Pozdrav, može pliz pomoć☺️ zadnju menstruaciju sam imala 10.12., trudnoća je isključena međutim ciklus je neredovit i menstruacija jednostavno ne dolazi.
Danas sam reda radi napravila digitalni clear blue test za ovulaciju i pokazao je smješka..e sad me zanima, možda je glupo pitanje, ali ako nisam dobila menstuaciju da li je moguće da sada ovuliram i potencijalno dođe do začeća?
Vrlo vjerojatno se radi o policisticnim jajnicima .. ako ste zadnje imali prošle godine .. idite na vađenje hormona . I ti digitalni clear Blue bacaju krive smajlice .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam malkice u soku, danas 7DPO i evo dobila sam, ide svjeza krv 🥴. Mislim htjela sam da ranije dodje, samo se bojim da ovulacija nece biti kvalitetna….
Mislim da kažu da O nije kvalitetna ako je folikularna faza kratka, ne znam jel ne stigne sazrijeti jajna stanica ili nešto drugo.
.
Meni bazalna dosta visoka (36.95), da nisam imala punkciju nego da smo hvatali O posumnjala bi da sam trudna a ovako znam da ne postoji šansa.
Inače bude oko 36.6 do 36.8, ne stavljam Cyclogest niti išta da bi od toga trebalo biti. Mislim si možda zato što je bila baš visoka doza štoperice da možda još nije izašla iz tijela pa zato. A i grudi su mi baš bolne i osjećam da su žlijezde još uvijek tvrde.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja sam malkice u soku, danas 7DPO i evo dobila sam, ide svjeza krv 🥴. Mislim htjela sam da ranije dodje, samo se bojim da ovulacija nece biti kvalitetna….
Mislim da kažu da O nije kvalitetna ako je folikularna faza kratka, ne znam jel ne stigne sazrijeti jajna stanica ili nešto drugo.
.
Meni bazalna dosta visoka (36.95), da nisam imala punkciju nego da smo hvatali O posumnjala bi da sam trudna a ovako znam da ne postoji šansa.
Inače bude oko 36.6 do 36.8, ne stavljam Cyclogest niti išta da bi od toga trebalo biti. Mislim si možda zato što je bila baš visoka doza štoperice da možda još nije izašla iz tijela pa zato. A i grudi su mi baš bolne i osjećam da su žlijezde još uvijek tvrde.
Moguce da je stoperica, ipak je tijelo zavarano onda.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bok cure ja uletim kao padobranac .
prosli mj mi je M stigla ranije i bila je dosta kraca i oskudnijab
test san radila po zavrsetku i negativan je bio
ovaj mj mi se cini da mi je O bila ranije nisam popratila zbog strke na poslu ..
na dan kad je trebala bit je sve bilo suho ko sahara ni traga O iscjedku.. pokrivali smo sve dane
sada sam 9 dana do sliedece M a imam grceve nisko , grudi tj samo bradavice su me boljele unazad par dana i prestalo .. primjetim samo da su malo punije ..
s obzirom na ciklus kada bi mogla prvi test pisnut ..
cini mi se da ne proslo vise od Ovulacije nego sto kaze kalendar
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
pocela sam piti macu , b-kompleks,folnu i omega 3 kapsule uz Vit D svaki 5.dan
dali to moze utjecat na ciklus ??
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Zdravo cure, procitala sam sve moguce sto ste pisale,
Posle godinu ipo dana pokusavanja odlucila sam da probam da pratim ovulaciju sa LH trakicama, ali mi nisu bas najjasniji rezultati.
Ukratko vjestica mi je pocela 05.02 a zavrsila se 09.02 , po kalendaru plodni dani treba da mi krenu 15.02. A ovulacija bi trebala da bude 20.02.
Ali ja sam danas odradila LH test i pokazale su se dve crtice, stavicu sliku samo da skontam kako
Pa mi nije jasno da li je to okej da budu dve crtice par dana ranije nego sto bi trebali plodni dani da krenu, bas sam zbunjena😕
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Zdravo cure, procitala sam sve moguce sto ste pisale,
Posle godinu ipo dana pokusavanja odlucila sam da probam da pratim ovulaciju sa LH trakicama, ali mi nisu bas najjasniji rezultati.
Ukratko vjestica mi je pocela 05.02 a zavrsila se 09.02 , po kalendaru plodni dani treba da mi krenu 15.02. A ovulacija bi trebala da bude 20.02.
Ali ja sam danas odradila LH test i pokazale su se dve crtice, stavicu sliku samo da skontam kako
Pa mi nije jasno da li je to okej da budu dve crtice par dana ranije nego sto bi trebali plodni dani da krenu, bas sam zbunjena😕
https://imgbb.com/upload Evo link da postaviš , pa ćemo ti probati pomoći ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bok cure ja uletim kao padobranac .
prosli mj mi je M stigla ranije i bila je dosta kraca i oskudnijab
test san radila po zavrsetku i negativan je bio
ovaj mj mi se cini da mi je O bila ranije nisam popratila zbog strke na poslu ..
na dan kad je trebala bit je sve bilo suho ko sahara ni traga O iscjedku.. pokrivali smo sve dane
sada sam 9 dana do sliedece M a imam grceve nisko , grudi tj samo bradavice su me boljele unazad par dana i prestalo .. primjetim samo da su malo punije ..
s obzirom na ciklus kada bi mogla prvi test pisnut ..
cini mi se da ne proslo vise od Ovulacije nego sto kaze kalendar
Probaj napraviti test , pa ćeš biti sigruna na čemu si ❤️❤️🙏🤞🤞 sretno , ovako je teško zaključiti dali se radi o trudnoći jer svaka je osoba drugačija
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/sj02h6h
Evo nadam se da sam uspela
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
https://ibb.co/sj02h6h
Evo nadam se da sam uspela
Lijepa moja ovo ti nije pozitvno a niti peak .. ovako ti mora biti sad ću ti ja postaviti moju dolje pa otvori ..sad bi ti ja preporučila da se nastaviš testirati dok ti nebude ovako tamnila jer vrlo moguće da još nije bila O . Da bi bio peka testna ti mora biti jača od kontrolne a pozitvna trakica znaci kad ti je testna jednaka kontrolnoj . Nadam se da sam ti dobro objasnila ..
https://ibb.co/tb3kpRv
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia