Ženice, imate li neki čaj za preporučiti za žensko zdravlje za nas sto pokusavamo zatrudniti?
Marulja do ovulacije iako je meni osobno jako ružna i ne mogu je bas pit.. .. zatim imaš vrkutu nju možeš cijelo vrijeme osim tokom ciklusa ja mislim.
Ja sam uzela ove kapi pa pijem uz neki čaj čiji mi se okus sviđa https://naturapharm.net/proizvod/viva-feme-kapi-30-ml-bilje-sestre-ljubice/, imaju i oni svoje čajeve ali nisan probala
Cure ima li koja da se prati s menon ovaj misec ja sam trenutno 8dc u nadi da ću ovulirat ovi misec 🙏🏻💪🏻😍
Jesam li procitala gore da ste negdje napisale da vrkuta smanjuje sluz tokom.ovulacije?
Spremam se za ovulaciju 🤞
Neke cure su znale to pisati ali one su možda pile samo vrkutu.
Ja sam pila skupa s Maruljom a ona pak pojačava sluz. Ali ja inače imam dosta sluzi pa kod mene nikad ne manjka. Ja stvarno i da ne pijem ništa uvijek po sluzi znam da su mi ti dani.
Ne znam kako je kod tebe, jel inače imaš sluzi u te dane obilnije?
Ivyyy 🤞🤞 da te ugodno iznenadi testić, naravno i nas 😊
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ženice, imate li neki čaj za preporučiti za žensko zdravlje za nas sto pokusavamo zatrudniti?
Marulja do ovulacije iako je meni osobno jako ružna i ne mogu je bas pit.. .. zatim imaš vrkutu nju možeš cijelo vrijeme osim tokom ciklusa ja mislim.
Ja sam uzela ove kapi pa pijem uz neki čaj čiji mi se okus sviđa https://naturapharm.net/proizvod/viva-feme-kapi-30-ml-bilje-sestre-ljubice/, imaju i oni svoje čajeve ali nisan probala
Cure ima li koja da se prati s menon ovaj misec ja sam trenutno 8dc u nadi da ću ovulirat ovi misec 🙏🏻💪🏻😍
Jesam li procitala gore da ste negdje napisale da vrkuta smanjuje sluz tokom.ovulacije?
Spremam se za ovulaciju 🤞
Neke cure su znale to pisati ali one su možda pile samo vrkutu.
Ja sam pila skupa s Maruljom a ona pak pojačava sluz. Ali ja inače imam dosta sluzi pa kod mene nikad ne manjka. Ja stvarno i da ne pijem ništa uvijek po sluzi znam da su mi ti dani.
Ne znam kako je kod tebe, jel inače imaš sluzi u te dane obilnije?
Ivyyy 🤞🤞 da te ugodno iznenadi testić, naravno i nas 😊
Nekada je manje, a nekada više. A sada kada pokusavamo da zatrudnim poboljsavam sve sto mogu 😅
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ivy drzim palceve da nam javis da si dobila plusic!!!🤭🥰
.
Cure, ima li koja u PDF-u knjigu ‘It all starts with the egg’? Kod nas je nigdje nema za kupiti😑
Takodjer, cure koje pokrivate i cure koje cekate svoje plusice, sretnooo❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Mi se vratili s konzultacija u Repromedu. I oni, kao i u Betaplus, za nas ne preporučuju nikakve invazivnije postupke. Moram napraviti prohodnost jajovoda i Radončić kaže ako je to u redu, onda mjesec - dva pauze s pokušavanjima doma i onda eventualno inseminacija ako doma ne uspijemo jer kod nas je sve u najboljem redu. Ne znam evo… Doktor je jako optimističan i imala sam dojam kao da misli "Šta ste vi došli kad je s vama sve u redu i imate TEK 32 godine".
Jel koja od vas bila kod njih? Kakve dojmove imate?
Bok Mariposa,
Ja idem vec nekoliko godina u Repromed na redovne preglede, plus zadnjih godinu dana na medicinski potpomognute cikluise (clomifene+stoperica) buduci da imam PCOS. Ali mi ne gine postupak. Za pocetak inseminacija, pa onda IVF.
Doktor se isto tako ponasa i prema meni: optimistican je i pozitivan, pogotovo zato sto su i meni (tek) 32. godine.
Doktor je simpatican i njegova klinika je u top 3 sto se tice statistika kod MPO. To me najvise tjesi.
Mada, meni se osobno cini da manjka osobnog pristupa pacijentu. :/ Osijecam se kao na traci i ko da mu se nekako ne da bavit sa mnom, kao da me vec otpisao za IVF, pa mu ovo sve izmedu (izazvani ciklusi, stoperica, inseminacija) nije izazovno i kao da odraduje.
Svaki put ja moram pitat: jel sad opet klomifen, jel trebam stopericu.
Odgovor bude pa mozete, ne morate, svejedno..... :/
Bas me zanima kakav ce biti kad krenem u inseminaciju i IVF.
Cak se mislim mozda i obaviti to u drugoj klinici gdje sam imala malo bolji pristup od strane doktora.
Nisam pametna ni sama..
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Mi se vratili s konzultacija u Repromedu. I oni, kao i u Betaplus, za nas ne preporučuju nikakve invazivnije postupke. Moram napraviti prohodnost jajovoda i Radončić kaže ako je to u redu, onda mjesec - dva pauze s pokušavanjima doma i onda eventualno inseminacija ako doma ne uspijemo jer kod nas je sve u najboljem redu. Ne znam evo… Doktor je jako optimističan i imala sam dojam kao da misli "Šta ste vi došli kad je s vama sve u redu i imate TEK 32 godine".
Jel koja od vas bila kod njih? Kakve dojmove imate?
Bok Mariposa,
Ja idem vec nekoliko godina u Repromed na redovne preglede, plus zadnjih godinu dana na medicinski potpomognute cikluise (clomifene+stoperica) buduci da imam PCOS. Ali mi ne gine postupak. Za pocetak inseminacija, pa onda IVF.
Doktor se isto tako ponasa i prema meni: optimistican je i pozitivan, pogotovo zato sto su i meni (tek) 32. godine.
Doktor je simpatican i njegova klinika je u top 3 sto se tice statistika kod MPO. To me najvise tjesi.
Mada, meni se osobno cini da manjka osobnog pristupa pacijentu. :/ Osijecam se kao na traci i ko da mu se nekako ne da bavit sa mnom, kao da me vec otpisao za IVF, pa mu ovo sve izmedu (izazvani ciklusi, stoperica, inseminacija) nije izazovno i kao da odraduje.
Svaki put ja moram pitat: jel sad opet klomifen, jel trebam stopericu.
Odgovor bude pa mozete, ne morate, svejedno….. :/
Bas me zanima kakav ce biti kad krenem u inseminaciju i IVF.
Cak se mislim mozda i obaviti to u drugoj klinici gdje sam imala malo bolji pristup od strane doktora.
Nisam pametna ni sama..
Puno ti hvala na dijeljenju tvog iskustva! 🥰
Meni isto ovo nije bio prvi susret s Repromedom, bila sam lani na histeroskopiji kod njih. Sad smo išli na konzultacije tamo jer trenutno tražimo kliniku koja će nam najbolje "leći" za mpo postupak. Nisam još uvijek sigurna što mislim o njima. Želim da me netko shvati ozbiljno kad kažem da ne želim čekati i da mi se žuri. Svi samo odmahuju rukom "joooj, kod vas ćemo lako, mladi ste, zdravi, sve okeeeeej, nema žurbe..." Pa ne želim ja samo jedno dijete, a nije ni kad počnem rađati da želim i mogu rodit troje djece u tri godine. Izgleda da, nažalost, moraš imati neki zdravstveni problem pa da te netko ozbiljno shvati i primi se posla. Baš je užasno frustrirajuće! Kao da nam nije dosta frustracije što ne uspijevamo već skoro godinu dana, a "sve je okej" 😖
Sad sam se baš uznemirila 🤣
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
A da malo prokomentiram i ovo što se same teme tiče 🤭
Danas mi je 13.dc, trakica je počela tamniti; jučer 0,08, a danas 0,26. Sutra ili prekosutra je onda ovulacija. 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ivy kakvo je stanje?☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ivyy, ima li novosti jutros 🤞🙏
Ja sam 6dpo danas, osjecam lagana probadanja jucer i jutros, ali nista drugacije nego i prethodni mjeseci... svakako se nadam da ce bar jedna od nas imati Bozicno cudo 🙏 ja (ne)ocekujem M 21.12, tada nam je 10.godisnjica 🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni je danas 12 dc.
S obzirom da sam na klomifenima, nikada nemam neke ozbiljnije simptome O
Trakica jutros negativna.
U cetvrtak opet idem na folikulometriju. Procjena gina je da ce biti nekada od cetvrtka-nedjelje.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja sam na 20dc. Nemam nikakve simptome ničega 😅 Samo pazim da se ne zarazim jer su svi oko mene u koroni 🤷🏽♀️
Ivyyy iščekujemo! 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji