Pozdrav svima,
prvi put mi se dogodilo da imam smedjarenje od 5dpo (kad je bila i doslovno kapljica svježe krvi i nešto me kratko probolo kod desnog jajnika), danas sam 7dpo i još uvijek malo smedjarim na wc papiru uz povremene lagane menstrualne bolove. Sve zvuči kao implantacijsko krvarenje, ali mi je 5dpo nekako jako rano za to? Prošla sam svašta dosad, ali mi nijednom nije bilo ovako. Voljela bi vjerovati da je implantacijsko, ali može lagano biti i nedostatak progesterona…? Zanimaju me vaša iskustva i da li je tko imao sličan slučaj?
Hvala puno ❤️
Za implantacijsko bih rekla da je prerano, ali nikada se ne zna, sve smo mi razlicite. Za pad progesterona nije rano, on moze opast vrlo brzo nakon ovulacije i smedjarit dosta dugo do menstruacije, uglavnom i lutealna faza bude kraca. U mojoj karijeri niskog progesterona 😅 sam znala pocet smedjarit 5 dpo.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ivyyy nadam se da testići još ne registriraju i da će osvanuti kakav plusić. Kad već toliko kasni onda neka kasni sad jedno 8 i pol mjeseci 🤞🤞
Ako ipak dođe najbolje otići na pregled pa neka ti nešto da, da ti malo izregulira cikluse jer je to baš dosta dugo.
LusyLu to bi po danima već moglo biti ili implatacijsko krvarenje ili ti je malo progesteron nizak, ni jedno ni drugo nije strašno. Naravno bilo bi dobro da je implatacijsko pa da te plusić iznenadi za koji dan 🤞🤞
Sretno nam svima koje smo u akcijama ovih dana a i svima kojima je prošlo ili dolaze bitni dani, da nas iznenade plusići.
Mislim da je BikMik pisala da se ne nada ničemu s lošim spermiogramom tako i ja ali opet možda nam se posreći, treba nam samo jedan dobar. 😀
Danas sam išla čitati za vitamin D jel ima kakve veze s lošijim spermiogramom. Obično kod žena gledaju da bude u dobrim vrijednostima jer ima veze s plodnosti.
I na kraju i kod muških kažu ako je ispod 75 da može utjecati na slabiju pokretljivost spermija.
Kako muž nije radio nalaz a moguće da mu fali budem mu dala ampule D vitamina. Ja sam pila 4 mjesečno a sad sam na 2 doze mjesečno onda ću i njemu dati 2 mjesečno. Neće odmoći ali može pomoći.
U sustini postotak sanse za trudnocu ovaj ciklus sa njegovim spermiogramom je jedno 5posto, a ja se nadam kao da je 50 😅
I ja sam svom uvela 10 000 I.U. sedmicno vec par sedmica, nece odmoci posebno ovako zimi ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivyyy nadam se da testići još ne registriraju i da će osvanuti kakav plusić. Kad već toliko kasni onda neka kasni sad jedno 8 i pol mjeseci 🤞🤞
Ako ipak dođe najbolje otići na pregled pa neka ti nešto da, da ti malo izregulira cikluse jer je to baš dosta dugo.
LusyLu to bi po danima već moglo biti ili implatacijsko krvarenje ili ti je malo progesteron nizak, ni jedno ni drugo nije strašno. Naravno bilo bi dobro da je implatacijsko pa da te plusić iznenadi za koji dan 🤞🤞
Sretno nam svima koje smo u akcijama ovih dana a i svima kojima je prošlo ili dolaze bitni dani, da nas iznenade plusići.
Mislim da je BikMik pisala da se ne nada ničemu s lošim spermiogramom tako i ja ali opet možda nam se posreći, treba nam samo jedan dobar. 😀
Danas sam išla čitati za vitamin D jel ima kakve veze s lošijim spermiogramom. Obično kod žena gledaju da bude u dobrim vrijednostima jer ima veze s plodnosti.
I na kraju i kod muških kažu ako je ispod 75 da može utjecati na slabiju pokretljivost spermija.
Kako muž nije radio nalaz a moguće da mu fali budem mu dala ampule D vitamina. Ja sam pila 4 mjesečno a sad sam na 2 doze mjesečno onda ću i njemu dati 2 mjesečno. Neće odmoći ali može pomoći.
U sustini postotak sanse za trudnocu ovaj ciklus sa njegovim spermiogramom je jedno 5posto, a ja se nadam kao da je 50 😅
I ja sam svom uvela 10 000 I.U. sedmicno vec par sedmica, nece odmoci posebno ovako zimi ✌️
Nada je jedino što nam ostaje. Nikad se ne zna kad će se dogoditi čarolija i jedan plusić nas iznenaditi.
Mi pijemo svaki drugi tjedan po ampulu od 25000 tako da je to 12500 tjedno što je ok. Meni za održavanje jer je moj dobar (130) a njegov ako treba dići taman da ga malo popravimo. On je krenuo od jučer. Taman do postupka imamo vremena i dajem mu i DHEA i Q10 ali to svaki drugi dan, Profertil svaki dan po 2 dnevno, pauzira s Largininom i Lcarnitinom.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Nada je jedino što nam ostaje. Nikad se ne zna kad će se dogoditi čarolija i jedan plusić nas iznenaditi.
Mi pijemo svaki drugi tjedan po ampulu od 25000 tako da je to 12500 tjedno što je ok. Meni za održavanje jer je moj dobar (130) a njegov ako treba dići taman da ga malo popravimo. On je krenuo od jučer. Taman do postupka imamo vremena i dajem mu i DHEA i Q10 ali to svaki drugi dan, Profertil svaki dan po 2 dnevno, pauzira s Largininom i Lcarnitinom.
Ti ga dobro snadbjevas 😁. I ja sam mislila u onom sok momentu pojacati jos malo, ali onda sam orvo skontala da nista osim zinka, vit d i omege nije pio prije turbo spermica (sok od paradjza i nara povremeno), a od tog nalaza svaki dan Orthomol Vital plus 2-3 vrste sokova i omege, i katastrofa nalaz. I onda jos dr rekla ne kupujte nikakve preparate ni slucajno, pa me i to pokolebalo. Ali ipak mislim da cu samo Q10 mu dodati...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
LusyLu, Tinker
Moje iskustvo sa smeđarenjem je bilo da se pojavilo dva puta, oko perioda kad sam trebala dobiti menstruaciju, a oba od ta dva puta sam bila trudna. Nisam nikad imala krvarenja između ciklusa. Ako ni vi niste prije imale tu pojavu onda bi mogla biti trudnoća u pitanju. Svakako se tome nadam za vas. Sretno!🫶
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola 95 i bebolina,
Nemam pojma sto je, al evo samo se nadam da ako i nije trudnoca da nije nekakva komplikacija nepotrebna…
Citala sam za implatacijsko znam da to ne doživi svako, ja nekako mislim da je rano za njega al ko zna🤷🏼♀️
Kao što ste rekle sve smo mi razlicite…
Samo trebala sam u pon u gin, a zvalo me danas iz ordinacije da mi moraju otkazat i mogu li ikako u cetvrtak tako da tek u cetvrtak..
Pa sam se iznervirala, dugo mi je i do ponedjeljka bilo cekat…
September draga, kako su tvoji dečki? Drago mi je da si se malo javila 🤗❤
Super su, vrijeme bas leti. Pa vidim i po tebi jer si vec 20 tjedana trudna 🫣 nadam se da sad uzivas u trudnoci 🥰
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Nola 95 i bebolina,
Nemam pojma sto je, al evo samo se nadam da ako i nije trudnoca da nije nekakva komplikacija nepotrebna…
Citala sam za implatacijsko znam da to ne doživi svako, ja nekako mislim da je rano za njega al ko zna🤷🏼♀️
Kao što ste rekle sve smo mi razlicite…
Samo trebala sam u pon u gin, a zvalo me danas iz ordinacije da mi moraju otkazat i mogu li ikako u cetvrtak tako da tek u cetvrtak..
Pa sam se iznervirala, dugo mi je i do ponedjeljka bilo cekat…
LusyLu, da li još uvijek smedjariš? Meni je danas 8dpo prestalo 🤷♀️, ali i dalje imam lagane menstrualne bolove. Čudan neki ciklus. Prošli ciklus sam bila na prohodnosti jajovoda i poslije par dana na uzv i sve je super bilo. Napraviti ću test za 2 dana ako ne dobijem, ako je to bila implantacijsko, vidjet će se valjda iako će to biti tek 10 dpo. Dosad nijednom nisam imala implantacijsko, ali eto, nisam imala ni toliko godina 🤦♀️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Pozdrav, prvi put pišem na ovoj temi, nadam se da sam uspjela staviti vidljiv opis. Zanima me iskustvo sono hsg? Naručena sam na Petrovoj u ponedjeljak, inače imam jako bolne menstrualne grčeve pa se bojim da bi moglo biti bolno 🤮
Pozdrav cure 🤞🍀
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Dobra vecer zanima me ako koristite čaj od vrutke ili neki drugi za regulaciju ciklusa i hormona? Na netu ne mogu naći točno kada se treba piti, svaka stranica koju otvorim navodi drugu info (cijeli ciklus, samo neke dane)?
.
Imate li neku drugu preporuku za biljne preparate koji eventualno mogu pomoći..
Sortiraj odgovore
Najstariji