Pozdrav drage dame.
Zanima me da li je neka od vas koristila neke tablete da izazove ovulaciju i ako jeste moze li neko iskustvo.
Ginekolog mi je prepisao jedne ako uspijem nabaviti da pijem 5 dana 2×1
Inace imam PCOS i vec pijem jednu terapiju za njih .
Ja imam Ovulacije , i nemam nikakve dijagnoze , ali ovaj ciklus sam na klimofenu isto 5 dana 2 puta po 1 tabletu .. i u petak imam folikulometriju pa ću vidjeti dal djeluju na mene dal se izabicilo vise od jednog folikulica pa ću moći vise toga ti reci u svezi toga .. također cura tu na forumu je wildflower isto je na klomifenu i njoj pomažu da joj izazovu ovulaciju .
I ja sam taj dobila al je trenutno u defekturi nadam se ds cu uspjet naci da mogu pocet piti na vrijeme.Sretno i vama ❤️🌸
Samka
Pozdrav drage dame.
Zanima me da li je neka od vas koristila neke tablete da izazove ovulaciju i ako jeste moze li neko iskustvo.
Ginekolog mi je prepisao jedne ako uspijem nabaviti da pijem 5 dana 2×1
Inace imam PCOS i vec pijem jednu terapiju za njih .
Ja imam Ovulacije , i nemam nikakve dijagnoze , ali ovaj ciklus sam na klimofenu isto 5 dana 2 puta po 1 tabletu .. i u petak imam folikulometriju pa ću vidjeti dal djeluju na mene dal se izabicilo vise od jednog folikulica pa ću moći vise toga ti reci u svezi toga .. također cura tu na forumu je wildflower isto je na klomifenu i njoj pomažu da joj izazovu ovulaciju .
I ja sam taj dobila al je trenutno u defekturi nadam se ds cu uspjet naci da mogu pocet piti na vrijeme.Sretno i vama ❤️🌸
A da pitaš doktora mozda za femaru ili letrozol kao zamjenu,. Ja kad sam koristila nije bilo klomifena pa su mi dali femaru, koja je po meni cak i bolje ne djeluje na endometrij. Ne znam gdje se nalaziš, da pokušam vidjeti ovdje kod mene da li ima pa da ti posaljem.
Ja i dalje nisam dobila, temp mi je jučer i danas 36,40. Danas nemam nimalo iscjetka više. Jučer navečer sam se testirala, test bez ikakve naznake crtice, bijelo ko snijeg. Tako da čekam mengu. Više me sad brine zašto mi je tako rano počeo iscjedak, bojim se da nešto nije u redu. 😐
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ja i dalje nisam dobila, temp mi je jučer i danas 36,40. Danas nemam nimalo iscjetka više. Jučer navečer sam se testirala, test bez ikakve naznake crtice, bijelo ko snijeg. Tako da čekam mengu. Više me sad brine zašto mi je tako rano počeo iscjedak, bojim se da nešto nije u redu. 😐
Draga, zao mi je :(
Jesi vadila ikad progesteron nakon ovulacije?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Mozda ti je bila kasna ovulacija, jesi li je uhvatila trakicama? Ja bih ponovila test sutra ujutro ako ne dobijes ili ako imas gdje betu da izvadiš, nesto mi taj iscjedak sluti na dobro 🥰
Lunolina, jesam, u 9. mj sam vadila, imam jako visok progesteron, debelo preko gornje granice čak.
queeq32, freya, danas mi je 13dpo, sutra trebam dobiti m.
Ovulaciju sam potvrdila bazalnom temperaturom, a i uhvatila sam trakicama. Temp mi je pala jučer i danas, da sam trudna bi mi ostala povišena, tako da to isključujem, nažalost. 😔
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
djetelina slazem se s wildflower, i meni se ovo cini kao PCOS. i ja ga imam i kod mene je testosteron mrrvicu iznad ref. vrijednosti ali mom dr to nije zabrinjavajuće, pa tako ni meni.
leptirica ne znam je li ti tko odgovorio ali visok amh moze upucivati na pcos između ostalog. prije vađenja prolaktina moraš mirovati barem pola sata, on je osjetljiv na stres, a kažu i na budnost. i meni je na prošlom vađenju bio povišen pa me dr poslao ponovno, sjedila sam pola sata u čekaoni prije vađenja i bio je ok.
lunolina jesi danas testirala mozda, jel blijedi hcg trakica?
wildflower ne znam jesi pisala, kad planiras testirati? ako si ti nabrajala simptome (zaboravila sam vec sto sam procitala sorry) onda zvuce obecavajuce, nadam se da je to to
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
hej Kawa, planiram se testirati u cetvrtak/petak...
Ako je neagtivan test da se mogu napiti za vikend
Salu na stranu.. U cetvrtak bi mi bio 10dpo.
Ne znam jel od silne zelje umisljam, ali od subote navecer me lagano tu i tamo pika kod desnog jajnika i zna me zabolit u ledjima.
Takoder jucer i danas imam malo bijelog iscjetka...🫣🫣
Jako se bojim razocaranja, zato bi pricekala s testiranjem....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
hej Kawa, planiram se testirati u cetvrtak/petak…
Ako je neagtivan test da se mogu napiti za vikend
Salu na stranu.. U cetvrtak bi mi bio 10dpo.
Ne znam jel od silne zelje umisljam, ali od subote navecer me lagano tu i tamo pika kod desnog jajnika i zna me zabolit u ledjima.
Takoder jucer i danas imam malo bijelog iscjetka…🫣🫣
Jako se bojim razocaranja, zato bi pricekala s testiranjem….
Draga, pa ja i ti smo na istim danima dpoMeni će isto u četvrtak biti 10dpo. misliš da je petak dovoljno dobar tajming za testiranje, odnosno da nije prerano? Ja sam mislila se testirati u nedjelju, čisto ako mi u petak pokaže negativno, da ne bude opet "hmmm…ali možda je ipak prerano!"
Ti barem imaš neke simptome… ja osim kroničnog umora (koji je vjerojatno posljedica pojačanog stresa na poslu) nemam ama baš ništa.
Onda se pratmo, da :)
Pa nemam pojma je li prerano..
Ako se dobro sjecam tu po forumu cure su vec na 10dpo radile test...pa sam zato ja mislila 11dpo..
A za simtpome.. moze to sve i bit pred mengu.. nisam ni sama pametna.. zato i kazem da mozda sve umisljam od velike zelje..
Dobro, osim iscjetka, to ne umisljam, to vidim
Lunolina koji ces dan ti?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lunolina kako ide situacija? Javi se🤞🥰
Mariposa jos uvijek nije kraj, mozda premalo HCG 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji