Pcelice, sad si nesto razmisljam, ako ti je danas 20.dc (dobila si zadnju M 7.12. jelda?), a crta ti je tako tamna, mogla bi ti i duplice imati🙈
Znaš i meni je palo na pamet
da li znas kada je mogla bit O ili je nisi pratila ? 😮
vidim sad na str prije da si napisala da nisi 🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Pčelice, wow koja lijepa tamna crta! Cestitam od srca i neka je sa srecom 🥰
Baby P 03/21 💙
Sretan Božić svima 🎄❤️🎁 ( s malim zakašnjenjem).
Pčelica čestitam na tako lijepom plusiću. Neka bude školska trudnoća. 🙏🤞
.
Mi konačno koliko toliko ozdravili. Što god da nas je uhvatilo bilo je stvarno jako i srećom da je najgore prošlo.
Želim svima brz oporavak 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pčelice wauuuuu cestitam ti!!!🙏🏼💜💜💜
Nola tu saaam, pratim vas stalno! pocele su mi mučnine, u toku dana me po nekoliko puta uhvati kao da mi je pokvaren želudac i drži me jedno sat. Na prazno mi se želudac diže 🫣🫣 Pa stane. I tako u krug. Boljelo me ono na početku lijevo (na strani na kojoj sam i ovulirala) pa me bilo strah ali je prošlo hvala Bogu. Sad se javi tu i tamo pritisak malo po sredini Al ništa strašno. Skoro pa i ništa! Sise me jedino ubijaju 🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pčelice wauuuuu cestitam ti!!!🙏🏼💜💜💜
Nolatu saaam, pratim vas stalno! pocele su mi mučnine, u toku dana me po nekoliko puta uhvati kao da mi je pokvaren želudac i drži me jedno sat. Na prazno mi se želudac diže 🫣🫣 Pa stane. I tako u krug. Boljelo me ono na početku lijevo (na strani na kojoj sam i ovulirala) pa me bilo strah ali je prošlo hvala Bogu. Sad se javi tu i tamo pritisak malo po sredini Al ništa strašno. Skoro pa i ništa! Sise me jedino ubijaju 🤣
Top ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 to su slatke muke ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mariposa jel ima šta novo si dobila ? Ili se možemo još uvijek nadat 🤞😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Nisam dobila još, ali se nemam čemu nadati. 🙈 Test i jutros bez ikakve naznake, temperatura jutros 36,47. Čekam mengu. Bit će da mi se ovaj mjesec ciklus malo produžio, mada nikad nisam imala lutealnu fazu dužu od 15 dana. Počela sam prošli ciklus s Catafertylom pa možda zato. Nisam sigurna da mi se to sviđa. Mislim da ću prestat to koristiti.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Laurel to su sve super znakovi, iako ne baš ugodni, bude prošlo do 12.,13. tjedna, možda i prijee, držim fige🫶🫶
Jedno pitanje, ako želim znati jesam li ovulirala (otišla bi na uzv privatno) mogu li čekati do iza menstruacije u slučaju da dođe. Tj, jel se vidi žuto tijelo na jajniku na kojem je bila ovulacija i tijekom Slijedeće menstruacije ili je to predugo za čekati? Ili mogu drugačije provjeriti, čini mi se da sam više puta vidjela da pomoću progesterona se da vidjeti jel bila O? Stvar je u tom da mi je rekao gin(privatnik) da dođem nakon menstr. a kod moje doktorice se mogu naručiti tek za tj dana kad se vrati s godišnjeg i to pitanje kad bude termin.. Slutim da ću ovulirati sa desne strane gdje imam jajovod jer me uvijek jače boli, taj jajnik mi je jače policistican i pretpostavljam da radi toga boli ovulacija. Ako je to slučaj onda imam šanse ovaj mjesec a ako se ne dogodi trudnoća onda možda uopće ne izbacuje jajne stanice pa bi zato htjela razriješiti dilemu provjerom jel došlo do ovulacije. Otvorena sam za prijedloge, savjete, baš imam povjerenja u ovaj forum jer sam puno od vas naučila. Oprostite na dugoj poruci.😓
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nisam dobila još, ali se nemam čemu nadati. 🙈 Test i jutros bez ikakve naznake, temperatura jutros 36,47. Čekam mengu. Bit će da mi se ovaj mjesec ciklus malo produžio, mada nikad nisam imala lutealnu fazu dužu od 15 dana. Počela sam prošli ciklus s Catafertylom pa možda zato. Nisam sigurna da mi se to sviđa. Mislim da ću prestat to koristiti.
A probaj trošiti još jedan mjesec nemoj odmah odustati , jer nekad se zna desiti da se ciklus produži dok se tijelo ne privikne tako je meni bilo kad sam krenula sa inofolic , prvi ciklus mi se produžio , a sad mi se stabilizirao i bit će sigurno kraći jer mi je O bila dosta ranija nego inače .. eto to je neko moje iskustvo i mišljenje . Ali svačije tijelo je opet drugačije ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
https://ibb.co/NpHbgK4
Sad mi aplikacija ovo računa kao peak, a nije puna crta.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji