Ja sam jučer dobila M (41. dan ciklusa). Gin kaze da nije ni doslo do ovulacije ovaj mjesec. Trebam vaditi hormone pa ćemo vidjeti za dalje. Ugl nastavljam s lovom na ovulaciju i nadam se cudu...
Pozdrav svima.
Jutros blago svjetlija crtica, dosad nikad viđena, jel se može kako ovdje postavti slika da mi netko potvrdi da je takoo? 😃😃
https://imgbb.com/
https://ibb.co/DLFWJYJ
Al ovo je LH trakica..
No, znam.. hvatam ovulaciju..
Pokušaj da , uvijek ima nade nemaš sto izgubiti ,
Ja bih svakako otisla izvaditi letrozol jer da ako je povisen onda ide teze , svakako nezz zasto vam on nije dao da vadite ako idete na ciljane ..
Svakako sretnooo , ja ti zelim uskoro neki + , pisi kako je proslo 🤗
Previse posla ima oko pacijenata za IVF pa cini mi se da na ostale ne obraća puno pažnju. Htio je inseminaciju da radimo, ali stvarno ne želim to. Mene je strah jer prvi put kad sam je koristila imala sam veliku cistu zutog tijela.. I jos mi je malo niži amh pa me strah nesto bas
Cure, jeste li koristile letrozol (femara), iskustva? Da li ste radile na početku ciklusa uzv i vadile estradiol? Ginekolog hoće da mi uključi letrozol ali me strah imala sam vec jednom cistu od njega. I citam da se inače vadi 2 dan estradiol i uzv prije terapije, a on to nista ne traži.
Ja sam koristila letrozol i on ti smanjuje razinu estrogena. Doktori opcenito ne vole da se dugo koristi letrozol ali ja sam ga koristila duze i tek 8.ciklus ostala trudna. Svaki ciklus bila na ultrazvuku i uvijek je bio jedan folikul, svaki ciklus bi imala ovulaciju. Odradili 2 inseminacije i nista. Trebala je nakon 7.ciklusa bit pauza i onda mozda ivf (nikako se nismo mogli odlucit) jer su isli na godisnji, ja na svoju ruku uzela letrozol jer kao ako ga ne uzmem necu imat ovulaciju i opet ce mi se produzit ciklus sta nebi bilo dobro jer bi onda cekala 2 mjeseca za ivf. I eto u tom ciklusu ostala trudna s blizancima. Tako da ja nisam bila u ovom postotku zena koje su zatrudnile prva 3 ciklusa koristeci letrozol
Cestitam, jesi li ti bila sa nama prošle godine ovdje na grupi.. Evo razmisljam na pauzi da odem izvaditi nalaz pa onda odlučiti šta ću. Hvala ti
Freyaa ja cu ti napisati sto mi je rekla jedna ginekologica, ali ne s ciljem da te uplasim nego evo prenosim, kad smo pricale vezano za lijekove koji izazivaju ovulaciju odnosno kao poboljsavaju je, rekla mi je da ona ne daje te lijekove zenama s niskim amh jer da ti lijekovi utjecu,izmedju ostalog, da amh jos vise opadne. E sad, kada sam drugom ginekologu to spomenula e onda je on rekao da se u literaturi to navodi ali da to nije tako znacajno.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Plus mene čim počnu sise boljeti lagano sa strana, znam da mi je prošla O. Uvijek tako. Od završetka O do M bole.
I mene isto, jutros sam se zatrcala i uhvatila se za sise kako su me zabolile, ali pokrit cemo mi i danas, nece odmoc 🤣🤣
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav svima.
Jutros blago svjetlija crtica, dosad nikad viđena, jel se može kako ovdje postavti slika da mi netko potvrdi da je takoo? 😃😃
https://imgbb.com/
https://ibb.co/DLFWJYJ
Napravi jos jednu kasnije danas ( predvecer) vidi oce li bit jos tamnija, a mislim da bi trebala… ja sam tako na dan ocekivane ovulacije napravila dva pa su lh bili tamniji od predhodnih dana I jedna od druge jedna oko podne druga predvecer. A cini mi se da je to blizu nije bas ni toliko svijetlo..
Freyaa ja cu ti napisati sto mi je rekla jedna ginekologica, ali ne s ciljem da te uplasim nego evo prenosim, kad smo pricale vezano za lijekove koji izazivaju ovulaciju odnosno kao poboljsavaju je, rekla mi je da ona ne daje te lijekove zenama s niskim amh jer da ti lijekovi utjecu,izmedju ostalog, da amh jos vise opadne. E sad, kada sam drugom ginekologu to spomenula e onda je on rekao da se u literaturi to navodi ali da to nije tako znacajno.
Toga je mene i strah, nekako imam ovulaciju, mogla vi biti sa tim kvalitetnija ali me strah ako ne uspije, a bude mi jos gori amh.
Plus mene čim počnu sise boljeti lagano sa strana, znam da mi je prošla O. Uvijek tako. Od završetka O do M bole.
I mene isto, jutros sam se zatrcala i uhvatila se za sise kako su me zabolile, ali pokrit cemo mi i danas, nece odmoc 🤣🤣
I mi ćemo, iz gušta, a ovo u plodnima mi je postalo nekad pre stresno jer kaooo MORAM 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Toga je mene i strah, nekako imam ovulaciju, mogla vi biti sa tim kvalitetnija ali me strah ako ne uspije, a bude mi jos gori amh.
Ja sam jedan ciklus pila i s klomifenima napravila sebi sranje. Dvije velike ciste i dva ciklusa bez ovulacije.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji