Čestitam curka2312 !!🫶😊 Sretno i mirnu trudnoću želim.
Mene je sinoć baš bolno štrecnulo više puta na desnoj strani, možda se kaj i skuha ovaj mjesec.
Sva sreća da je kraj godine pa mi fokus oduzima ciscenje, kuhanje i treninzi jer brže prolazi vrijeme..
Želim vam svima ugodan i opušten produženi vikend.
Godina završava u nedjelju, kakav simbolični start nove, od ponedjeljka..neka nam svima bude najsretnija do sad 🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pozdrav drage cure.
Pocela sam koristiti lh trakice zadnjih mjesec dana zbog neredovitih ciklusa. Malo mi traje 28 dana malo 36. Zadnju menstruaciju dobila sam 28.11 i od tada koristim lh trakice. Prva pozitivna trakica bila je 15.12 odnosno 18-ti dan ovulacije (petak) kasno navecer. Trakice su bile pozitivne sve do 17.12. nedjelja poslijepodne gdje je trakica bila negativna. Ujutro je jos bila pozitivna. Naci da se ovulacija dogodila u nedjelju. U tom periodu odnos smo imali u subotu i nedjelju ujutro. Danas sam radila test i negativan je. Je li moguce da je jos pre rano za pravljenje testa dana (30.12) ili jednostavno nismo uspjeli.
Pozdrav drage cure.
Pocela sam koristiti lh trakice zadnjih mjesec dana zbog neredovitih ciklusa. Malo mi traje 28 dana malo 36. Zadnju menstruaciju dobila sam 28.11 i od tada koristim lh trakice. Prva pozitivna trakica bila je 15.12 odnosno 18-ti dan ovulacije (petak) kasno navecer. Trakice su bile pozitivne sve do 17.12. nedjelja poslijepodne gdje je trakica bila negativna. Ujutro je jos bila pozitivna. Naci da se ovulacija dogodila u nedjelju. U tom periodu odnos smo imali u subotu i nedjelju ujutro. Danas sam radila test i negativan je. Je li moguce da je jos pre rano za pravljenje testa dana (30.12) ili jednostavno nismo uspjeli.
Ono sto sam zaboravila spomenuti je da me grudi uzasno bole, a pogotovo bradavice. Svaki cas imam osjecaj da cu dobiti, a umjesto toga imam obilan vodenasti iscjedak i svako malo bolove nalik grcevima.
Pozdrav drage cure.
Ono sto sam zaboravila spomenuti je da me grudi uzasno bole, a pogotovo bradavice. Svaki cas imam osjecaj da cu dobiti, a umjesto toga imam obilan vodenasti iscjedak i svako malo bolove nalik grcevima.
Danas bi bio 13. DPO? Ako si uzimala neki jeftini test moguce da je lazno negativan. Mozda da probas s osjetljivim testom
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://ibb.co/gRCzMVS%0Ahttps://ibb.co/FKvc6FR
Zene kako vam izgleda ovo? Prvi put koristim ove Ovu testove, uzela 5 reko tek tako da uradim koji ako ulovim O, posto bas sece, i sad nezz
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/gRCzMVS
https://ibb.co/FKvc6FR
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/gRCzMVS
https://ibb.co/FKvc6FR
Koji si dc ? Ja sam koristila te testove meni su ok
Bili kao i svi drugi .. ali najbolje su mo bile trakice iskreno sad neznam ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam ovaj mjesec potrošila sve trakice za ovulaciju i više ju neću iskreno hvatati .. prošlo je skoro godina i pol
Od kad radimo
Na bebi , a godina od kad koristim trakice u ništa se nije desilo tako da mi nema smisla .. ja ovuliram svaki mjesec i ciklusi su mi redoviti i vise manje školski tako da mi nema
smisla hvatanje i čekanje i na kraju ništa ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav drage cure.
Danas bi bio 13. DPO? Ako si uzimala neki jeftini test moguce da je lazno negativan. Mozda da probas s osjetljivim testom
Uzela sam test u DM-u Clearblue rani test za utvrđivanje trudnoce
Ja sam ovaj mjesec potrošila sve trakice za ovulaciju i više ju neću iskreno hvatati .. prošlo je skoro godina i pol
Od kad radimo
Na bebi , a godina od kad koristim trakice u ništa se nije desilo tako da mi nema smisla .. ja ovuliram svaki mjesec i ciklusi su mi redoviti i vise manje školski tako da mi nema
smisla hvatanje i čekanje i na kraju ništa ..
Slučajno mi je otišlo prije nego sam dovršila .. Uglavnom čekam M koja će početi sigurno sutra ili prekosutra i onda ću u miru čekati konzultacije i čuti što imaju za reci .. ali odustajem od hvatanja O jer sam se nekako umorila i postalo mi je to nekako bezveze i besmisleno ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia