirat fertility friend aplikaciju i tu upisivat temperatu i dobiješ ovakav graf https://ibb.co/QjMwm4s
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Eni, ako sam dobro izracunala, ti 11. dc ides na UZV? Pratis za svaki slucaj trakice? Da ti ne bi tablete dosta ranije pomaknule O, vjerujem da nece, ali za svaki slucaj.
Bas se veselim petku i tvom UZV-u🤭 da vidim koliko ces djece napraviti😬
Ivy mozda i bolje! Bar tih zadnji par dana su svi uvijek u neizvjesnosti je li u pitanju T ili M, a tebe fino iznenadilo i brzo ces ti u nove pobjede❤️😊
.
Cure moj test je jos uvijek pozitivan od stoperice. Danas je 8. dan od kad sam si ju dala. Doduse, manje je pozitivan, ali to je onaj iz DM-a od 25mlU, a 6.dpo sam i nema sanse da je od trudnoce.
Ja svejedno imam dobar osjećaj neka je 6 dpo 😍🤭❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ja sam danas na 13 dc. Trakica na 0.60 jučer.. ali ne osjećam ništa u janicima kao prošli misec. Nadam se da je to jer će lijevi ovulirat a na desnom uvik osjetim. A možda meni ništa od ovog ciklusa sa O.. 😩🤷🏻♀️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Eni, ako sam dobro izracunala, ti 11. dc ides na UZV? Pratis za svaki slucaj trakice? Da ti ne bi tablete dosta ranije pomaknule O, vjerujem da nece, ali za svaki slucaj.
Bas se veselim petku i tvom UZV-u🤭 da vidim koliko ces djece napraviti😬
Ivy mozda i bolje! Bar tih zadnji par dana su svi uvijek u neizvjesnosti je li u pitanju T ili M, a tebe fino iznenadilo i brzo ces ti u nove pobjede❤️😊
.
Cure moj test je jos uvijek pozitivan od stoperice. Danas je 8. dan od kad sam si ju dala. Doduse, manje je pozitivan, ali to je onaj iz DM-a od 25mlU, a 6.dpo sam i nema sanse da je od trudnoce.
Neću raditi trakice još uvijek .. ali ćemo pokrivati .. na uzv ću saznati sigurno puno toga pa ne brinem iskreno 🥰🤞 ja se stvarno nadam da će mi ove tablete pomoći 🫣🫣 suprug mi se jadan razbolio pa neznam kako će to ispati 🤣🤣🤣😝 jadan 🫣
.
.
Draga ja se nadam da je trudnoća u pitanju ❤️❤️❤️ a kako nam je wildflower? Baš mislim na Vas dvije ovih dana i nadam se nekoj pozitivi uskoro 🥰🥰🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
djetelina slazem se s wildflower, i meni se ovo cini kao PCOS. i ja ga imam i kod mene je testosteron mrrvicu iznad ref. vrijednosti ali mom dr to nije zabrinjavajuće, pa tako ni meni.
leptirica ne znam je li ti tko odgovorio ali visok amh moze upucivati na pcos između ostalog. prije vađenja prolaktina moraš mirovati barem pola sata, on je osjetljiv na stres, a kažu i na budnost. i meni je na prošlom vađenju bio povišen pa me dr poslao ponovno, sjedila sam pola sata u čekaoni prije vađenja i bio je ok.
lunolina jesi danas testirala mozda, jel blijedi hcg trakica?
wildflower ne znam jesi pisala, kad planiras testirati? ako si ti nabrajala simptome (zaboravila sam vec sto sam procitala sorry) onda zvuce obecavajuce, nadam se da je to to
Kawa, poslala sam upit doktorici i ponovo je napisala da nemam kriterije za PCOS. Partner sutra ide na spermiogram pa ću joj poslati nalaz i rekla je onda dalje ide obrada ako je potrebna. Pretpostavljam vađenje progesterona. Ali moguće da se nama s povišenim testosteronom ovulacija ne događa svaki mjesec iako sam ja testirala već tri ili četiri mjeseca ovulaciju Clearblue testom i svaki puta je pokazao smajlić. Jesi se testirala možda na OGTT?
Hvala ti na odgovoru ☺️
Trakice su ti pokazale mozda zato sto ti je LD povisen...
Moj savjet: promijeni ginekologicu :)
Ili odi privatno.
.
.
.
.
Drage cure ja sam dobro. U iscekivanju
Lunolina super je ovaj tvoj test da vidimo koliko stoperica ostaje
Eni jedva cekamo petak i tvoj uzv
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
djetelina slazem se s wildflower, i meni se ovo cini kao PCOS. i ja ga imam i kod mene je testosteron mrrvicu iznad ref. vrijednosti ali mom dr to nije zabrinjavajuće, pa tako ni meni.
leptirica ne znam je li ti tko odgovorio ali visok amh moze upucivati na pcos između ostalog. prije vađenja prolaktina moraš mirovati barem pola sata, on je osjetljiv na stres, a kažu i na budnost. i meni je na prošlom vađenju bio povišen pa me dr poslao ponovno, sjedila sam pola sata u čekaoni prije vađenja i bio je ok.
lunolina jesi danas testirala mozda, jel blijedi hcg trakica?
wildflower ne znam jesi pisala, kad planiras testirati? ako si ti nabrajala simptome (zaboravila sam vec sto sam procitala sorry) onda zvuce obecavajuce, nadam se da je to to
Kawa, poslala sam upit doktorici i ponovo je napisala da nemam kriterije za PCOS. Partner sutra ide na spermiogram pa ću joj poslati nalaz i rekla je onda dalje ide obrada ako je potrebna. Pretpostavljam vađenje progesterona. Ali moguće da se nama s povišenim testosteronom ovulacija ne događa svaki mjesec iako sam ja testirala već tri ili četiri mjeseca ovulaciju Clearblue testom i svaki puta je pokazao smajlić. Jesi se testirala možda na OGTT?
Hvala ti na odgovoru ☺️
Trakice su ti pokazale mozda zato sto ti je LD povisen…
Moj savjet: promijeni ginekologicu :)
Ili odi privatno.
.
.
.
.
Drage cure ja sam dobro. U iscekivanjuLunolina super je ovaj tvoj test da vidimo koliko stoperica ostaje
Eni jedva cekamo petak i tvoj uzv
djetelina13 LH hormon ti je mozda povisen, ne LD (lapsus), zato trakice znaju pokazivati lazno pozitivan rezultat.
To se i meni dogadalo, pa sam shvatila da nema smisla, i pratila sam svaki mjesec s dr. i folikulometrijama.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pozdrav svima, nova sam tu i ne razumijem se bas najbolje u trakice. Koristila sam Ovugnost trakice, da li po ovome znaci da je ovulacija bila 18.02 ( jucer ) hvala svomaaa i nadam se da cemo svi ubrzo ugledati pluseve ❤️https://ibb.co/C9XK9MC
Hej, moguće da je bila ali nije ti bas skroz jaka crta kao kontrolna. Ja sam prošli mjesec isto i sa svjetlijom linijom. Savjet je da pratiš malo i bazalnu tako ćeš moć potvrdit da si imala O ☺️
Kako se to prati 🙈 Inace imam pcos i 2 spontana i biohemijsku iza sebe. A prije svega toga urednu trudnocu i jedno dijete..
To ti je prva temperatura kada se probudiš, bez dizanja, pričanja i kretnje i trebalo bi je mirit u isto vrijeme svaki dan otprilike. U prvoj fazi ciklusa je niža onda nakon O raste i tako ostaje povišena dok ne dobiješ M. Da bi potvrdila O nakon pozitivne trakice, nakon dan dva bi ti trebala imati rast od najmanje tri dana. Evo ti moj graf od prošlog mjeseca. Najbolje ti je instalirat fertility friend aplikaciju i tu upisivat temperatu i dobiješ ovakav grafhttps://ibb.co/QjMwm4s
Hocu, hvalaaa puno ❤️ Pokrili smo ove dane kad je trebala biti ovulacija pa sad cekam 10 ak dana 😁
Ja prijavljujem 1.dc. Jutros mi je temp još pala, na 36,18 i to je baš moja temp za mengu i tako je i bilo. Zvala sam Vinogradsku za inseminaciju ovaj ciklus, imam prvu folikulometriju u utorak, 27.2.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
djetelina gle nije nama nešto strašno povišen testosteron, bar toliko mala odstupanja ne bi trebala utjecati na ovuliranje. ja uz svoje terapije vec nekoliko ciklusa osjecam ovulaciju samo cu sad ovaj ciklus jos trakicama potvrdit. mozda bi ti bilo najbolje kako wildflower kaze da ides na folikulometrije i uzv-om potvrdis da si sigurna. ali svakako prije svega promijeni doktora.
i da, ja sam radila OGTT s inzulinom zbog obiteljske anamneze i ispalo je da imam blagu inzulinsku rezistenciju za što uzimam terapiju.
wildflower, lunolina, nadam se da ćete biti dio pozitivne statistike za inseminacije :) navijam za vas i nadam se da ce biti uspjesno jer to i mene ceka kao sljedeći korak.
ivy sretno u novom ciklusu
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ja prijavljujem 1.dc. Jutros mi je temp još pala, na 36,18 i to je baš moja temp za mengu i tako je i bilo. Zvala sam Vinogradsku za inseminaciju ovaj ciklus, imam prvu folikulometriju u utorak, 27.2.
sretno :)) vjerujem da je lijep osjecaj kad se nešto pokrene. jesi i ti na klomifenu ili imaš svoje ovulacije, nisam popratila?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji