Pa evo sad sam se namjestila, smirilo se, vidjet cu kad mi muz dodje s posla kako ce biti pa cemo vidjeti…
Meni je tako krenulo dan nakon sto me uhvatio napadaj bubrežnog kamenca (kojeg do tad nikada u životu nisam imala). Ne želim te plašiti, ali poprati hoće li se bol pojačavati. Ja sam bila uvjerena da mi je jajnik u pitanju, da je prsnuo il nešto koliko me sarafilo dan kasnije u donjem dijelu leđa i naprijed prema jajniku. Da bi na kraju bio bubrežni kamenac u mokraćnom kanalu 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pa evo sad sam se namjestila, smirilo se, vidjet cu kad mi muz dodje s posla kako ce biti pa cemo vidjeti…
Meni je tako krenulo dan nakon sto me uhvatio napadaj bubrežnog kamenca (kojeg do tad nikada u životu nisam imala). Ne želim te plašiti, ali poprati hoće li se bol pojačavati. Ja sam bila uvjerena da mi je jajnik u pitanju, da je prsnuo il nešto koliko me sarafilo dan kasnije u donjem dijelu leđa i naprijed prema jajniku. Da bi na kraju bio bubrežni kamenac u mokraćnom kanalu 🫣
Dan prije napadaja* a ne nakon🫣🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Dobro, vidjet cu onda do veceras kako bude pa cu vidjeti s muzem sta i kako.. hvala Laurell❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/RBrsjGS
Evo moje trakice.. aplikacija mi čita 0.58 a meni se čini bas tamna 😩😩
Ma aplikacija ti šteka nešto tako i meni zna štekati ovo je bas tamno .. tako da pokrivaj 🤞🤞❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
Medy čestitam na plusiću. Neka i dalje testić tamni.
LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
.
I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
Pozdrav svima 🤗
Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
.
I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
Pozdrav svima 🤗
Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪
E bas bi moglo biti , kad ti padne imunitet svatsa se hvata pa možda i mrvica 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ sretnoooooo
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
.
Pozdrav svima 🤗
Hvala ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/t2B8y45
Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju
Evo ja se upravo popiskila čini mi se da mi tamni nešto prebrzo .. mislim da je meni danas peak tako da se nad dvi pratimo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️
Pratim se s vama!🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
https://ibb.co/t2B8y45
Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju
Evo ja se upravo popiskila čini mi se da mi tamni nešto prebrzo .. mislim da je meni danas peak tako da se nad dvi pratimo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️
Pratim se s vama!🥰
Znaci ima nas 💪🏻❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Večer svima! Slabo pišem jer nam je kaos, svi bolesni doma i ne trudim se loviti O ovaj mjesec trakicama, ali čitam vas i pratim koliko uspijem situacije.
Medy čestitam na plusu i da vam bude ugodna i laka trudnoća.🩷🙏
Držim fige za sve curke koje odbrojavaju dane do testiranja, neka vam se svima ostvare božićna čuda.✨
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji