Eni razmišljala sam probati sve opcije, al jednu po jednu. Pričekati ću sad ovaj i idući mjesec da vidim jel bu se ulovilo, a onda krećem s novom turom na tri mjeseca al catafertyl. Budem istražila o inofolicu, nisam čula za njega još, hvala🫶
Wildflower ne znam niti za gynositol, evo možda da probaš sa fertilupom za ovulacije? On je isto samo prirodnog sastava al meni je pomogao za regulaciju ciklusa, al sad bumo tek vidli jel sa ovulacijama ide sve kak treba jer ipak je moralo proći tri mjeseca korištenja kao preporučenog da bi se vidjelo jel imam koristi od tog suplementa. Javit ću svakako kako prođe uzv jer imam rezultate od prije tri mjeseca. Koliko dugo piješ to dvoje već?
Ja sam popila jednu kutiju inofolica i femibiona 1, 2 kutije. Ginekolog mi je preporucio inofolic i jos rekao da ce mi umanjiti zelju za slatkim, a meni gore nego ikad
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Dobro jutro, hvala vam puno na odgovorima. Naručiti ću se na uzv tak da budem sigurna. Danas me samo boli bez zatezanja pa mislim da je bila sinoć ovulacija. Pokrili smo zadnja dva dana, a probat cu i iduća dva pa se pridružujem zbrajanju dana 🤞🏻😊
Draga Eni❤️ pila sam tri mjeseca fertilup i skratili su mi se ciklusi na 30,31 dan. I nisu bile bolne menstruacije kao kako sam navikla. Ovaj mjesec mi se otegnuo ciklus radi bolesti pretpostavljam. Otpisala sam ciklus još tad kad smo bili bolesni svi doma, al kad su počeli bolovi reko jel moguće da će tek sad ovulacija i trakice su potvrdile da se neš događa.
Kod mene prehrana isto dosta utječe na stanje pcosa, skužila sam da kad jedem puno slatkog i masnog sve podivlja, koža popristavi i kosa mi se masti svaki dan. Blagdansko razdoblje polako prolazi pa ću to dovesti u red heheh🤞🏻
Ugodan dan želim svima!
Dali si razmišljala o inofolicu, ili nešto slično tome .. puno cura sa POCS ima pozitvno iskustvo nakon 3 mj koristenja .. pa da probaš stim.. istina da je skupo ali stvarno je top, a i utječe na manju želju za slatkim ❤️
Ja pijem Gynositol, sto je ista stvar samo drugi proizvodac
Nazalost meni to nista ne pomaze :(
Ovulacije nema pa nema osim ako ne uzmem klomifene…
Cini mi se da bezveze pijem i Gynositol i Siofor 500 :/
Sad neznam koji je tvoj točno problem da ne ovuliras ? Dali imaš kakvi hormonalni disbalans ? Jer znam da moja sestra nije ovulirala zbog hormonalnog disbalnsa( njoj je problem bila težina ) ali nakon sto je to dovela u red je zatrudnila bez problema ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni razmišljala sam probati sve opcije, al jednu po jednu. Pričekati ću sad ovaj i idući mjesec da vidim jel bu se ulovilo, a onda krećem s novom turom na tri mjeseca al catafertyl. Budem istražila o inofolicu, nisam čula za njega još, hvala🫶
Wildflower ne znam niti za gynositol, evo možda da probaš sa fertilupom za ovulacije? On je isto samo prirodnog sastava al meni je pomogao za regulaciju ciklusa, al sad bumo tek vidli jel sa ovulacijama ide sve kak treba jer ipak je moralo proći tri mjeseca korištenja kao preporučenog da bi se vidjelo jel imam koristi od tog suplementa. Javit ću svakako kako prođe uzv jer imam rezultate od prije tri mjeseca. Koliko dugo piješ to dvoje već?
Ja sam popila jednu kutiju inofolica i femibiona 1, 2 kutije. Ginekolog mi je preporucio inofolic i jos rekao da ce mi umanjiti zelju za slatkim, a meni gore nego ikad
Meni ne .. ja nisam ni uopće gladna nekad se moram natjerati da jedem jer me to zasiti u jutro .. ali to ti nije od inofoilica nego od femibiona..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Di nam je Laurel???
Ja sam danas 12 dpo i testirala sam se LH trakicom i pojavila se blijeda crtica, što pretpostavljam znači da nisam trudna. A imala sam mucnince jedan dan, ali mislim da je to bilo od Božićnog prejedanja 😆
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Di nam je Laurel???
Ja sam danas 12 dpo i testirala sam se LH trakicom i pojavila se blijeda crtica, što pretpostavljam znači da nisam trudna. A imala sam mucnince jedan dan, ali mislim da je to bilo od Božićnog prejedanja 😆
Meni su krenuli lagani menga bolovi tako da očekujem ovaj tjedan M 😭😭😭😭😭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Di nam je Laurel???
Moram priznati da me ovaj post bas nasmijao😄
No svejedno drzim palceve da si trudna! :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dobro jutro, hvala vam puno na odgovorima. Naručiti ću se na uzv tak da budem sigurna. Danas me samo boli bez zatezanja pa mislim da je bila sinoć ovulacija. Pokrili smo zadnja dva dana, a probat cu i iduća dva pa se pridružujem zbrajanju dana 🤞🏻😊
Draga Eni❤️ pila sam tri mjeseca fertilup i skratili su mi se ciklusi na 30,31 dan. I nisu bile bolne menstruacije kao kako sam navikla. Ovaj mjesec mi se otegnuo ciklus radi bolesti pretpostavljam. Otpisala sam ciklus još tad kad smo bili bolesni svi doma, al kad su počeli bolovi reko jel moguće da će tek sad ovulacija i trakice su potvrdile da se neš događa.
Kod mene prehrana isto dosta utječe na stanje pcosa, skužila sam da kad jedem puno slatkog i masnog sve podivlja, koža popristavi i kosa mi se masti svaki dan. Blagdansko razdoblje polako prolazi pa ću to dovesti u red heheh🤞🏻
Ugodan dan želim svima!
Dali si razmišljala o inofolicu, ili nešto slično tome .. puno cura sa POCS ima pozitvno iskustvo nakon 3 mj koristenja .. pa da probaš stim.. istina da je skupo ali stvarno je top, a i utječe na manju želju za slatkim ❤️
Ja pijem Gynositol, sto je ista stvar samo drugi proizvodac
Nazalost meni to nista ne pomaze :(
Ovulacije nema pa nema osim ako ne uzmem klomifene…
Cini mi se da bezveze pijem i Gynositol i Siofor 500 :/
Ja cu sad malo ko padobranac, ali, jesu tebi uspjeli utvrditi zasto ne dolazi do ovulacija samostalno? Ovuliras li bar ponekad ili nemas ovulacija samostalno nikako? Jesi pokusala sa promjenom prehrane, znam da ima nekih nacina prehrane koje pomazu da zena vrati ovulaciju, znam da je to dugotrajan proces ali mogda se isplati ako ima uspjeha.
Eni zao mi je :( nemam sta pametno reci osim da nema odustajanja.
Ja sam 5 dc, i mislim da cu od 7dc krenut s testiranjem,hvatat ovulaciju i krenut s utrogestanima.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Di nam je Laurel???
Tuuu sam tu sam, pratim stalno ima li novosti kod vas 🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Di nam je Laurel???
Jesi bila na pregledu?
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Di nam je Laurel???
Jesi bila na pregledu?
Predvečer mi je! Javljam🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji