Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    30. Prosinac 2023. 13:35

Čestitam curka2312 !!🫶😊 Sretno i mirnu trudnoću želim.
    Mene je sinoć baš bolno štrecnulo više puta na desnoj strani, možda se kaj i skuha ovaj mjesec.
    Sva sreća da je kraj godine pa mi fokus oduzima ciscenje, kuhanje i treninzi jer brže prolazi vrijeme.. 
    Želim vam svima ugodan i opušten produženi vikend.
    Godina završava u nedjelju, kakav simbolični start nove, od ponedjeljka..neka nam svima bude najsretnija do sad 🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Ancica1234
    30. Prosinac 2023. 15:20

Pozdrav drage cure. 

Pocela sam koristiti lh trakice zadnjih mjesec dana zbog neredovitih ciklusa. Malo mi traje 28 dana malo 36. Zadnju menstruaciju dobila sam 28.11 i od tada koristim lh trakice. Prva pozitivna trakica bila je 15.12 odnosno 18-ti dan ovulacije (petak) kasno navecer. Trakice su bile pozitivne sve do 17.12. nedjelja poslijepodne gdje je trakica bila negativna. Ujutro je jos bila pozitivna. Naci da se ovulacija dogodila u nedjelju. U tom periodu odnos smo imali u subotu i nedjelju ujutro. Danas sam radila test i negativan je. Je li moguce da je jos pre rano za pravljenje testa dana (30.12) ili jednostavno nismo uspjeli.

• Ancica1234
    30. Prosinac 2023. 15:25

Ancica1234

Pozdrav drage cure.

Pocela sam koristiti lh trakice zadnjih mjesec dana zbog neredovitih ciklusa. Malo mi traje 28 dana malo 36. Zadnju menstruaciju dobila sam 28.11 i od tada koristim lh trakice. Prva pozitivna trakica bila je 15.12 odnosno 18-ti dan ovulacije (petak) kasno navecer. Trakice su bile pozitivne sve do 17.12. nedjelja poslijepodne gdje je trakica bila negativna. Ujutro je jos bila pozitivna. Naci da se ovulacija dogodila u nedjelju. U tom periodu odnos smo imali u subotu i nedjelju ujutro. Danas sam radila test i negativan je. Je li moguce da je jos pre rano za pravljenje testa dana (30.12) ili jednostavno nismo uspjeli.

Ono sto sam zaboravila spomenuti je da me grudi uzasno bole, a pogotovo bradavice. Svaki cas imam osjecaj da cu dobiti, a umjesto toga imam obilan vodenasti iscjedak i svako malo bolove nalik grcevima. 

Lunolina
    30. Prosinac 2023. 17:06

Ancica1234

Ancica1234

Pozdrav drage cure.

Ono sto sam zaboravila spomenuti je da me grudi uzasno bole, a pogotovo bradavice. Svaki cas imam osjecaj da cu dobiti, a umjesto toga imam obilan vodenasti iscjedak i svako malo bolove nalik grcevima.

Danas bi bio 13. DPO? Ako si uzimala neki jeftini test moguce da je lazno negativan. Mozda da probas s osjetljivim testom 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    30. Prosinac 2023. 18:14

https://ibb.co/gRCzMVS%0Ahttps://ibb.co/FKvc6FR 
    Zene kako vam izgleda ovo? Prvi put koristim ove Ovu testove, uzela 5 reko tek tako da uradim koji ako ulovim O, posto bas sece, i sad nezz 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Ivyyyy
    30. Prosinac 2023. 18:16

https://ibb.co/gRCzMVS 
    https://ibb.co/FKvc6FR

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    30. Prosinac 2023. 19:32

Ivyyyy

https://ibb.co/gRCzMVS
    https://ibb.co/FKvc6FR

Koji si dc ? Ja sam koristila te testove meni su ok
    Bili kao i svi drugi .. ali najbolje su mo bile trakice iskreno sad neznam .. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    30. Prosinac 2023. 19:35

Ja sam ovaj mjesec potrošila sve trakice za ovulaciju i više ju neću iskreno hvatati .. prošlo je skoro godina i pol
    Od kad radimo
    Na bebi , a godina od kad koristim trakice u ništa se nije desilo tako da mi nema smisla .. ja ovuliram svaki mjesec i ciklusi su mi redoviti i vise manje školski tako da mi nema
    smisla hvatanje i čekanje i na kraju ništa .. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Ancica1234
    30. Prosinac 2023. 19:36

Lunolina

Ancica1234

Ancica1234

Pozdrav drage cure.

Danas bi bio 13. DPO? Ako si uzimala neki jeftini test moguce da je lazno negativan. Mozda da probas s osjetljivim testom

Uzela sam test u DM-u  Clearblue rani test za utvrđivanje trudnoce 

• eni233
    30. Prosinac 2023. 19:39

eni233

Ja sam ovaj mjesec potrošila sve trakice za ovulaciju i više ju neću iskreno hvatati .. prošlo je skoro godina i pol
    Od kad radimo
    Na bebi , a godina od kad koristim trakice u ništa se nije desilo tako da mi nema smisla .. ja ovuliram svaki mjesec i ciklusi su mi redoviti i vise manje školski tako da mi nema
    smisla hvatanje i čekanje i na kraju ništa ..

Slučajno mi je otišlo prije nego sam dovršila .. Uglavnom čekam M koja će početi sigurno sutra ili prekosutra i onda ću u miru čekati konzultacije i čuti što imaju za reci .. ali odustajem od hvatanja O jer sam se nekako umorila i postalo mi je to nekako bezveze i besmisleno ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.