Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    05. Travanj 2024. 08:31

Da da ja startam danas. 
    Upravo sam si dala prvu pikalicu.
    Moram reci da mi je nekako bio jednostavniji pen od Pergoverisa jer si ga mogao okretati u oba smjera.
    Ovaleap samo u jednom i ima onaj gumb za povratak...
    Kako god, valjda sam to sve dobro odradila...:) Prvi put je najgore, dalje ce biti skroz ok.
    Kako si ti danas s obzirom na stopericu?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    05. Travanj 2024. 08:37

Hahahah koke nesilice 🤣

Ja ih necu imati toliko puno jer me stavio na minimum doze... Doslovce u pola manje (i vise) nego kod BikMIk i Lunoline...
    Rekao je da ocekuje 7-8 js.

Kasnije sam se malo zapitala je li to dobar pristup.. Sta nije bolje odmah jaca doza pa da ih imam sto vise da ne moram opet u stimulaciju ako pode po zlu... Ali odlucila sam vjerov ati dr. da zna sto je najbolje za mene.. Pretpostavljam da mi je stavio manju dozu zbog pcosa i mojih "predominiantnih jajnika" kako on kaze... Rekao mi je da cu u menopauzu uc sa 55 🤣🤣

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• curka2312
    05. Travanj 2024. 09:34

Cure
    Koliko dana nakon odnosa ste osjetili prvi simptom? Ili tipa koliko dana nakon odnosa bi bila implatacija? 

*rani spontani- 01.24

alsuncokret14
    05. Travanj 2024. 10:51

curka2312

Cure
    Koliko dana nakon odnosa ste osjetili prvi simptom? Ili tipa koliko dana nakon odnosa bi bila implatacija?

Pretprosli mjesec, ovulacija mi bila 19-tog , 29-tog radila test i bila druga blijeda crtica… 
    Ali opet sve to zavisi od zene do zene.

alsuncokret14
    05. Travanj 2024. 10:57

Cure ja sam jucer bila na kontroli, doktor kaze sada cemo stimulisati!
    I ako je suprugu uredan nalaz kaze da pokusamo i dobio je Orthomol Fertil, da pojaca kvalitet …
    Pa cemo da vidimo, u pon.krecem sa III ciklusom folikulometrije… 😏

Lunolina
    05. Travanj 2024. 11:52

Eni, ti si jos manji dpo nego sam mislila. Ma bas imam dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec! Vidjet ces❤️ 
    Wildflower zeno, tvoj AMH je duplo veci od mog i imas milijun antralaca vjerojatno, neka te je stavio na blagu stimulaciju 😬 ja bih te stavila na jos blazu 🤪 imat ces ti smrzlica toliko da ces ih dijeliti okolo😄 bit ce to sve dobro❤️🍀
    Alsuncokret sretno❤️
    Kawa hvala ti❤️ samo da ne puknu. To mi je u ovom trenu najbitnije. 
    Mene ti je strah svega😂 ali nisam relevantna.
    Od suplemenata si ubaci jos i melatonin. On ti je super za kvalitetu, a i ljepse spavas ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    05. Travanj 2024. 13:08

Lunolina

Eni, ti si jos manji dpo nego sam mislila. Ma bas imam dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec! Vidjet ces❤️
    Wildflower zeno, tvoj AMH je duplo veci od mog i imas milijun antralaca vjerojatno, neka te je stavio na blagu stimulaciju 😬 ja bih te stavila na jos blazu 🤪 imat ces ti smrzlica toliko da ces ih dijeliti okolo😄 bit ce to sve dobro❤️🍀
    Alsuncokret sretno❤️
    Kawa hvala ti❤️ samo da ne puknu. To mi je u ovom trenu najbitnije.
    Mene ti je strah svega😂 ali nisam relevantna.
    Od suplemenata si ubaci jos i melatonin. On ti je super za kvalitetu, a i ljepse spavas ☺️

Bit će to sve super kod tebe. Dobro si reagirala, sad samo neka bude dosta zrelih jajnih stanica pa da bude i smrzlića. Razlika je kad imaš smrzlića a ne kao ja za svaki postupak nova stimulacija jer nikad nisam imala smrzliće. Ali nakon ova zadnja dva bila bi sretna da sam imala što za transfer.
    Wildflower sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    05. Travanj 2024. 13:37

Bebolina hvala ti. Kako se ti drzis? Vjerujem da ti nije lako. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

djetelina13
    05. Travanj 2024. 13:41

Kawa

lunolina mogla bi i ti kao i bikmik biti nasa sljedeca koka nesilicajos da kod wildflower bude dobar broj (a mogao bi s obzirom na pcos) i jos cu pomisliti da ova tema nosi srecu s jajascima
    zelim ti puno smrzlica, tako da sve i da ne upali bas iz prve ne moras ponovno u stimulaciju vec samo po smrzliceipak se nadam da ce ti biti kako ti je i enii rekla, drzim fige ! je li te strah aspiracije ?
    djetelina imam pcos i duže cikluse 32-33 dana, ovulacije nisu bas 100% redovite. doktor je mislio da ce mi se skratiti ciklus uz klomifen ali nije. svejedno mi je i za iduci ciklus propisao klomifen tako da pretpostavljam da on pomaze kvaliteti js, ali svakako cu ga pitati iduci put. svakako uzimam kapsule ulja nocurka sa vit e i koenzim q10 za kvalitetu js, to su preporucile cure s druge teme.

Hvala ti Kawa na info. Ja cu vidjeti što će meni reći hocu li trebati s nečim krenuti ili ce ici prirodno. Ja isto pijem CoQ10 za kvalitetu. Počela sam pred par dana i s crvenom macom u kapsulama. Vadila sam detaljnu krvnu sliku neki dan i ispostavilo se da mi fali vitamina D, a pijem ga. Ocito u nedovoljnim količinama. Tako da sad ću i Vital D 25000 početi uzimati. I catafertyl uzimam ali kao da mi je malo poremetio cikluse on. Ne znam ima li još netko isto iskustvo? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Bebolina2024
    05. Travanj 2024. 16:10

Lunolina

Bebolina hvala ti. Kako se ti drzis? Vjerujem da ti nije lako.

Baš je jako teško. Od kad sam dobila dijete u glavi sam imala ok, doći će i taj dan da oni odu. Kakve sve situacije vidimo i čujemo kao evo ovaj slučaj s malom Dankom opet bolje da mi njih pokopamo, a ne oni nas. Ili kad si netko mora ovako malo dijete pokopati, ne znam gdje naći snagu za dalje. Ali na kraju kad je došao taj dan nisam mislila da neću moći doći k sebi. Plačem danima, ne mogu je spomenuti bez suza. Ali mislim da je bitno to izbacivati iz sebe nego trpiti.
    Kad se malo zbrojim i dođem k sebi onda ću obaviti konzultacije u Repromedu pa ćemo odlučiti što i kako dalje.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI