Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    07. Prosinac 2023. 14:43

LusyLu

Pozdrav svima!
    Čitam vas neko vrijeme, najviše me potaklo da se i ja javim jer mi je super koliko podrške se događa na ovom forumu bez obzira sto se zene uopce ne poznaju.
    Moja situacija je ovakva odnedavno smo u braku odnosno od svibnja ove godine, i tamo negdje ovo ljeto smo se prestali apsolutno “paziti”. Stim da ja stvarno nisam pratila ni svoje plodne dane, ovulaciju ni nista..
    Oboje bi voljeli djete ali nismo to stavili pod neki presing.
    I ovaj mjesec sam odlučila pratiti svoje plodne dane i mislim da sam uhvatila ovulaciju.
    Al sam skuzila da je to mom mužu stavilo poprilican presing..
    Meni je 24 njemu je 29, skupa smo skoro 6 godina…
    Moj ciklus traje 27/28 dana, a ovulacija pada 13/14 dan.
    Redovne menstruacije, nikad nikakvih problema…
    Po svemu procitanom na forumu sam predpostavila i kad mi je bio peek, al u aplikaciji premom mi. Je svejedno pokazivalo Low. ( predpostavljam da nije dobro hvatalo samu sliku ili nesto jer sam ja radila sa testovima iz dm-a koji imaju plastiku oko sebe).
    E pa ako nije problem da mi stavite link za upload slike. Pa da mi malo iskomentirate..
    hvala vam cure super ste!!

https://imgbb.com/upload Evo link draga 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    07. Prosinac 2023. 14:51

LusyLu

Pozdrav svima!
    Čitam vas neko vrijeme, najviše me potaklo da se i ja javim jer mi je super koliko podrške se događa na ovom forumu bez obzira sto se zene uopce ne poznaju.
    Moja situacija je ovakva odnedavno smo u braku odnosno od svibnja ove godine, i tamo negdje ovo ljeto smo se prestali apsolutno “paziti”. Stim da ja stvarno nisam pratila ni svoje plodne dane, ovulaciju ni nista..
    I ovaj mjesec sam odlučila pratiti svoje plodne dane i mislim da sam uhvatila ovulaciju.
    Po svemu procitanom na forumu sam predpostavila i kad mi je bio peek, al u aplikaciji premom mi. Je svejedno pokazivalo Low. ( predpostavljam da nije dobro hvatalo samu sliku ili nesto jer sam ja radila sa testovima iz dm-a koji imaju plastiku oko sebe).
    E pa ako nije problem da mi stavite link za upload slike. Pa da mi malo iskomentirate..

Što se tiče postizanja  trudnoće , nemoj se odmah brinuti jer nekome treba duže nekome treba kraće da dođu do začeća .. nekad si sami prevelikom željom stvaramo blokadu da dođe do trudnoće i ako smo toga svjesne opet je teško ne razmišljati o tome , barem znam za sebe kolko god se nekad želim odmaknuti od svega nekad jednostano nemogu. Što se tiče presinga, ja svom suprugu niti ne kažem. Kad su plodni dani ja ti njega samo napadnem i to je to, ili on mene , nekad se moram skrivati po kuci da me ne vidi 🤣🤣🤣🤷‍♀️ 
    A radi svoje mirnoće ako želiš napraviti kakve pretrage uvijek možeš - kompletan hormonalni status , Papa test , briseve , krvnu sliku , vitamin D , Urino kulturu , suprug isto krvnu sliku , spermiogram , uirnokulturu i hormone . To ti je nekako osnovno po meni za početak . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    07. Prosinac 2023. 15:10

BikMik

eni233

Iglica8

enija te skroz razumijem, meni su rekli da nemam nikakvu indikaciju da bi mi jajovodi bili neprohodni ali da ce se to u nekom trenutku trebat napravit odnosno ako mi IUI ne bude uspjesan. Da, mene su prvo poslali na prvi IUI pa tek onda na prohodnost. Pricam o Vinogradskoj. Ja nisam otisla na taj IUI jer trenutno nisam spremna zbog obiteljske situacije i cekam kada ce mi nastupiti malo mirniji period. S tim da sam odlucila ipak prvo otic na prohodnost.
    Pricekaj da ti ta situacija malo sjedne, odmori i malo uzivaj u ovom bozicnom duhu i onda s novom godinim vdite sta i kako cete.

Ma da , malo me to sve izbacilo iz takta .. zato kažem neću ovaj mj ništa raditi niti ići na silu .. kad mi se malo emocije slegnu od svega onda ću odlučiti što dalje jer sad kako se trenutno osjećam mislim da mi neće ništa dobro donjeti ni prohodnost niti inseminacija . Zato ću ovaj mjesec uživati maksimalno i onda ću vidjeti sto dalje
    Eni, imam ja prijatelje jako dobre u uzem krugu, on ima ima samo jedan testis i losiji spermiogram, nakon duzeg perioda de taman spremali za postupak, mjesec prije otisli na odmor na ostrvo, pili svaki dan oboje i ona se vratila sa odmora trudna :D. Nakon toga je poslije rodjendana prve bebe ostala nakon par mjeseci opet spontano trudna, apsolutno nisu ni jedno ni drugo ocekivali 😁

Kako sam se najezila dok sam citala ovo🥰🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Iglica8
    07. Prosinac 2023. 15:19

LusyLu

Pozdrav svima!

Dobrodosla :) i polako, ako nikad niste imali nikakve probleme mislim da si morate dati vremena, barem 6 mjeseci. Osim ako bas ne zelite napravite kontrolne pretrage pa da budete sigurni u startu da je sve ok. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Lusylu
    07. Prosinac 2023. 16:02

Eni i Iglica hvala vam na odgovoru!
    Svakako mislin da za sljedeci ciklus mu necu nista spominjat, nego 3,2,1 akcija! Hahah
    Idem u ginekologa sljedeci ponedjeljak napravit papu i redovni pregled pa cu znat malo bolje! 
    Za sada stvarno nisam imala nikad nikakvih problema, M najcesce ko švicarski sat…
    Nisam jos opterecena sa svim tim svjesna sam da smo na samom pocetku al mi je stvarno predobro da postoji ovaj forum gdje mozemo pricat o ovim stvarima a da ne zamaramo bas ljude oko sebe koji nisu u ovom procesu… 
    Sobzirom da smo pokrili neke dane plodnih dana, ne ocekujem M  18.12.
    Skuzila sam tek sad da zadnju sliku ovulacijskog testa nisam ni uslikala al je on bio najtamniji i tu smo bili u akciji😅

Lusylu
    07. Prosinac 2023. 16:09

https://ibb.co/F4tg8CZ

Pod 1 je 30.11 - imali odnose
    Pod 2 je 1.12
    Pod 3 je 2.12- imali odnose
    Pod 4 je 3.12- imali odnose
    I 4.12 je bila bas bas jaka crta i evo vidim da nisam uslikala, ali smo pokrili😅
    Imali smo jos odnose i 29.11

• eni233
    07. Prosinac 2023. 16:34

LusyLu

Pod 2 je 1.12
    I 4.12 je bila bas bas jaka crta i evo vidim da nisam uslikala, ali smo pokrili😅

Onda ste sve pokrili sve sto ste morali i nadam se da ćeš uskoro nam uslikati pozitivan test ❤️🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    07. Prosinac 2023. 17:58

LusyLu

Pod 2 je 1.12

Sto mislis pod jaka crta 4.12. - da li je bila ista ili jaca od kontrolne? Tek tad je to peak. Ove crtice mi se cine dosta slabasne, to je mozda 40%.
    Kako god, nadam se da ces se javiti kroz koji dan da napustas grupu jer si trudna🤭
    Ukoliko se to sluuucajno ne dogodi, samo polako, nemojte si stvarati pritisak (znam da je lakse reci nego uciniti), ali probaj te trakice prihvatiti kao oblik upoznavanja tijela, a M bolje nista ne govoriti. Muski su osjetljive princezice😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lusylu
    07. Prosinac 2023. 18:31

Lunolina pa pod jaka crta mislim jednaka kao i kontrolna, a posto evo citam vas neko vrijeme predpostavila sam da je to to..
    Ma stvarno i jesam tog stava da ove trakice me upoznaju sa mojim ciklusom i da bar znam kako sta funkcionira.. jednom sam prije dva tri mj bas osjetila kao to je to  - ovulacija i imala sam testic, i ta crta je vrištala ono bordo tamna. Te testove imam u kuci neko vrijeme jer mi ih je prijateljica samo dala nakon sta je ostala trudna.
    Al sam skuzila da sta sam duze citala forum da vise umisljam neke stvari al kao svjesna sam da umišljam😂😂
    Ma stvarno nisam tu sa opterecenjem ni najmanje al nekako racunam ako me nesto i bude mucilo oko nekih simtopma bolje da se javim sta prije jer ode ste stvarno ažurne i na brzim odgovorima.
    Također želim svima da sto prije odu na teme za trudnice🫶🏻🫶🏻

Lusylu
    07. Prosinac 2023. 18:32

Lunolina

LusyLu

Pod 2 je 1.12

Sto mislis pod jaka crta 4.12. - da li je bila ista ili jaca od kontrolne? Tek tad je to peak. Ove crtice mi se cine dosta slabasne, to je mozda 40%.
    Kako god, nadam se da ces se javiti kroz koji dan da napustas grupu jer si trudna🤭
    Ukoliko se to sluuucajno ne dogodi, samo polako, nemojte si stvarati pritisak (znam da je lakse reci nego uciniti), ali probaj te trakice prihvatiti kao oblik upoznavanja tijela, a M bolje nista ne govoriti. Muski su osjetljive princezice😂

A i da muski su poprilicno osjetljive princeze😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.