Jutro cure , da Vam javim da je test negativan , al se pojavio bijeli iscjedak gusti .. pa cemo vidjet sta ce bit na kraju od svega .. preskocila sam Macu jutros jer pise da se ne preporuca trudnicama pa ajd reko par dana dok ne vidim 1/1 sta je .. cijelo vrijeme me prati taj osjecaj da curim al u stvari je taj iscjedak
nisam do sad primjecivala da se pojavi .. plus bol u donjem dijelu ledja me ubija . jel smijem popit ista za to ?
tipa lupocet il nesto ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Bebolina malo me muci sto mi je O tako rano, bez obzira sto dr kaze da je to sve ok. I malo mi je zao sto si veceras dajem stopericu jer mi na trakicama nije peak, a citala sam da je sansa dosta veca kada se za inseminaciju stoperica da kada se ulovi peak. No dobro, valjda doktor zna.
I malo mi je nezgodno zbog posla jer sam u zadnjih mjesec dana svako malo na bolovanju/godisnjem zbog pretraga koje sam radila + neke privatne obveze, i sad opet moram uzeti slobodno u srijedu i muljati, ali necemo biti negativni. Mozda se sve to isplati na kraju🥰🤭
.
Hoces ostati u Vinogradskoj ili ides privatno jos taj zadnji ciklus?
Tako je i meni bila orva stoperica, ali bez inseminacije. Dosla 9dc i boom odmah sve odlicno i dala mi stopericu, sa tim da sam ja to jutro vec imala blagi porast LH.
A za posao stvarno jeste nezgodno i neugodnk nesto muljati stalno, necu def biti omiljena radnica ikome nakon ovoga 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina hvala ti. Ma vjerujem i ja da je stoperica na 19 i nesto mm zapravo super. Osjetim danas kako me boli jajnik pa vjerujem da bi ovulacija meni i prirodno bila sutra, ali je u mojoj prirodi preispitivati sve🙈
Super za Vinogradsku! Mislim da je to dobar izbor obzirom koliko su se trudili oko tebe (a vjerujem jednako i oko drugih trudilica). Nadam se da ce M doci tocno onda kada treba 😊 i mozda je dobra ideja preskociti jedan mjesec da ti se tijelo malo oporavi od hormona, a i da MM pripremi nove vojnike 🤭
.
Eni hvala ti, i ja mislim da Skvorc zna sto radi. Nadam se da ce uspjeti kao tvojim prijateljicama, ako ne sad onda uskoro 🤭 iako bi bilo bas lijepo da postupak za valentinovo uspije.
.
BikMik i ja vjerujem da necu dobiti nagradu za najzaposlenika mjeseca 😂
.
December mozes popiti lupocet. Drzim palceve da si ipak trudna 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina hvala ti na odg .
Popila sam jer nemogu funkcionirat na poslu nikako ..
malo prije sam odjurila na wc jer me pocelo boljet dolje, i osjecaj ko da curi M a imam jos dobrih 5 dana do menst .
bas neznam sta se desava
Ukoliko dode M imam dogovorene hormonalne pretrage i pregled da vidimo zasto ne dolazi do trudnoce nikako
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Jutro cure , da Vam javim da je test negativan , al se pojavio bijeli iscjedak gusti .. pa cemo vidjet sta ce bit na kraju od svega .. preskocila sam Macu jutros jer pise da se ne preporuca trudnicama pa ajd reko par dana dok ne vidim 1/1 sta je .. cijelo vrijeme me prati taj osjecaj da curim al u stvari je taj iscjedak
nisam do sad primjecivala da se pojavi .. plus bol u donjem dijelu ledja me ubija . jel smijem popit ista za to ?
tipa lupocet il nesto ..
Smiješ popiti bilo što što i inače piješ. Lijekovi i kozmetika koju trudnice "ne smiju" koristiti, u većini slučajeva nisu dokazano štetni za trudnice, već nije uopće niti ispitano na trudnicama pa je onda sigurnije to označiti kao "nije za trudnice" nego riskirati. A i kad se ne preporučuje neki lijek ili aktivni sastojak trudnicama (npr. ibuprofen), to se odnosi na kasniju trudnoću, kad već imamo pozitivan test. U tom ranom periodu između ovulacije i testa se neće apsolutno ništa dogoditi kakav god lijek protiv bolova da popiješ, to je debelo prerano u trudnoći da bi imalo ikakvu posljedicu za plod.
Slobodno popij što god inače piješ protiv bolova.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mariposa1510 ma ja ni neznam jesam li uopce trudna 🙈
Al kao izbjegla sam tu macu zbog moogucnosti trudnoce
a brufen inace popijem sumeci .. al mi tesko pada a zeludac pa ga izbjegavam koliko mogu ..
stigli su mi testovi i ovul. trakice sa Plus ili Minus stranice pa cu isprobavat sad njih kakvi su😂
Jel uzimao netko od njih trakice ??
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
a brufen inace popijem sumeci .. al mi tesko pada a zeludac pa ga izbjegavam koliko mogu ..
stigli su mi testovi i ovul. trakice sa Plus ili Minus stranice pa cu isprobavat sad njih kakvi su😂
Da, zato i kažem, nema smisla ništa prestati koristiti za par tih par dana dok čekamo test. Sve normalno pij i koristi kako i inače koristiš (pogotovo dodatke prehrani). Jednom kad dobiješ pozitivan testić, onda počni paziti i izbjegavati određenu hranu, kozmetiku ili lijekove. Do tad živi normalno, to je svakako manji stres za organizam
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Da, zato i kažem, nema smisla ništa prestati koristiti za par tih par dana dok čekamo test. Sve normalno pij i koristi kako i inače koristiš (pogotovo dodatke prehrani). Jednom kad dobiješ pozitivan testić, onda počni paziti i izbjegavati određenu hranu, kozmetiku ili lijekove. Do tad živi normalno, to je svakako manji stres za organizam
Slazem se svakako .
Stres si stvaram samo sto razmisljam o tome 0/24 a neznam kako ugasit mozak od toga .
ovaj dio od ovulacije do menstruacije mi je najgorih 2 tj
Bol u ledjima je postojana , iscjedak tu i tamo , bolovi ko menst. cijeli dan ..
grudi apsolutno nista vise .
nesto su me boljele bradavice samo oko ovul. al ni to vise nikako
jedini sto primjetim da su kao "punije" nekako ..
maah .
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Vjerujem da je od stoperice, ali cure moje, pogledajte vi ovu peakcinu😄
https://ibb.co/F7Hjg3z
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌