Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    29. Prosinac 2023. 17:32

Jer meni na svakoj pretrazi koju sam napravila  piše , ženska neplodnost povezana sa muškim čimbenicima .. nažalost danas  nemozes ništa prikriti sve piše , di god ideš na neke pretrage znaju zašto si tamo i za što ti treba i tako i na poslu kad uzmeš bolovanje znaju prema doznakam zašto i kako . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    29. Prosinac 2023. 19:58

Laurel drago mi je što je trudnoća u maternici. Neka sve i dalje bude uredno 🤞🙏
    Tratinčica meni su ti se malo ciklusi skratili očekujem M oko 13. I 18.1. (ne znam što mi je s ciklusom i sad je očekujem od 23. do 28.dc) i sa tim ciklusom bi trebala krenuti u postupak.
    Sljedeći tjedan kad se vratim s puta zovem ih i da vidim jel mogu po pikalice doći dok čekam tu M.
    Kako ste ti i tvoja malena? Pošalji koju sličicu trbuha. 😘
    .
    Mariposa sad se više ne pratimo. Meni danas 9.dc, ja još smeđarim a sluz baš obilna kao da je O. Ništa ne pratim ni trakice ni temperaturu baš ništa, trenutno sam na godišnjem od svega. A i na putu smo pa i da moramo ne bi ništa pokrivali.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    29. Prosinac 2023. 20:07

Vidim da se piše o bo i o šiframa. Ja sam na nalazu za markere vidjela šifru N97 ženska neplodnost i smračilo mi se.
    Isto mi je frka za postupak jer planiram otvoriti bo ali probala bi dog s ginekologom da bude A0. A nekako me strah prije dogovarati da se ne ureknem pa niti ne dođem do transfera.
    Mjesto gdje radim i živim svi se znamo i ne želim da ide priča o meni da hodam po postupcima. A na poslu znam da dosta ljudi je protiv toga, to je grijeh....
    Ne volim muljanja i laganja ali ne znam što ću ako doznaka dolazi od ginekologa i još s tom šifrom a ja ne mislim ljudima govoriti zašto sam na bo. A sad kad sam bila na bo svi s posla zovu kako sam, jesam bolje....

08/24 spontani pobačaj

Iglica8
    29. Prosinac 2023. 20:23

Grozno mi je ovo citati da se po sifri moze znati da zena ide na postupke. Kod mene doznaku odmah saljemo u racunovodstvo, ne moramo ih pokazivat nadredjenima pa je to valjda prednost. A da mi netko iz racunovodstva prosiri informaciju zasto sam na bo mislim da bih šiznula samo tako. Kolegica je nedavno isla na postupak i nadredjenima je rekla da ide na zahvat i da je nece biti 2 tjedna. Naravno da su bila pitanja kakav zahvat ali nije htjela o tome razgovarati nego je rekla da nije nista po zivot opasno i da ce sve biti okej. Ali jako je nezgodno kad ljudi ispituju, ne zelimo svi sve na poslu dijeliti, mozes ic na uklanjanje jajovoda ili povecanje grudi…sta koga briga na poslu na koji zahvat ides. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Tratinčica123☺
    29. Prosinac 2023. 20:56

Bebolina, ohh pa super onda, prije će postupak. Dobro pa sam pitala, jer sam mislila tek početkom 2mj, onda te pratim ranije🤭
    Moja malena se javlja stalno, već se sve vidi na stomaku, dobro smo. Evo prije tjedan dana smo ušli u 6 mjesec i od tad slikica 🥰 - https://ibb.co/W3btLkz
    Dobila sam samo 1 kg zasad, ne deblja mamu puno🤣 ljubim te💋

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• eni233
    29. Prosinac 2023. 21:17

Tratinčica123☺

Bebolina, ohh pa super onda, prije će postupak. Dobro pa sam pitala, jer sam mislila tek početkom 2mj, onda te pratim ranije🤭
    Moja malena se javlja stalno, već se sve vidi na stomaku, dobro smo. Evo prije tjedan dana smo ušli u 6 mjesec i od tad slikica 🥰 -https://ibb.co/W3btLkz
    Dobila sam samo 1 kg zasad, ne deblja mamu puno🤣 ljubim te💋

Jaooo koliko si divna ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    29. Prosinac 2023. 22:28

Tratinčice predivna slikica. Ajme pa kad već prije da je toliko prošlo. Meni trudnoće svih cura na forumu baš brzo prolaze. Ali taj period mi je bio stvarno lijep, nema ljepšeg osjećaja od biti trudna i u skroz urednoj trudnoći. Pred sam kraj kreće ono često mokrenje pa ni po noći više nema da prospavaš cijelu noć ali to ti je ona priprema da beba stiže i da neko vrijeme nećeš baš spavati kako spada. Osim ako je beba baš spavalica pa nema problema. Moj je mali više volio visiti po prsima pa se malo malo morao prištekavati na cicu. A to su možda i ta muška djeca od malena očarani cicama 🤣
    Ovo da si dobila kilicu do 6.mj je odlično znači da ćeš sa jako malo plusa u rađaonu i doći ćeš doma s minusom iz rodilišta. Tako je i meni bilo ja sam jako malo dobila u trudnoći, i sve sam dobila od 6.mj trudnoće i ovih prvih mj sam bila na istoj težini kako sam i ostala trudna tako da mi je tek nakon tog vremena se počeo viđati trbuh. Tvoj je inače jako brzo se počeo nazirati. Ali dobro to ovisi dosta koliko je posteljica više napred ili malo više iza pa se po tome i razlikuje trbuh jer ne nosimo isto bebu.
    Uživaj još koliko možeš. Hvala što čekaš moj postupak. Uskoro će to i nadam se boljoj uspješnosti nego do sada.

08/24 spontani pobačaj

Lunolina
    30. Prosinac 2023. 08:55

Cure hvala na savjetima za bolovanje tijeko MPO 😊
    Ja nemam problema da mi na doznakama pise ono sto mora pisati, vise me muci sto reci cu naredjenom i kolegama. Ljudi pitaju zasto te nema, iz dobre namjere, a zapravo je to tako nezgodno pitanje…no do travnja cu vec smisliti dobru pricu. Iskombinirat cu par vasih savjeta😬
    .
    Tratincice wow koji prekrasan trbuscic! I svaka cast na dobivenoj samo 1 kilici🤭
    Nadam se da uzivas u trudnoci🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123☺
    30. Prosinac 2023. 09:46

Eni ❤️❤️ Lunolina ❤️ bome sad baš uživam, napatila sam se prva 3 mjeseca, sad je odlično🤣
    Bebolina, i meni trudnoće cura na forumu prolete, a moja mi se čini duga i spora, ali zapravo nije. 🤣
    Sjećam se da si ti pisala da nisi dobila puno kila, i vidim da će i kod mene ishod biti takav. Jako mi se visoko smjestila i baš jedem male male obroke jer inače ne mogu disat🥴🤣 pa kaže muž ona uzme sve sebi jer nije velika količina, i zato održavam stalno svoju kilazu. Ja sam zadovoljna samo nek je s njom sve okej..hehe
    Ja ću te sigurno popratiti i stvarno se nadam da će biti bolji rezultat promjenom klinike. Dugo se već tipkamo i još tebe i Anchy moramo riješiti, dosadile ste ovdje narodu🤣🤗❤️

Sjećam se da je netko davno pisao da se plaši postupka.. Zna ovdje par cura da sam zapravo imala težak postupak do transfera jer sam full odreagirala i bome sam bila u dobrim bolovima. A evo sada ću reći da mi je puno gore bilo svaki mjesec dočekati M ili minus na testu nego sve one injekcije, punkciju ili transfer... Nema straha 💋

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• curka2312
    30. Prosinac 2023. 10:50

Drage zene,
    Nakon par mjeseci iscekivanja i citanja sve do jedne vase poruke i objave, suza, brige i smijeha. Ugledala sam ja svoj pozitivan test na trudnocu. Ne znam kako opisati ovaj osjecaj.. presretna, ispunjena, zbunjena, uplasena, voljena.. i dalje je to samo test, ali se nadam da ce za koji tjedan i kod ginekologa sve proci u redu ❤️
    Zelim Vam pomoci tako sto cu vam pokusati objasniti svoje simptome.
    Radili smo sve plodne dane na bebi, provjeravala sam plodnost pomocu trakica za ovulaciju.
    Bol u trbuhu poput menstrualnih, puno blaze, poceli su 4-5 dana prije ocekivane menge, tu i tamo koji grc ali totalno neprimjetno. Bol u grudima samo na dodir. Jedino sto mi je bilo “cudno” je knedla u grlu koja me tjerala na podrigivanje i za Bozic sam bila u “zapusenom” prostoru, nije mi smetao miris nego me nos iritirao, svrbio, curio, kihala sam, te cim sam dosla u stan, prestalo je. 
    Nadam se da cu nekome pomoci❤️ sretno svima

*rani spontani- 01.24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.