I pozitivno razmisljanje i vec sreca unaprijed puno znaci, tako da drzim figice🤞
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Wildflower sretno 🤞🤞
Kakve su upute radiš test ili vadiš betu?
Lunolina pa još ti je i najbolje ispalo, bar nisi trebala danima hodati u bolnicu. Bitno da je endometrij dobar a još će on i zadebljati do inseminacije i bit će sve to super. Sretno!
Ovi naši muški, meni na kraju cijele priče bude najveći stres hoće li on moći ili neće moći dati uzorak.
.
Meni danas 24.dc lagano temp pala, bilo bi super da dođe oko 27., 28. dana, samo da ne zakasni onako 32., 33.dan jer mi smanjuje šanse da ću stići u 4. mj u postupak. Idealno bi bilo da M u 4.mj dobijem oko 10., 12.4. i onda ću bez brige stići obaviti postupak na račun HZZO-a. Valjda će ići sve po planu. Rekli su možda bi me dr i pustili u 3.mj, ali mislim si možda bolje 4. da se mužu malo popravi spermiogram.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Wildflower sretno 🤞🤞
Lunolina pa još ti je i najbolje ispalo, bar nisi trebala danima hodati u bolnicu. Bitno da je endometrij dobar a još će on i zadebljati do inseminacije i bit će sve to super. Sretno!
Ovi naši muški, meni na kraju cijele priče bude najveći stres hoće li on moći ili neće moći dati uzorak.
.
Meni danas 24.dc lagano temp pala, bilo bi super da dođe oko 27., 28. dana, samo da ne zakasni onako 32., 33.dan jer mi smanjuje šanse da ću stići u 4. mj u postupak. Idealno bi bilo da M u 4.mj dobijem oko 10., 12.4. i onda ću bez brige stići obaviti postupak na račun HZZO-a. Valjda će ići sve po planu. Rekli su možda bi me dr i pustili u 3.mj, ali mislim si možda bolje 4. da se mužu malo popravi spermiogram.
Aha, zbog spermiograma tek tad. Joj i meni je moj briga, danas izasao biciklom i kad se krenuo vratiti kilometrima kuco krenuo pljusak. Reko ako pokisnes, prehladis se i dobijes temp 4 sedmice pred ICSI razvodim se :D. Onda ga drug zajedno sa bicom dovezao kuci, jer nije prestala :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina malo me muci sto mi je O tako rano, bez obzira sto dr kaze da je to sve ok. I malo mi je zao sto si veceras dajem stopericu jer mi na trakicama nije peak, a citala sam da je sansa dosta veca kada se za inseminaciju stoperica da kada se ulovi peak. No dobro, valjda doktor zna.
I malo mi je nezgodno zbog posla jer sam u zadnjih mjesec dana svako malo na bolovanju/godisnjem zbog pretraga koje sam radila + neke privatne obveze, i sad opet moram uzeti slobodno u srijedu i muljati, ali necemo biti negativni. Mozda se sve to isplati na kraju🥰🤭
.
Hoces ostati u Vinogradskoj ili ides privatno jos taj zadnji ciklus?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Wildflower sretno 🤞🤞
.
Aha, zbog spermiograma tek tad. Joj i meni je moj briga, danas izasao biciklom i kad se krenuo vratiti kilometrima kuco krenuo pljusak. Reko ako pokisnes, prehladis se i dobijes temp 4 sedmice pred ICSI razvodim se :D. Onda ga drug zajedno sa bicom dovezao kuci, jer nije prestala :D
Ja bi radije tada radi spermiograma. Za 3.mj vidjet ćemo kada će doći ova sad M pa ćemo dalje dogovarati. Jer ako rano dođu onda ćemo svakako u 4.mj. Sestra je rekla da ćemo putem sve vidjeti s dr. Jer kaže sestra da dr vole bar 2 mj pauze kad je stimulirani postupak, a još kaže da sam bila na najjačim dozama hormona pa da se malo tijelo očisti. Kaže ona najbolje bi bilo da vam ciklusu pada negdje na 31.3., a meni za sada po kalendaru su 18.2. i 18.3., vidjet ću sve kad gospođa odluči doći.
08/24 spontani pobačaj
Bebolina malo me muci sto mi je O tako rano, bez obzira sto dr kaze da je to sve ok. I malo mi je zao sto si veceras dajem stopericu jer mi na trakicama nije peak, a citala sam da je sansa dosta veca kada se za inseminaciju stoperica da kada se ulovi peak. No dobro, valjda doktor zna.
I malo mi je nezgodno zbog posla jer sam u zadnjih mjesec dana svako malo na bolovanju/godisnjem zbog pretraga koje sam radila + neke privatne obveze, i sad opet moram uzeti slobodno u srijedu i muljati, ali necemo biti negativni. Mozda se sve to isplati na kraju🥰🤭
.
Pod zadnji ciklus mislim zadnji preko hzzo-a, a bome se i nadam da ce biti zadnji i da ces ostati trudna🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Ali sad se ne gleda ni dan ciklusa nego se gleda veličina folikula, i ja sam dobivala štopericu na nekih 17, 18mm tako da je ovo skroz ok kod tebe.
Ne znam to za peak i štopericu.
Znam da ti je to već problem jer sam sve to prolazila prije 2 tjedna. Treba samo pozitivno, jer ionako ne možemo na ništa utjecati. Sretno!
Ostajem u Vinogradskoj i ovaj zadnji postupak.
08/24 spontani pobačaj
.
Zna skvorc što radi ne brini .. ima jedna poznanica kojoj je iz prve uspjela inseminacija kod skvorca , a drugoj ivf iz prve .. u jako dobrim rukama si ❤️❤️❤️ tako da ne brini sve će biti kako treba i uspješno imam jako dobar osjećaj i za vas i za wildflower navijam od srca i očekujem plus ❤️🥰 Uglavnom samo pozitvno i hrabro i mirne glave i naravno da će biti uspješno 😍🙏🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Hvala vam cure drage
I sretno nam svima da ugledamo plusice!❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Upute sam dobila da ako mi bude kasnila M, prvo test pa beta.
Za 2 tjedna plus jos koji dan
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji