Hvala vam cureee!🥰 evo, proslo je. Stvarno ne boli nista, od hsg-a imam fobiju kad mi krenu dolje bilo sto ceprkati😅
Zaboravila sam pitati doktora, znate li mozda sto je s treninzima nakon inseminacije?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala vam cureee!🥰 evo, proslo je. Stvarno ne boli nista, od hsg-a imam fobiju kad mi krenu dolje bilo sto ceprkati😅
Zaboravila sam pitati doktora, znate li mozda sto je s treninzima nakon inseminacije?
Ja sam pitala i rekao je doktor da smijem trenirati...I zapravo se ponasati sve normalno, kao i inace.
Mada, ja necu trenirati ovaj tjedan :D
Samo cu setati...
Cure su rekle kada si u postupku da je zabranjeno treniranje... Inseminacija nije isto sto i IVF, ali sam svejedno odlucila malo lakse i bez treninga, s obzirom da treniram cross fit. Nek se mrva primi prvo :))
Stoga ja iducih 2 tjedna samo setam...
Sto ces ti?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jesu ti jos sta posebno rekli?
Kada da radis test? Vadis betu?
I kakav je nalaz spermiograma?
Drzim nam fige!!🍀🍀
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jesu ti jos sta posebno rekli?
Kada da radis test? Vadis betu?
I kakav je nalaz spermiograma?
Drzim nam fige!!🍀🍀
Ja sam putem maila pitala sto je s treniranjem u narednim danima (kad sam vec tamo zaboravila pitati🙈) i rekli su mi da je preporuka ne trenirati. Moguce zato sto sam napisala da su treninzi srednjeg do visokog intenziteta pa valjda ne zele riskirati. Necu ni ja trenirati barem ne do sredine iduceg tjedna kad cu vec procjeniti je li se sto primilo😄 i ubacit cu sat vremena setnje svaki dan i dobro 😄
Nama su izolirali 8milijuna pokretnih. Tebi? Ne mogu naci gdje si napisala. Malo me frka jer smo imali pauzu s odnosima jer sam imala M i onda je on u ponedjeljak navecer odradio svoje i zapravo je imao dan i pol samo da uzgoji nove plivace🤷🏻♀️
Dobila sam Decortin, Progesteron, Folbellu i Aspirin. Krecem se testirati standardno od 7.-8. dpo😂 ali ja volim testove pa mozda nisam relevantna. 28.2. vadim betu.
Drugo nista specijalno nisu rekli. Folikul jos nije pukao, bio je na 25mm, a endometrij 15 ili 16 mm nisam sigurna.
Sto su tebi rekli za betu? Kakav je vama spermiogram? Jesi dobila terapiju?
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Hvala ti na detaljnom odgovoru. Bas se pratimo ja i ti :)
Odgovorila sam na drugoj temi... ali ko ce sve pohvatati.
Uglavnom, mi smo ti imali nakon 3 dana apstinencije, 6 milijuna spermica koji su jako dobri plivaci.
Embriolog i dr. nisu bili bas odusevljeni, ali je valjda i to dovoljno za inseminaciju.
Tako da mislim da su vasi rezultati nakon 1,5 dan super i da se nemas sto brinuti :) jel vam onda na nalaz napisao normo?
MM ima oligozoospermiju :( i u 10mj/2023 i sada.
Unatoc tome sto ok jede, trenira i uzima Proxeed, Q10, omegu 3, vitamin d i cink... Koktel suplemenata sam mu pripremila koje mora uzimati
BTW zna li ikoja cura jesu li proteini losi za spermice?
Naime sjecam se da je u drugoj temi jedna cura bila rekla da je njen MM prestao piti proteinske shakeove (whey i sl)….
Ima li to smisla?
A sto se tice terapije, meni ti moj nista nije dao. Rekao je da nema potrebe...
U ponedjeljak na dan inseminacije u 15h jedan je bio pukao a drugi je isto tako bio na 25 mm i samo sto nije...
Endometrij isto 15 mm.
Ja sam bas pitala dr. ne trebam vise nista uzimati (ali nisam spomenula Utrogestan ni nista slicno), i on je samo rekao da nema potrebe za nicim.
Meni su samo rekli za 2 tjedna test, pa krv, pa se njima javljam....
A za sta je sve Decortin, Progesteron, Folbellu i Aspirin?
Ok progesteron je cuvar trudnoce.... To znam.. Ostalo?
Na temelju cega daju progesteron mi nije jasno? Ako ne vade progesteron iz krvi. Pretpostavljam da on ne moze skoditi?
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
hmm nasla sam ovo na netu: https://www.hindustantimes.com/lifestyle/health/male-infertility-does-supplemental-protein-have-an-impact-on-sperm-count-101686407600739.html
Ipak proteini utjecu?
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Hej Eni
Vidim da vam je nalaz spermiograma prvo biooligozoospermia pa normo
Sto ste radili da poboljsate? :)
Moj suprug ti je počeo uzimati neke suplemente .. budem ga pitala što točno uzima i napišem ti .. jer je on sportaš, i on je sam istražio nije htio piti skupe tablete koje nude urolozi jer nisu tako dobri iskreno .. nego je kupio preko gymbeam i popravio si je spermiogram za jako puno ostali smo bez komentara i ja i on .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Caos drage moje, cisto da vam posaljem sliku trakica da vidite da li to tamni kako bi trebalo😊
Cini mi se da je tamnija nego pre dva dana, a tek sutra trebaju da mi pocnu plodni dani, mozda peak bude ranije nego sto je po kalendaru🤔
https://ibb.co/qrKjd22
Da počelo ti je tamburi nastavi se testirati .. ako možeš u jutro i navečer .. da ne propustiš peak i obavezno pokrivajte. ❤️🥰 sretnoooo
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Caos drage moje, cisto da vam posaljem sliku trakica da vidite da li to tamni kako bi trebalo😊
Cini mi se da je tamnija nego pre dva dana, a tek sutra trebaju da mi pocnu plodni dani, mozda peak bude ranije nego sto je po kalendaru🤔
https://ibb.co/qrKjd22
Da počelo ti je tamburi nastavi se testirati .. ako možeš u jutro i navečer .. da ne propustiš peak i obavezno pokrivajte. ❤️🥰 sretnoooo
Hocuuu, hvala
Pa se javljam kroz koji dan opet😘❤️
Pokrivamo svaki dan😄
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Wilflower moj je sportas, trenira 5x tjedno i prehrana mu se bazira na proteinima i jos pije dodatno proteine, ali mu je spermiogram dobar 🤷🏻♀️
Progesteron pomaze ako do trudnoce dodje, tijelo uzme progesterona iz vaginaleta onoliko koliko mu treba. Moj progesteron je i prije i nakon ovulacije dobar.
Aspirin je za bolju prokvrvljenost, Decortin je imunosupresiv koji sprjecava da tijelo plod detektira kao strano tijelo, a Folbella je folna kiselina.
U jednu ruku bih rekla da je bezveze da ti nista nisu dali, a u drugu ruku, tako i tako zene ostaju trudne bez da ista uzimaju pa onda mozda nema ni potrebe sopati se sa svim i svacim.😊
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji