Dobra vecerzanima me ako koristite čaj od vrutke ili neki drugi za regulaciju ciklusa i hormona? Na netu ne mogu naći točno kada se treba piti, svaka stranica koju otvorim navodi drugu info (cijeli ciklus, samo neke dane)?
.
Imate li neku drugu preporuku za biljne preparate koji eventualno mogu pomoći..
Ja sam pila Vrkutu u kapima i žena u ljekarni mi rekla da ne pijem samo u dane menstruacije a da ostale dane u mjesecu pijem.
BikMik pije dosta toga ali sada naizmjence Profertil i L-arginin i Lcarnitin da ne poništi djelovanje jedno drugog. Valjda i kad se piju dodaci ispada da je manje više.
Ja sam nakon nalaza od 13% prog. pokretnih i kako je pio sve navedeno plus još neke dodatke iz Njemačke za pokretljivost ostala sam baš u šoku jer sam se nadala da ćemo imati bar 20, 30% prog. pokretnih a ono palo na 9%.
Zato sada patim da ne pije u isto vrijeme sve nego 2 tjedna Profertil pa 2 tjedna karnitin i arginin.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobra vecerzanima me ako koristite čaj od vrutke ili neki drugi za regulaciju ciklusa i hormona? Na netu ne mogu naći točno kada se treba piti, svaka stranica koju otvorim navodi drugu info (cijeli ciklus, samo neke dane)?
.
Imate li neku drugu preporuku za biljne preparate koji eventualno mogu pomoći..
Ja sam pila Vrkutu u kapima i žena u ljekarni mi rekla da ne pijem samo u dane menstruacije a da ostale dane u mjesecu pijem.
BikMik pije dosta toga ali sada naizmjence Profertil i L-arginin i Lcarnitin da ne poništi djelovanje jedno drugog. Valjda i kad se piju dodaci ispada da je manje više.
Ja sam nakon nalaza od 13% prog. pokretnih i kako je pio sve navedeno plus još neke dodatke iz Njemačke za pokretljivost ostala sam baš u šoku jer sam se nadala da ćemo imati bar 20, 30% prog. pokretnih a ono palo na 9%.
Zato sada patim da ne pije u isto vrijeme sve nego 2 tjedna Profertil pa 2 tjedna karnitin i arginin.
Da, bolje ti je tako sigurno, evo i ja nisam vjerovala da se moze od orevise pogorsat, alj moze. Dr je bas puno puta naglasila samo zdravu ishranu, ne pusiti i fizicku aktivnost.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Super ste, hvala vam na odgovorima nastavljam pratiti samo upute doktorice
Pčelica ovisi za sto ti treba, sto imas snizeno ili poviseno. Ako imas snizen progesteron ili povisen prolaktin preporuca se konopljika, vrkuta se navodi kao za opce hormonalno poboljsanje ali recimo ona meni ne odgovara da ju duze pijem jer me totalno isuši tj nula sluzi. Vrkutu frendica pija od treceg dana ciklusa s ciljem da joj zaustavi obilna krvarenja.
Neven i stolisnik su isto biljeke koje su dobre za zene a ne bi trebale imati nekih nuspojava.
I naravno pripazi ako pijes neke lijekove, smiju li se biljke s njima.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ja juce ulovila peak, pokrili, kad danas opet isti peak. Krece i migrena, treca u zadnjih 7 dana i puna sam akni, znaci nesto mi se fino uzburkalo sa hormonima. Takodje puno manje sluzi ovaj put, a puno vise bolova u jajnicima vec od 6dc, a evo peak 15dc. Sad mi je ona nada sa 50 posto spavala na 25 definitivno 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Ja juce ulovila peak, pokrili, kad danas opet isti peak. Krece i migrena, treca u zadnjih 7 dana i puna sam akni, znaci nesto mi se fino uzburkalo sa hormonima. Takodje puno manje sluzi ovaj put, a puno vise bolova u jajnicima vec od 6dc, a evo peak 15dc. Sad mi je ona nada sa 50 posto spavala na 25 definitivno 😅
A jesi ovaj ciklus nesto novo pila? Drugacije radila?
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
A jesi ovaj ciklus nesto novo pila? Drugacije radila?
Samo baby aspirin, a prvi ciklus nakon stoperice i propuhivanja.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Nola 95 i bebolina,
Nemam pojma sto je, al evo samo se nadam da ako i nije trudnoca da nije nekakva komplikacija nepotrebna…
Citala sam za implatacijsko znam da to ne doživi svako, ja nekako mislim da je rano za njega al ko zna🤷🏼♀️
Kao što ste rekle sve smo mi razlicite…
Samo trebala sam u pon u gin, a zvalo me danas iz ordinacije da mi moraju otkazat i mogu li ikako u cetvrtak tako da tek u cetvrtak..
Pa sam se iznervirala, dugo mi je i do ponedjeljka bilo cekat…LusyLu, da li još uvijek smedjariš? Meni je danas 8dpo prestalo 🤷♀️, ali i dalje imam lagane menstrualne bolove. Čudan neki ciklus. Prošli ciklus sam bila na prohodnosti jajovoda i poslije par dana na uzv i sve je super bilo. Napraviti ću test za 2 dana ako ne dobijem, ako je to bila implantacijsko, vidjet će se valjda iako će to biti tek 10 dpo. Dosad nijednom nisam imala implantacijsko, ali eto, nisam imala ni toliko godina 🤦♀️
Tinker, kod mene je jos prisutno.
Al evo od ostalih simptoma lagano me boli donji dio leđa, i mozda sam malo napuhana al jako malo…
Spavam previse i jako sam ljena hahah
A taj iscjedak stvarno nema nikakav ni miris nit me dole boli nit ista slicno samo je prisutan.
Doslovno nije mi ga bilo cijeli dan i onda predvecer mi se opet pojavio..
Mislim da nema veze sa godinama sobzirom da je vama 40, a meni 24… javite kad napravite test, ja cu se pokušat suzdržat sto duže. Jer kao sto sam rekla nisam sigurna koji sam dpo..
Trebala bi dobiti M 18.12, sta je za 8dana.
Volila bi se ne opterecivat oko toga svega, al me ovo smedarenje bas zbunjuje nisam to imala nikad, tj nikad na pola ciklusa.
Ciklusi su mi stvarno oduvjek normlani i pravilni znaci 28 dana, M traje 5 dana. Znalo bi se nekad desit da kasni ili urani dan/ dva najvise. I znam da mi se desilo usljed ultra stresnih situacija koje sam imala dvije da sam dobila “dva puta” odnosno da mi je kraci bio ciklus. Al i to je bilo nazad par godina…
Sad neznam da li da pravim test tamo po sredini ovog tjedna sobzirom da cu u cetvrtak nakraju u gin da napravim prije ako se ista i pokaže da mogu doktorici rec.. A opet znam da moze bit pre rano da se pokaže ista.
Jos samo da vas pitam iman onaj clearblu test u kuci koji otkriva 6 dana prije jel on osjetljiviji od ovih 25 ili za osjetljiviji test trebam bas trazit u ljekarnoj?
Trebala bi dobiti M 18.12, sta je za 8dana.
Volila bi se ne opterecivat oko toga svega, al me ovo smedarenje bas zbunjuje nisam to imala nikad, tj nikad na pola ciklusa.
Ciklusi su mi stvarno oduvjek normlani i pravilni znaci 28 dana, M traje 5 dana. Znalo bi se nekad desit da kasni ili urani dan/ dva najvise. I znam da mi se desilo usljed ultra stresnih situacija koje sam imala dvije da sam dobila “dva puta” odnosno da mi je kraci bio ciklus. Al i to je bilo nazad par godina…
Sad neznam da li da pravim test tamo po sredini ovog tjedna sobzirom da cu u cetvrtak nakraju u gin da napravim prije ako se ista i pokaže da mogu doktorici rec.. A opet znam da moze bit pre rano da se pokaže ista.
Jos samo da vas pitam iman onaj clearblu test u kuci koji otkriva 6 dana prije jel on osjetljiviji od ovih 25 ili za osjetljiviji test trebam bas trazit u ljekarnoj?
Gravignost ultra ti je osjetljiv. Od 10mLu. Imaš ga u ljekarni. Po meni je clear blue možda za malo kasnije kad si već na dan pred M jer zna davati lažne evaporacijske linije. Pa se ponadaš plusu, kad ono klinac.. ja sam ga koristila bas na dan kad mi je trebala stići M i bio je bas debeli plus.
Za sve sto bi se testirala ranije od dana predviđene M ja bi njega izbjegla.. zbog lažnih sjenica.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji