Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    01. Prosinac 2023. 10:06

Petra110622

Martina1931

Ne znam koliko je pametno cbd ulje, u slucaju tipa da si ostala trudna a ta 2tjedna koristis ga😐
    Kuzim za prije, al evo nekako laicki ne bih bila opustena u slucaju da znam da sam koristila to a ostala trudna..ipak sadrzi odredjeni postotak konoplje jel?

Zato se i mislim jos uvijek, to je kao hladno prešano ulje konoplje, a ima thc manji od 0,2 %, pa nisam sigurna, ali istrazit cu jos

Koliko znam ne bi trebalo stetiti, ali da, svakako je bolje istraziti.
    Mislim da je malo nezgodno koristiti do O i tada ce tijelo biti opusteno i onda ce O proci, prestat ces s konzumacijom ulja i tad ces se vratiti u grc, a trebalo bi doci do implantacije. Mislim da je bolje ako nesto koristis da koristis cijeli ciklus, ali da, svakako istraziti da bebolinu ne steti.
    Normabel je prekrasan za koristenje, ali je bas adiktivan🙄😑

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Petra110622
    01. Prosinac 2023. 10:09

Citala sam sada malo i preporucuju ga cak i u trudnoci ako je thc manji od 0,2% te ako je iz kontroliranih i organskih uvjeta. Nastavit cu koristit jer mislim da nam vec godinu ipo veliku ulogu igra stres, tako da je ovo idealan nacin za opustit se bar iznutra 🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Martina1931
    01. Prosinac 2023. 10:19

freyaa

Petra110622

Lunolina

Petra, ne bi li trebala CBD ulje nastaviti piti i nakon O tako da maternica bude opustena u doba implantacije.

To jos istrazujem, ali mislim da cu isto nastavit

https://ibb.co/1X9gNQT , ja koristim ovo, nije jako, prečišćeno je,. A evo moja kolegica na poslu, nije znala da je trudna sve do 4 mjeseca, pila svaki vikend, puši, konzumira travu svaki vikend, i kad je saznala nastavila samo malo manje, i alkohol izbacila, rodila zdravo dijete u terminu, bez ikakvih problema, dok ja koja sam sve pazila, odmah izbacila dosta toga, desilo se sto se desilo.

A gle..rodila je zdravo dijete, ali ne zna hoce li imati posljedica kasnije tokom rasta i razvoja. 
    Sto se cbd ulja tice, vidi kakve su preporuke i mozda se konzultirati sa lijecnikom sto misli. Ne mislim da su velike to doze , al eto. Ja sam po prirodi panicar pa volim sve info znat😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    01. Prosinac 2023. 10:21

Bebolina2024

BikMik

Bebolina2024

Hvala svima koje ste me se danas sjetite 😘. I ja se nadam da ćemo Anchyyy i ja u 1. mj skupa polako napuštati ovu temu i čekamo vas ostale na pozitivnijoj temi.
    BikMik možda je neka greška u nalazu. Mislim da inseminacija se radi kad je bolji spermiogram a kod lošijeg IVF ili ICSI.
    Meni je muž imao jednom za postupak oligoasthenozoospermiju a drugi put asthenozoospermiju i oba puta su radili IVF.
    Moguće da su bolest, sauna i stres razlog lošijeg spermiograma. Nadam se da će sljedeći nalaz biti bolji. 🤞🤞

Znaci ipak je moguce i sa tom dg uci u postupak odmah, ali vjerovatno cu saznat sve od dr u ponedeljak na konsultacijama. Hvala ti.

Bez brige si, naravno da možete. Moj muž je imao samo 9% progresivno pokretnih i dr je rekla da je to za IVF dobro, da oni imaju s čime raditi. Više su je brinule moje godine nego njegov loš nalaz. A i oba puta smo dobili 2 jajne stanice i obje bile oplođene. Mogli smo imati sreće pa da nam je iz prve uspjelo pa bi sad već bila pred porod. Ali eto možda Bog ima ipak malo drugačiji plan za nas.

Toliko je i njemu sad, bas bas uzasno los nalaz dosao. Nadam se da ce i u Njemackoj htjeti da krenemo odmah od januara u te vide, da ga nece vuci mjesecima po doktorina :(... Zelim ti da sto prije docekas svoj plus i definitvni me ohrabruje koliko ste sve istrajne ovdje i daje mi snage.
    CBD nije adiktivan, samo THC. Ja sam koristila jedno dva mjeseca zbog migrene da me opusti, nisam se rijesila ni migrene ni zatrudnila 😅, ali slobodno vise doziraj nema tu sta biti, moja svekrva je probala zbog soazma i bukvalno je mogla pola flase 20 psostotnog uzet i ne bude skoro nista

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    01. Prosinac 2023. 11:27

Martina1931

freyaa

Petra110622

Lunolina

Petra, ne bi li trebala CBD ulje nastaviti piti i nakon O tako da maternica bude opustena u doba implantacije.

To jos istrazujem, ali mislim da cu isto nastavit

https://ibb.co/1X9gNQT , ja koristim ovo, nije jako, prečišćeno je,. A evo moja kolegica na poslu, nije znala da je trudna sve do 4 mjeseca, pila svaki vikend, puši, konzumira travu svaki vikend, i kad je saznala nastavila samo malo manje, i alkohol izbacila, rodila zdravo dijete u terminu, bez ikakvih problema, dok ja koja sam sve pazila, odmah izbacila dosta toga, desilo se sto se desilo.

A gle..rodila je zdravo dijete, ali ne zna hoce li imati posljedica kasnije tokom rasta i razvoja.
    Sto se cbd ulja tice, vidi kakve su preporuke i mozda se konzultirati sa lijecnikom sto misli. Ne mislim da su velike to doze , al eto. Ja sam po prirodi panicar pa volim sve info znat😅

A i ja sam, ali kontam ta mala doza ne bi trebala da ima utjecaj, a više mi moze napraviti stete napetost i stres. 

laurell
    01. Prosinac 2023. 11:32

Cure koje ste pile ovaj ciklus Catafertyl od 1dc (nisam upamtila tko🫣) jeste na kraju dobile M na vrijeme ili je kasnila? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    01. Prosinac 2023. 11:36

laurell

Cure koje ste pile ovaj ciklus Catafertyl od 1dc (nisam upamtila tko🫣) jeste na kraju dobile M na vrijeme ili je kasnila?

Prvi ciklus pijenja dobila sam tocno kad sam trebala, drugi ciklus nisam ni dobila🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    01. Prosinac 2023. 11:43

Anchyyyy

BikMik

Anchyyyy

BikMik

Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
    Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?

Moj isto dobio taj nalaz a prije godinu dana bilo normo, pita dali ima smisla inseminacija, ne znam kakva im je praksa po bolnicama. Moguce je da mu je prehlada utjecala, neka pije sad suplemente, moj uzima profertil pa vidi dali ga ima kod tebe.
    Dali bi mogla provjerit koliko kod tebe dode Decoetin od 5 mg?

Nema orginal Decortin, ima samo od drugih proizvodjaca ali sve isto, 100komada oko 17eur .

Puno ti Hvala, kad budes stigla samo napisi koje imaju i dali mozes kupit bez recepta pa ako moze da se dogovorimo da dalje.
    Nije hitno jer u 12 mj ne idem na postupak pa da ga bar do 1 mj imam kod sebe.

Imaju Prednison 5mg Acis i Galen, ista im je cijena i 100komada. Kad htjednes napisi mi qdresu, malo je skuplje slanje za Hrvatsku odavde (mislim da je oko 15eur), posalji na Paypal parice i ja ti posaljem. Apotekarka sam, pa mogu u iznimnim slucajevima ti dati bez privatnog recepta, kad znam da nema zloupotrebe (svasta ljudi traze).
    Ja sam se smirila malo od juce i skontala da je svakako sve u Bozijim rukama,dzaba se i mislim i stresiram. Radim sve sta je u mojoj moci i to je to....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• mariposa1510
    01. Prosinac 2023. 11:51

BikMik

Anchyyyy

BikMik

Anchyyyy

BikMik

Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
    Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?

Moj isto dobio taj nalaz a prije godinu dana bilo normo, pita dali ima smisla inseminacija, ne znam kakva im je praksa po bolnicama. Moguce je da mu je prehlada utjecala, neka pije sad suplemente, moj uzima profertil pa vidi dali ga ima kod tebe.

Nema orginal Decortin, ima samo od drugih proizvodjaca ali sve isto, 100komada oko 17eur .

Puno ti Hvala, kad budes stigla samo napisi koje imaju i dali mozes kupit bez recepta pa ako moze da se dogovorimo da dalje.

Imaju Prednison 5mg Acis i Galen, ista im je cijena i 100komada. Kad htjednes napisi mi qdresu, malo je skuplje slanje za Hrvatsku odavde (mislim da je oko 15eur), posalji na Paypal parice i ja ti posaljem. Apotekarka sam, pa mogu u iznimnim slucajevima ti dati bez privatnog recepta, kad znam da nema zloupotrebe (svasta ljudi traze).
    Ja sam se smirila malo od juce i skontala da je svakako sve u Bozijim rukama,dzaba se i mislim i stresiram. Radim sve sta je u mojoj moci i to je to….

Razumijem te! Nama kad je ginekolog rekao da mi muž ima loš spermiogram (a na nalazu je bila normozoospermia) i kad nam je rekao da obavezno moramo krenut u MPO, nisam mogla doći sebi tjedan dana. Nakon takvih informacija treba malo vremena za procesuirat to sve i to je normalno. Normalan je šok u početku, ali kasnije se sabereš pa korak po korak. Samo hrabro, nije kraj svijeta, a spermiogram se može popraviti! 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• BikMik
    01. Prosinac 2023. 12:03

Anchyyyy

BikMik

Anchyyyy

BikMik

Anchyyyy

BikMik

Ja sam se smirila malo od juce i skontala da je svakako sve u Bozijim rukama,dzaba se i mislim i stresiram. Radim sve sta je u mojoj moci i to je to….

Hvala ti, ma nije problem platit slanje samo da pomogne i sad cu istrazit koje si navela pa da ti znam reci koji.
    Ne koristim Paypal pa jel mogu direkt na tvoj racun?
    Razmjenimo kontakt pa se dogovorimo.
    Evo stavim u potpis svoj broj pa spremi ga.
    Javi kad ga spremis da ga maknem.

Spremila sam, 20.12. idem dole za Bosnu, oa do tad javi. A prolazimo kraj Zg na putu, pa ako si u Zg mozemo se naci na putu ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.