Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    27. Prosinac 2023. 22:17

Pcelice, prekrasne vijesti! Cestitam!! Najljepsi Bozicni poklon 

Ja sam ipak uspjela uloviti pik sa lh trakicama. Ovulacija je bila jucer pa sad cekamo i zbrajamo dane  drzim nam svima fige

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Xoxo23
    28. Prosinac 2023. 00:05

nola95

https://ibb.co/NpHbgK4
    Sad mi aplikacija ovo računa kao peak, a nije puna crta.

mislim da ti ovo je peak, nemira ti bit puna crta nego tamnoću crte gledaš .. a tamnija ti je od kontrolne 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lunolina
    28. Prosinac 2023. 06:46

nola95

Laurel to su sve super znakovi, iako ne baš ugodni, bude prošlo do 12.,13. tjedna, možda i prijee, držim fige🫶🫶
    Jedno pitanje, ako želim znati jesam li ovulirala (otišla bi na uzv privatno) mogu li čekati do iza menstruacije u slučaju da dođe. Tj, jel se vidi žuto tijelo na jajniku na kojem je bila ovulacija i tijekom Slijedeće menstruacije ili je to predugo za čekati? Ili mogu drugačije provjeriti, čini mi se da sam više puta vidjela da pomoću progesterona se da vidjeti jel bila O? Stvar je u tom da mi je rekao gin(privatnik) da dođem nakon menstr. a kod moje doktorice se mogu naručiti tek za tj dana kad se vrati s godišnjeg i to pitanje kad bude termin.. Slutim da ću ovulirati sa desne strane gdje imam jajovod jer me uvijek jače boli, taj jajnik mi je jače policistican i pretpostavljam da radi toga boli ovulacija. Ako je to slučaj onda imam šanse ovaj mjesec a ako se ne dogodi trudnoća onda možda uopće ne izbacuje jajne stanice pa bi zato htjela razriješiti dilemu provjerom jel došlo do ovulacije. Otvorena sam za prijedloge, savjete, baš imam povjerenja u ovaj forum jer sam puno od vas naučila. Oprostite na dugoj poruci.😓

Na zalost bojim se da je to predugo za cekati jer nakon 10-12 dana od O zuto tijelo propada i dolazi M koja pocisti sve za sobom. 
    Imas li opciju otici kod nekog drugog ginekologa (privatno) ranije? Objasnis situaciju i mozda te netko moze ubaciti :)
    Potvrda O moze biti i 21. dan ciklusa ako ne znas kad ti je O ili 7 DPO ako znas kad ti je O 😊 ali tad samo znas da je doslo do ovulacije, ne znas na kojem jajniku.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    28. Prosinac 2023. 07:23

nola95

Laurel to su sve super znakovi, iako ne baš ugodni, bude prošlo do 12.,13. tjedna, možda i prijee, držim fige🫶🫶
    Jedno pitanje, ako želim znati jesam li ovulirala (otišla bi na uzv privatno) mogu li čekati do iza menstruacije u slučaju da dođe. Tj, jel se vidi žuto tijelo na jajniku na kojem je bila ovulacija i tijekom Slijedeće menstruacije ili je to predugo za čekati? Ili mogu drugačije provjeriti, čini mi se da sam više puta vidjela da pomoću progesterona se da vidjeti jel bila O? Stvar je u tom da mi je rekao gin(privatnik) da dođem nakon menstr. a kod moje doktorice se mogu naručiti tek za tj dana kad se vrati s godišnjeg i to pitanje kad bude termin.. Slutim da ću ovulirati sa desne strane gdje imam jajovod jer me uvijek jače boli, taj jajnik mi je jače policistican i pretpostavljam da radi toga boli ovulacija. Ako je to slučaj onda imam šanse ovaj mjesec a ako se ne dogodi trudnoća onda možda uopće ne izbacuje jajne stanice pa bi zato htjela razriješiti dilemu provjerom jel došlo do ovulacije. Otvorena sam za prijedloge, savjete, baš imam povjerenja u ovaj forum jer sam puno od vas naučila. Oprostite na dugoj poruci.😓

Nova menstruacija - novi ciklus - nova jajna stanica. Ne možeš u trenutnom ciklusu provjeriti je li se dogodila ovulacija u prošlom. Ono što možeš je vaditi progesteron. On se počne lučiti nakon ovulacije. U pravilnim ciklusima od 28 dana gdje ovulacija nastupi 14.dc se progesteron vadi na 7.dpo, znači na 21.dc. Tako da probaj otići izvaditi progesteron otprilike na 7.-8.dpo. Pazi da ne odeš prerano (npr 5.dpo) jer će ti progesteron biti niži pa opet time nećeš ništa dobiti. Sretno! 🤞😊

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    28. Prosinac 2023. 07:45

nola95

Nolica draga , jedino možeš provjeriti ultrazvukom ako je prisutno žuto tijelo još , a to je prije M odeš par dana prije M i vidjet će se sigurno ako si Ovulirala.. dali piješ nešto za policisticne jajnike ? Nadam se da ćeš uskoro ostati trudna ❤️❤️❤️❤️držim 🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

nola95
    28. Prosinac 2023. 08:42

Dobro jutro, hvala vam puno na odgovorima. Naručiti ću se na uzv tak da budem sigurna. Danas me samo boli bez zatezanja pa mislim da je bila sinoć ovulacija. Pokrili smo zadnja dva dana, a probat cu i iduća dva pa se pridružujem zbrajanju dana 🤞🏻😊
    Draga Eni❤️ pila sam tri mjeseca fertilup i skratili su mi se ciklusi na 30,31 dan. I nisu bile bolne menstruacije kao kako sam navikla. Ovaj mjesec mi se otegnuo ciklus radi bolesti pretpostavljam. Otpisala sam ciklus još tad kad smo bili bolesni svi doma, al kad su počeli bolovi reko jel moguće da će tek sad ovulacija i trakice su potvrdile da se neš događa.
    Kod mene prehrana isto dosta utječe na stanje pcosa, skužila sam da kad jedem puno slatkog i masnog sve podivlja, koža popristavi i kosa mi se masti svaki dan. Blagdansko razdoblje polako prolazi pa ću to dovesti u red heheh🤞🏻
    Ugodan dan želim svima! 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• eni233
    28. Prosinac 2023. 09:55

nola95

Dobro jutro, hvala vam puno na odgovorima. Naručiti ću se na uzv tak da budem sigurna. Danas me samo boli bez zatezanja pa mislim da je bila sinoć ovulacija. Pokrili smo zadnja dva dana, a probat cu i iduća dva pa se pridružujem zbrajanju dana 🤞🏻😊
    Draga Eni❤️ pila sam tri mjeseca fertilup i skratili su mi se ciklusi na 30,31 dan. I nisu bile bolne menstruacije kao kako sam navikla. Ovaj mjesec mi se otegnuo ciklus radi bolesti pretpostavljam. Otpisala sam ciklus još tad kad smo bili bolesni svi doma, al kad su počeli bolovi reko jel moguće da će tek sad ovulacija i trakice su potvrdile da se neš događa.
    Kod mene prehrana isto dosta utječe na stanje pcosa, skužila sam da kad jedem puno slatkog i masnog sve podivlja, koža popristavi i kosa mi se masti svaki dan. Blagdansko razdoblje polako prolazi pa ću to dovesti u red heheh🤞🏻
    Ugodan dan želim svima!

Dali si razmišljala o inofolicu, ili nešto slično tome .. puno cura sa POCS ima pozitvno iskustvo nakon 3 mj koristenja .. pa da probaš stim.. istina da je skupo ali stvarno je top, a i utječe na manju želju za slatkim ❤️ 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

wildflower
    28. Prosinac 2023. 10:50

eni233

nola95

Ugodan dan želim svima!

Dali si razmišljala o inofolicu, ili nešto slično tome .. puno cura sa POCS ima pozitvno iskustvo nakon 3 mj koristenja .. pa da probaš stim.. istina da je skupo ali stvarno je top, a i utječe na manju želju za slatkim ❤️

Ja pijem Gynositol, sto je ista stvar samo drugi proizvodac

Nazalost meni to nista ne pomaze :(
    Ovulacije nema pa nema osim ako ne uzmem klomifene...

Cini mi se da bezveze pijem i Gynositol i Siofor 500 :/

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• eni233
    28. Prosinac 2023. 11:41

wildflower

eni233

nola95

Ugodan dan želim svima!

Ja pijem Gynositol, sto je ista stvar samo drugi proizvodac

Nazalost meni to nista ne pomaze :(
    Ovulacije nema pa nema osim ako ne uzmem klomifene…

Cini mi se da bezveze pijem i Gynositol i Siofor 500 :/

Meni je gink preporučila za kavliteta jajne stanice jer ja nema policisticne a i imam redovite ovulacije .. a sad dal mi pomaze za kvalitetu to ću znati ako ostanem trudna u narednih par mjeseci ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

nola95
    28. Prosinac 2023. 11:44

Eni razmišljala sam probati sve opcije, al jednu po jednu. Pričekati ću sad ovaj i idući mjesec da vidim jel bu se ulovilo, a onda krećem s novom turom na tri mjeseca al catafertyl. Budem istražila o inofolicu, nisam čula za njega još, hvala🫶
    Wildflower ne znam niti za gynositol, evo možda da probaš sa fertilupom za ovulacije? On je isto samo prirodnog sastava al meni je pomogao za regulaciju ciklusa, al sad bumo tek vidli jel sa ovulacijama ide sve kak treba jer ipak je moralo proći tri mjeseca korištenja kao preporučenog da bi se vidjelo jel imam koristi od tog suplementa. Javit ću svakako kako prođe uzv jer imam rezultate od prije tri mjeseca. Koliko dugo piješ to dvoje već? 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.