Hvala cure sto ste procitale moje postove, hvala na savjetima :)
Nola95 da, bavim se fizickom aktivnocscu (treninzi snage) 3x tjedno i dosta setam generalno.
Iglica8, mislim da mi je endokrinolog iduci korak svakako... Pokusala sam se naruciti u dr. Mirosevic u Vinogradsku ali nazalost ne prima vise pacijente.
Probati cu u Petrovu.
Jesam i s nutricionistom se savjetovala. Suplementaciju pijem. Bila sam na striktnom planu prehrane netom nakon pilule pa nekih pola godine (i bila pod vodstvom) I dalje sam nastavila nacelno s time...
Ono sto mi se ne svida generalno u Hr sto doktori na spomen nutricionista samo odmahnu glavom.
Recimo meni je nutricionistica preporucila da pijem inozitol (myo-inoziot s iherba) jer je u dosta vecoj koncentraciji nego svi na nasem trzistu
I onda komentar doktora: "ne znam uopce sta vi to pijete niti sta, ja vam preporucam gynositol"
I onda naravno da dajem prednost doktoru.....
Ali sve u svemu sam vrlo zbunjena.
Jer opet, ucinila sam sve u svojoj moci (suplementacija, prehrana, treninzi, setnje, spavanje) pa opet nista...
Xoxo23 sto se tice Siofora, meni je to pripisao ginekolog (subspecjalist humane reprodukcije). Ali mislim da moze to bilo koji ginekolog na dijagnozu PCOS + inzulinska
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Evo da se i ovdje javimmmm -Copy paste🤣
U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣
Bas mi je dragoooo, sad se mozes opustit 🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
laurell, divne vijesti! Sad mirno dalje
Ja prijavljujem 1.dc.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣
PREDIVNO 😍😍😍😍 tako am sretna zbog tebe ❤️❤️❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Nola95 da, bavim se fizickom aktivnocscu (treninzi snage) 3x tjedno i dosta setam generalno.
Iglica8, mislim da mi je endokrinolog iduci korak svakako… Pokusala sam se naruciti u dr. Mirosevic u Vinogradsku ali nazalost ne prima vise pacijente.
Probati cu u Petrovu.
Jesam i s nutricionistom se savjetovala. Suplementaciju pijem. Bila sam na striktnom planu prehrane netom nakon pilule pa nekih pola godine (i bila pod vodstvom) I dalje sam nastavila nacelno s time…
Ono sto mi se ne svida generalno u Hr sto doktori na spomen nutricionista samo odmahnu glavom.
Recimo meni je nutricionistica preporucila da pijem inozitol (myo-inoziot s iherba) jer je u dosta vecoj koncentraciji nego svi na nasem trzistu
I onda komentar doktora: "ne znam uopce sta vi to pijete niti sta, ja vam preporucam gynositol"
I onda naravno da dajem prednost doktoru…..
Jer opet, ucinila sam sve u svojoj moci (suplementacija, prehrana, treninzi, setnje, spavanje) pa opet nista…
Xoxo23 sto se tice Siofora, meni je to pripisao ginekolog (subspecjalist humane reprodukcije). Ali mislim da moze to bilo koji ginekolog na dijagnozu PCOS + inzulinska
a ko te poslao na pretragu za inzulinsku , moja ginekologica je probala ali mi je ogtt uputnica otišla u jedan lab a inzulin na odvojenu uputnicu u drugi lab ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Iglica8, mislim da mi je endokrinolog iduci korak svakako… Pokusala sam se naruciti u dr. Mirosevic u Vinogradsku ali nazalost ne prima vise pacijente.
Probati cu u Petrovu.
Jesam i s nutricionistom se savjetovala. Suplementaciju pijem. Bila sam na striktnom planu prehrane netom nakon pilule pa nekih pola godine (i bila pod vodstvom) I dalje sam nastavila nacelno s time…
I onda naravno da dajem prednost doktoru…..
Jer opet, ucinila sam sve u svojoj moci (suplementacija, prehrana, treninzi, setnje, spavanje) pa opet nista…
a ko te poslao na pretragu za inzulinsku , moja ginekologica je probala ali mi je ogtt uputnica otišla u jedan lab a inzulin na odvojenu uputnicu u drugi lab ?
Ginekologica.
Sve obavila u Vinogradskoj.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
https://ibb.co/hcWrryZ Ja sam ti sve ovo napravila sto je na u privitku + Hormoni štitnjače,TSH,Ft4
- hormonski status (3. do 5. dan ciklusa): Estradiol, FSH, LH, Prolaktin,AMH
-cervikalni brisevi
-papa test , ultrazvuk dojki , i sad još moram ići na ispitivanje prohodnosti jajovoda . Evo pa možeš pitati gink da te šalje
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cestitaaaam!!!😍😍😍
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Laurel čestitam🫂🥹❤️ nek raste bubica na sigurnom i da ti bude mirna trudnoća🫶
Kod mene počelo odbrojavanje, 1 dpo. Probudila sam se ko totalno druga osoba nego zadnja dva dana. Povukla mi se sluz i “želja” i baš se šokiram svaki mjesec koliko je to očita promjena. Zapravo je tako malen taj prozor mogućeg začeća da uopće nije čudno što ga je teško uloviti..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji