https://ibb.co/F4tg8CZ
Pod 1 je 30.11 - imali odnose
Pod 2 je 1.12
Pod 3 je 2.12- imali odnose
Pod 4 je 3.12- imali odnose
I 4.12 je bila bas bas jaka crta i evo vidim da nisam uslikala, ali smo pokrili😅
Imali smo jos odnose i 29.11
Sto mislis pod jaka crta 4.12. - da li je bila ista ili jaca od kontrolne? Tek tad je to peak. Ove crtice mi se cine dosta slabasne, to je mozda 40%.
Kako god, nadam se da ces se javiti kroz koji dan da napustas grupu jer si trudna🤭
Ukoliko se to sluuucajno ne dogodi, samo polako, nemojte si stvarati pritisak (znam da je lakse reci nego uciniti), ali probaj te trakice prihvatiti kao oblik upoznavanja tijela, a M bolje nista ne govoriti. Muski su osjetljive princezice😂
A i da muski su poprilicno osjetljive princeze😂😂
Lunolina pa pod jaka crta mislim jednaka kao i kontrolna, a posto evo citam vas neko vrijeme predpostavila sam da je to to..
Ma stvarno i jesam tog stava da ove trakice me upoznaju sa mojim ciklusom i da bar znam kako sta funkcionira.. jednom sam prije dva tri mj bas osjetila kao to je to - ovulacija i imala sam testic, i ta crta je vrištala ono bordo tamna. Te testove imam u kuci neko vrijeme jer mi ih je prijateljica samo dala nakon sta je ostala trudna.
Al sam skuzila da sta sam duze citala forum da vise umisljam neke stvari al kao svjesna sam da umišljam😂😂
Ma stvarno nisam tu sa opterecenjem ni najmanje al nekako racunam ako me nesto i bude mucilo oko nekih simtopma bolje da se javim sta prije jer ode ste stvarno ažurne i na brzim odgovorima.
Također želim svima da sto prije odu na teme za trudnice🫶🏻🫶🏻
Ma gledaj ako je sve uredu kod tebe i kod muza sto vjerujem da jest , desit će se tebi trudnoća ako ne ovaj ciklus , onda vrlo brzo , puno curama je došlo tako na forum i brzo otišle iz ove teme , tako da ja vjerujem da ćeš i ti tako .. ❤️❤️❤️❤️ čekamo pozitvan test i navijamo za tebe 🥰😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure, jeste li koristile letrozol (femara), iskustva? Da li ste radile na početku ciklusa uzv i vadile estradiol? Ginekolog hoće da mi uključi letrozol ali me strah imala sam vec jednom cistu od njega. I citam da se inače vadi 2 dan estradiol i uzv prije terapije, a on to nista ne traži.
Cure, jeste li koristile letrozol (femara), iskustva? Da li ste radile na početku ciklusa uzv i vadile estradiol? Ginekolog hoće da mi uključi letrozol ali me strah imala sam vec jednom cistu od njega. I citam da se inače vadi 2 dan estradiol i uzv prije terapije, a on to nista ne traži.
Pozdrav ,
Ja sam koristila dva puta femaru , prvi puta u prirodnom ciklusu , drugi puta pred postupak IUI , koristila sam ju 5 dana x 1 , uzv sam radila prije terapije .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Pozdrav ,
Ja sam koristila dva puta femaru , prvi puta u prirodnom ciklusu , drugi puta pred postupak IUI , koristila sam ju 5 dana x 1 , uzv sam radila prije terapije .
A da li si vadila estradiol, kod mene je inače blago povisen i ne svidja mi se taj njegov pristup, eto uzmi to i to, i vidimo se 8dc.. Oprosti nisam upratila, da li ti je uspio postupak.. i hvala ti punoo, baš sam u dilemi sta da radim. Sutra bih trebala početi sa tim.
Pozdrav ,
A da li si vadila estradiol, kod mene je inače blago povisen i ne svidja mi se taj njegov pristup, eto uzmi to i to, i vidimo se 8dc.. Oprosti nisam upratila, da li ti je uspio postupak.. i hvala ti punoo, baš sam u dilemi sta da radim. Sutra bih trebala početi sa tim.
Vadila sam samo na pocetku kad i cijelu sliku hormona , bio je oke , ali kako nije dolazilo do zaceca nakon 9 mjeseci prirodnih odnosa onda sam dobila za jedan ciklus pomoc femaru , isto tako prvi IUI bez femare , neuspješan , sada drugi IUI odrađen uz femaru isto neuspješan .
Ja nisam imala bas neka ocekivanja od tog postupka IUI jer je stopa uspjesnosti realno jako niska , ali obzirom da je postupak neizbjezan ako je sve oke , nekako je postojala nada mozda sam bas jedna od tih kojima uspije , tako da zelim ti svu srecu , nikada se ne zna , mozda si bas ti sretnica 🤗🤗
Gdje ti ides na postupak ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Pozdrav ,
Vadila sam samo na pocetku kad i cijelu sliku hormona , bio je oke , ali kako nije dolazilo do zaceca nakon 9 mjeseci prirodnih odnosa onda sam dobila za jedan ciklus pomoc femaru , isto tako prvi IUI bez femare , neuspješan , sada drugi IUI odrađen uz femaru isto neuspješan .
Ja nisam imala bas neka ocekivanja od tog postupka IUI jer je stopa uspjesnosti realno jako niska , ali obzirom da je postupak neizbjezan ako je sve oke , nekako je postojala nada mozda sam bas jedna od tih kojima uspije , tako da zelim ti svu srecu , nikada se ne zna , mozda si bas ti sretnica 🤗🤗
Ja sam u Mostaru, i doktor hoce da pokušamo sa letrozolom i ciljanim odnosima, na inseminaciju definitivno necu, to sam rekla, realno to imam i kod kuće 😅. Pokusat cu jos ovo, pa na proljeće vidjeti sta konkretno. Nesto razmisljam sutra na svoju ruku da izvadim letrozol da vidim gdje sam pa onda odlučiti, jer ako bude povisen mislim da nema nista od toga..
Pozdrav ,
Ja sam u Mostaru, i doktor hoce da pokušamo sa letrozolom i ciljanim odnosima, na inseminaciju definitivno necu, to sam rekla, realno to imam i kod kuće 😅. Pokusat cu jos ovo, pa na proljeće vidjeti sta konkretno. Nesto razmisljam sutra na svoju ruku da izvadim letrozol da vidim gdje sam pa onda odlučiti, jer ako bude povisen mislim da nema nista od toga..
Pokušaj da , uvijek ima nade nemaš sto izgubiti ,
Ja bih svakako otisla izvaditi letrozol jer da ako je povisen onda ide teze , svakako nezz zasto vam on nije dao da vadite ako idete na ciljane ..
Svakako sretnooo , ja ti zelim uskoro neki + , pisi kako je proslo 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ja sam koristila letrozol i on ti smanjuje razinu estrogena. Doktori opcenito ne vole da se dugo koristi letrozol ali ja sam ga koristila duze i tek 8.ciklus ostala trudna. Svaki ciklus bila na ultrazvuku i uvijek je bio jedan folikul, svaki ciklus bi imala ovulaciju. Odradili 2 inseminacije i nista. Trebala je nakon 7.ciklusa bit pauza i onda mozda ivf (nikako se nismo mogli odlucit) jer su isli na godisnji, ja na svoju ruku uzela letrozol jer kao ako ga ne uzmem necu imat ovulaciju i opet ce mi se produzit ciklus sta nebi bilo dobro jer bi onda cekala 2 mjeseca za ivf. I eto u tom ciklusu ostala trudna s blizancima. Tako da ja nisam bila u ovom postotku zena koje su zatrudnile prva 3 ciklusa koristeci letrozol
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji