Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    08. Prosinac 2023. 18:33

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Nisam jos dobila 😱
    Ali radila sam prekjucer navecer test i bio je negativan, ocito mi je O bila kasnije pa mi 'kasni', imam osjecaj da ce svaki cas 😌

Šteta .. ja se još uvijek nadam da će ti test pokazat pozitvno , dok ne dobis nije gotovo 🤞

Frustrira ovo, jer naravno da bi cim prije u novu akciju, al eto ako ne dobijem do pon onda cu napraviti termin kod dok, tek toliko da provjerim..

Koliko se ja sjecam zadnji pik ti je bio prije nekih 11 dana tj na 8 dpo ... ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    08. Prosinac 2023. 18:35

Svakako da sam na tvom mjestu ukoliko ovo nije trudnoca savjetovala se i rekla joj ako vec nisi da ti lh trakice vise puta u mjesecu pokazuju "pik" ... i da bi htjela dodatne nalaze i da ti preporuci ako ima potrebe koje..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    08. Prosinac 2023. 18:50

https://poliklinika-harni.hr/ginekologija/pregled/oligomenoreja, slazem se Ivyy..vjerujem da te frustrira sad cekati mengu. Ako ne bude trudnoca , a ja se iskreno i duboko nadam da je❤️, baci oko malo na ovaj clanak i porazgovaraj sa ginekologinjom s obzirom da su ti se ciklusi produzili u zadnje vrijeme ako sam dobro upratila :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    08. Prosinac 2023. 19:14

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Nisam jos dobila 😱
    Ali radila sam prekjucer navecer test i bio je negativan, ocito mi je O bila kasnije pa mi 'kasni', imam osjecaj da ce svaki cas 😌

Šteta .. ja se još uvijek nadam da će ti test pokazat pozitvno , dok ne dobis nije gotovo 🤞

Frustrira ovo, jer naravno da bi cim prije u novu akciju, al eto ako ne dobijem do pon onda cu napraviti termin kod dok, tek toliko da provjerim..

Da znam .. ali i mi ćemo jednom ugledati plusic ❤️ samo hrabo i bit će to sve dobro ..mi te tu najbolje razumijemo jer sve nekako prolazimo kroz isto, samo drugačije se nosimo time . Ja nekako unutarnji mir pronađem u crkvi , treningu i u zadnje vrijeme sam počela igrati igrice 🤣🤣🤣🤣 jao baš se čovjek navuče na to 🫣🫣🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    08. Prosinac 2023. 20:39

Da, na 33dc mi je bila poz trakica opet, al znala mi je biti i prije pa mi je svejedno menga dolazila na 14 dan kako i treba, prosli mj sam imala O dva dana kasnije od peaka, pa mi je M dosla opet normalno na 14 dan.. 
    tako da vjv se nesto poremetilo, ili mi je stvarno bas tako kasno bila O, ne znam.. moja najbolja prijateljica kad je ostala trudna njoj je kasnilo dva tj, i tek nakon 8 dana joj je test bio pozitivan.. naravno imam neku nadu, al sam i realna i slegla sam misli i osjecaje i cekam M.. 😌❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    08. Prosinac 2023. 21:41

Ivyyyy

Da, na 33dc mi je bila poz trakica opet, al znala mi je biti i prije pa mi je svejedno menga dolazila na 14 dan kako i treba, prosli mj sam imala O dva dana kasnije od peaka, pa mi je M dosla opet normalno na 14 dan..
    tako da vjv se nesto poremetilo, ili mi je stvarno bas tako kasno bila O, ne znam.. moja najbolja prijateljica kad je ostala trudna njoj je kasnilo dva tj, i tek nakon 8 dana joj je test bio pozitivan.. naravno imam neku nadu, al sam i realna i slegla sam misli i osjecaje i cekam M.. 😌❤️

Meni ti nije ni jednom bila pozitivna trakica poslije ovulacije osim kad sam bila trudna jer su mi pojacano radili hormoni ... mislim da nije normalno da u ciklusu imas i po 3 pika iliti pozitivne trakice neovisno o ovom ciklusu tako da bi se svakako kao sto sam i napisala savjetovala s ginekologom za dublje pretrage ... sad vec pokusavas godinu i 8 mjeseci i smatram da bi te ona trebala uputit dalje naravno ukoliko nisi sad trudna🤞🤞🤞🤞
    Znam koliko je frustrirajuce i to jako dobro ... a ako i postoji neki problem mozda je to rijesivo odmah ...svakako drzim fige i sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    08. Prosinac 2023. 22:00

Mareeeee

Ivyyyy

Meni ti nije ni jednom bila pozitivna trakica poslije ovulacije osim kad sam bila trudna jer su mi pojacano radili hormoni … mislim da nije normalno da u ciklusu imas i po 3 pika iliti pozitivne trakice neovisno o ovom ciklusu tako da bi se svakako kao sto sam i napisala savjetovala s ginekologom za dublje pretrage … sad vec pokusavas godinu i 8 mjeseci i smatram da bi te ona trebala uputit dalje naravno ukoliko nisi sad trudna🤞🤞🤞🤞
    Znam koliko je frustrirajuce i to jako dobro … a ako i postoji neki problem mozda je to rijesivo odmah …svakako drzim fige i sretno

Naravno, ja sam uradila sve pretrage, i sve mi je u granici normale, ali da cu se naruciti na pregled hocu, i to ako ne dodje do pon pa cemo vidjeti sta i kako 🤗 
    Hvala puno❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lusylu
    08. Prosinac 2023. 22:08

Evo da vas pitam, danas mi se pojavio neki smečkasto/ blago krvavi iscjedak. Iskreno malo me plaši sobzirom da bi mi tako nesto dolazilo eventualno za prvi dan mjesecnice.. 
    Po onim trakicama vise nisam sigurna kad mi je bila sama ovulacija jesam li je tocno i uhvatila al bila je negdje izmedu 29.11 i 3.12, tad su trakice bile pozitivne al nedovoljno jake🤷🏼‍♀️ da napomenem testirala sam jednu dnevno pa sam vjv  propustila to saznanje kad je tocno peek bio.. 
    Idem u gin u ponedjeljak, a do tad ako je ko imao kakva slicna iskustva da sta manje razbijam glavu… 
    Hvala!!

Tinker 🌸
    08. Prosinac 2023. 22:27

Pozdrav svima,
    prvi put mi se dogodilo da imam smedjarenje od 5dpo (kad je bila i doslovno kapljica svježe krvi i nešto me kratko probolo kod desnog jajnika), danas sam 7dpo i još uvijek malo smedjarim na wc papiru uz povremene lagane menstrualne bolove. Sve zvuči kao implantacijsko krvarenje, ali mi je 5dpo nekako jako rano za to? Prošla sam svašta dosad, ali mi nijednom nije bilo ovako. Voljela bi vjerovati da je implantacijsko, ali može lagano biti i nedostatak progesterona…? Zanimaju me vaša iskustva i da li je tko imao sličan slučaj? 

Hvala puno ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Bebolina2024
    08. Prosinac 2023. 22:37

Ivyyy nadam se da testići još ne registriraju i da će osvanuti kakav plusić. Kad već toliko kasni onda neka kasni sad jedno 8 i pol mjeseci 🤞🤞
    Ako ipak dođe najbolje otići na pregled pa neka ti nešto da, da ti malo izregulira cikluse jer je to baš dosta dugo.
    LusyLu to bi po danima već moglo biti ili implatacijsko krvarenje ili ti je malo progesteron nizak, ni jedno ni drugo nije strašno. Naravno bilo bi dobro da je implatacijsko pa da te plusić iznenadi za koji dan 🤞🤞
    Sretno nam svima koje smo u akcijama ovih dana a i svima kojima je prošlo ili dolaze bitni dani, da nas iznenade plusići.
    Mislim da je BikMik pisala da se ne nada ničemu s lošim spermiogramom tako i ja ali opet možda nam se posreći, treba nam samo jedan dobar. 😀
    Danas sam išla čitati za vitamin D jel ima kakve veze s lošijim spermiogramom. Obično kod žena gledaju da bude u dobrim vrijednostima jer ima veze s plodnosti.
    I na kraju i kod muških kažu ako je ispod 75 da može utjecati na slabiju pokretljivost spermija.
    Kako muž nije radio nalaz a moguće da mu fali budem mu dala ampule D vitamina. Ja sam pila 4 mjesečno a sad sam na 2 doze mjesečno onda ću i njemu dati 2 mjesečno. Neće odmoći ali može pomoći.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.