Drage zene moja M stize i mislim da sutra ne vadim sluzbenu betu.
Vidjet cu sto ce reci na humanoj ali mislim da cu preskocit 12 mj.
12 mj ce biti kucna radinost 🤣🤣🤣
Anchyy bila sam jucer, kaze da nema tog kod nas, spomenula je neki Nizon, pa samo vidi da li je to to.
Budem istrazila taj Nizon..
Jel on ide na recept ili se moze ovako kupit?
Mislim da se moze i ovako kupiti, u ljekarnoj sam isto pitala za decortin, nemaju..
Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?
Moj isto dobio taj nalaz a prije godinu dana bilo normo, pita dali ima smisla inseminacija, ne znam kakva im je praksa po bolnicama. Moguce je da mu je prehlada utjecala, neka pije sad suplemente, moj uzima profertil pa vidi dali ga ima kod tebe.
Dali bi mogla provjerit koliko kod tebe dode Decoetin od 5 mg?
Nema orginal Decortin, ima samo od drugih proizvodjaca ali sve isto, 100komada oko 17eur .
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Meni je Lh neg danas, tj na 0.20 je, tako da cu sig dobiti M, jer mi se to vec tako desavalo😌
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Evo da se i ja javim Pratim vas, ali nema nikakvog pomaka kod mene. Pilule sam prestala uzimati prije 34 dana od tada nema ni ovulacije ni M.
Bila sam kod svoje ginekologice, kazne sve ok, ali su policisticnih jajnici (znaci nista novo) i da mogu doci za 6 mjeseci ako ne bude pomaka. Planiram Ici privatno, mozda me barem malo upute sto i kako dalje. Barem da mi se stabiliziraju hormoni i da dobijem M (ovulacija mi se trenutno cini kao još jedan korak dalje).
Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?
A jesu ti spermici osjetljivi 🤔 sigurna sam da je sok, ali nemoj si paniku dizati jer se to ocito mijenja i svasta utjece. Ja svom dajem crnu macu i profertil bez obzira sto je spermio ok.
Petra kako si dosla do cbd ulja tj zasto si odlucila ga uzimat? Glupo pitanje 😅 citala sam o tome ali se nikad nisam odlucila probat.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
A jesu ti spermici osjetljivi 🤔 sigurna sam da je sok, ali nemoj si paniku dizati jer se to ocito mijenja i svasta utjece. Ja svom dajem crnu macu i profertil bez obzira sto je spermio ok.
Petra kako si dosla do cbd ulja tj zasto si odlucila ga uzimat? Glupo pitanje 😅 citala sam o tome ali se nikad nisam odlucila probat.
Uzela sam u Bio&Bio ducanu, odlucila sam se na to jer je svakako opcenito zdravo za organizam, a s obzirom da je samo 5%tni nece imati stetni ucinak... primjetila sam da sam dosta opterecena hocemo li pokriti plodne dane i opcenito cijeli period cekanja, pa da pokusa opustit misice i maternicu... nalazi su nam relativno dobri, a godinu ipo dana se nista ne događa, nikakva sjenica ni nista.... svako 2-3 mjeseca trazim drugacije nacine i taktike, i eto, odlucila sam sad probat s tim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Moj uzima ProsperM, za sada ih pije 2 mjeseca, ali u siječnju ce ponavljati spermiogram pa cemo vidit ima li pomaka... tada je imao 30%progresivnih, a ref.vrijednost je od 32 😬
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Nesto za opustanje bih i ja trebala jer mi sad vec tesko svaki mjesec pada dolazak menge, pa se onda izvlacim iz tih tmurnih misli i tako u krug. Probala sam kapsule ashwagande ali nisam dobro reagirala na njih. Bas cu malo vise procitat o cbd ulju.
Mi smo imala dosta slijepljenih spermica iako je to u granicama i kao sve okej, ali pije te kapsulice pa ce isto u sijecnju i i ponovit da vidimo.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ma ovo zene nije normalno koliko se promjenio spermiogram, od turbo spermica do totalne sterilnosti, sad cu postaviti nalaz, ja sve mislim da je to nemoguce, ponovit cu u istom labu u Bosni za 3 sedmice opet.
https://ibb.co/Cwvybw1
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ma ovo zene nije normalno koliko se promjenio spermiogram, od turbo spermica do totalne sterilnosti, sad cu postaviti nalaz, ja sve mislim da je to nemoguce, ponovit cu u istom labu u Bosni za 3 sedmice opet.
https://ibb.co/Cwvybw1
Izvini u kojem labu si radila u Bosni. Tebi se razlikuje je li tako i amh, i to dosta, koliko sam upratila..
Sortiraj odgovore
Najstariji