Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    15. Prosinac 2023. 21:10

Xoxo23

Bebolina2024

Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
    Medy čestitam na plusiću. Neka i dalje testić tamni.
    LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
    Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
    .
    I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
    Pozdrav svima 🤗

Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪

Slučajno sam navratila vidjeti ima li novih trudnica na vidiku i pročitam ovo. I ja sam mjesec kad sam ostala trudna bila bolesna. Kašalj, nos, sve začepljeno, herpes, dobila 7 dana prije, na antibiotiku. Ma totalni pad imuniteta i mjesec kada sam mislila nema šanse. Kad ono plus na testu. 
    Želim ti sreću! 🤞🏻 
    Ostalima isto tako! Da što prije prijeđete na novu temu. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

M-P
    15. Prosinac 2023. 21:34

Ivyyyy

Xoxo23

Ivyyyy

Jel ikog od vas bolio donji dio ledja malo iznad guzice i onako prema naprijed malo ide bol? Jutros mi se to javilo, ne znam dal sam pogresno ustala ili sta je to

Meni je uvik tako pred menstruaciju

I mene bole ledja pred M ali ne tako.. da neko me ne shvati pogresno ne mislim da ovo ima veze sa T, al vec sam jednom imala upalu zivca s isijasem, pa zato pitam, vjerujem da je jos koja zena dozivila slicno

Mene upravo muci zivac cini mi se bas taj zivac.. znaci malo iznad straznjice ali vise na lijevoj strani.. i bas glupo boli .. sad mi je jos okej inace kad me uhvati zna mi bit da se ne mogu doslovno ni ustat ni nista. Samo lezim.. uhvati me od nekog polozaja vecinom. Sad mi je npr tako ali imamo jako puno posla i stalno sjedim na poslu, tako da mislim da je do toga. Ali da je ruzan osjecaj je. A ne mogu nista za bolove ni popiti. Boli me tako od iznad lijeve strane pa sve do malo iznad koljena .. bas onak neugodan osjecaj da ne znas kak bi se namjestio. Prije dvije godine me uhvatio dok sam umatala poklone za Bozic jer sam sjedila na podu, da mogu kao papir rasirit. Kak sam se sagnila tako sam ostala. Nikad necu zaboravit tu bol .. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Xoxo23
    15. Prosinac 2023. 21:35

eni223 nadam se da će nam oboma bit tako i bolesnima i zdravima 😂❤️🙏🏻

Haru ovo me bas nekako utješilo 🥰 hvala ! 😘

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

laurell
    16. Prosinac 2023. 09:28

Haru

Xoxo23

Bebolina2024

Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
    Medy čestitam na plusiću. Neka i dalje testić tamni.
    LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
    Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
    .
    I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
    Pozdrav svima 🤗

Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪

Slučajno sam navratila vidjeti ima li novih trudnica na vidiku i pročitam ovo. I ja sam mjesec kad sam ostala trudna bila bolesna. Kašalj, nos, sve začepljeno, herpes, dobila 7 dana prije, na antibiotiku. Ma totalni pad imuniteta i mjesec kada sam mislila nema šanse. Kad ono plus na testu.
    Želim ti sreću! 🤞🏻
    Ostalima isto tako! Da što prije prijeđete na novu temu. 🙂

I ja se moram nadovezati na ovo, ciklus u kojem sam ostala trudna sam zakurila iza ovulacije preko 38 temp 5 dana. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    16. Prosinac 2023. 09:31

M P kako si nam ti? Sto još ima osim te neugodne boli 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

M-P
    16. Prosinac 2023. 10:00

laurell

M Pkako si nam ti? Sto još ima osim te neugodne boli 🫣

🤭🤭🤭 ma tu bol vec znam kak ublaziti jer nije prvi put da ne uhvatilo .. 😅
    Bila sam 8.12. Na pregledu. Radili su mi mini anomaly. Nuhalni je super, vidi se kraljeznica i mjehur i sve (od svega toga ja sam skuzila kraljeznicu 🤭) .. i ovo drugo kad me bas uputi. Vidi se nosna kost i sve je pravilno. 
    Trazila je jednu ruku pa drugu.. ima sve prstice na rukama i obje noge, stopala i prstice.. protok krvi i orkucaji su uredno sve. i jako je bila nemirna beba 😂 ko da bjezi, presmjesno.. tako da je duze trajao pregled. Poslije toga sam vadila krv za nifty i sad cekam nalaze. Nadala sam se da ce doci do ovog vikenda ali jos cu se malo morat strpit.. kako si ti ? :) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• freyaa
    16. Prosinac 2023. 10:13

M-P drago mi je da je sve ok. 🥰

Ja sam se neki dan zalila na bolove u jajniku i bijeli iscjedak, ali trakica nije bila tamna, i rano je bilo da bude ovulacija, ali poslije posla vidim egg White a ja ga bukvalno imam samo na dan ovulacija, i tu noć me malo bolio stomak, kontam ovulacija, ali sam uradila trakicu i jucer i sad i ne znam sta da mislim i opet bijeli iscjedak https://ibb.co/TwSRTkc

Mareeeee3112
    16. Prosinac 2023. 10:30

freyaa

M-Pdrago mi je da je sve ok. 🥰

Ja sam se neki dan zalila na bolove u jajniku i bijeli iscjedak, ali trakica nije bila tamna, i rano je bilo da bude ovulacija, ali poslije posla vidim egg White a ja ga bukvalno imam samo na dan ovulacija, i tu noć me malo bolio stomak, kontam ovulacija, ali sam uradila trakicu i jucer i sad i ne znam sta da mislim i opet bijeli iscjedak https://ibb.co/TwSRTkc

Bijeli iscjedak ide pred ovulaciju tako da vjerujem da ce brzo...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    16. Prosinac 2023. 10:31

Tj sluzavu isjedak 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Petra110622
    16. Prosinac 2023. 10:34

I meni bude iscjedak 2 do 3 dana prije O; u akciju 🤞
    Ivyy, kako si danas?
    Ja sam 9dpo, sise jako bole, stomak probada i imam ogromnu zelju jest maslo i marmeladu ( a to sam mozda jednom u zivotu do sada jela) 🙈🤷🏻‍♀️

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.