Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    30. Studeni 2023. 19:51

freyaa

BikMik

Ma ovo zene nije normalno koliko se promjenio spermiogram, od turbo spermica do totalne sterilnosti, sad cu postaviti nalaz, ja sve mislim da je to nemoguce, ponovit cu u istom labu u Bosni za 3 sedmice opet.
    https://ibb.co/Cwvybw1

Izvini u kojem labu si radila u Bosni. Tebi se razlikuje je li tako i amh, i to dosta, koliko sam upratila..

Jeste da, radila u Banjaluci Alfalab.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Iglica8
    30. Studeni 2023. 19:58

A jel pio kakve antibiotike ili primao neku terapiju, puno stresa, bolest? 🤔

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• mariposa1510
    30. Studeni 2023. 20:10

BikMik

Ma ovo zene nije normalno koliko se promjenio spermiogram, od turbo spermica do totalne sterilnosti, sad cu postaviti nalaz, ja sve mislim da je to nemoguce, ponovit cu u istom labu u Bosni za 3 sedmice opet.
    https://ibb.co/Cwvybw1

Ajme ovo je baš loše. I morfologija je loša, na samoj donjoj granici. Posavjetujte se svakako s urologom. Rekla bih da se dosta toga da poboljšati i rekla bih da je definitivno infekcija/prehlada igrala veliku ulogu ovdje. Sjećam se vašeg ranijeg spermiograma, prva sam vaše spermiće proglasila za turbo 😁 Kod mog muža je velika razlika bila između dva spermiograma koji su rađeni u razmaku od dva mjeseca tako da bih ja rekla da se dosta toga da popraviti ako nije neki kronični problem ili medicinski uzrok.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Petra110622
    30. Studeni 2023. 20:24

Iglica8

Nesto za opustanje bih i ja trebala jer mi sad vec tesko svaki mjesec pada dolazak menge, pa se onda izvlacim iz tih tmurnih misli i tako u krug. Probala sam kapsule ashwagande ali nisam dobro reagirala na njih. Bas cu malo vise procitat o cbd ulju.
    Mi smo imala dosta slijepljenih spermica iako je to u granicama i kao sve okej, ali pije te kapsulice pa ce isto u sijecnju i i ponovit da vidimo.

Na instagram profilu Maje Obrovac Glisic sam zapravo vidila o cbd ulju, ona ga preporucuje, pa vidi i tamo isto 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• BikMik
    30. Studeni 2023. 20:27

Izmedju ta dva nalaza smo ima bas previse stresa oko preseljenja, a kroz cijeli skoro novembar vuce prehladu koja je vjerovatno bila pseudokrupa jer su nam je imali najblizi prijatelji. Sta je jos drugacije bilo, je da je nalaz u Bosni donio sam u toku dana kad je bio opusten u kuci, ovdje je davao uzorak u ordinaciji u 7 ujutro i kaze da mu je bilo ekstremno tesko i neugodno i odmah je rekao da je bilo brutalno malo uzorka. 
    Dala je uputnicu za androloga i kao odmah napisala da nam da uputnicu za icsi.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• BikMik
    30. Studeni 2023. 20:30

Cega sam se jos sjetila je da smo bili u banji/sauni dva puta sata 5 dana prije davanja uzorka 🥹

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• eni233
    30. Studeni 2023. 20:54

Na spermiogram vam cure utječe ako uzimaju antibiotik , stres , bolest tipka upale , alkohol , cigarete , prehrana , onda stres i psiha vam jako utječe , onda se muški nebi trebali tamo dolje grijati , i starost isto naravno . Svake godine isto muškima pada plodnost kao i ženama . I previše uzimanja suplementa isto može utjecati….

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Iglica8
    30. Studeni 2023. 21:07

Petra110622

Iglica8

Nesto za opustanje bih i ja trebala jer mi sad vec tesko svaki mjesec pada dolazak menge, pa se onda izvlacim iz tih tmurnih misli i tako u krug. Probala sam kapsule ashwagande ali nisam dobro reagirala na njih. Bas cu malo vise procitat o cbd ulju.
    Mi smo imala dosta slijepljenih spermica iako je to u granicama i kao sve okej, ali pije te kapsulice pa ce isto u sijecnju i i ponovit da vidimo.

Na instagram profilu Maje Obrovac Glisic sam zapravo vidila o cbd ulju, ona ga preporucuje, pa vidi i tamo isto

E super bas cu pogledati. Ona mi je inace divna, bas slusam/gledam jedan njezin tecaj. 
    BikMik sauna mi zvuci bas lose za spermice, i to ako je bilo 5 dana prije davanja uzorka sigurno je utjecalo. Ponovite vi to. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36

• BikMik
    30. Studeni 2023. 21:13

Iglica8

Petra110622

Iglica8

E super bas cu pogledati. Ona mi je inace divna, bas slusam/gledam jedan njezin tecaj.
    BikMik sauna mi zvuci bas lose za spermice, i to ako je bilo 5 dana prije davanja uzorka sigurno je utjecalo. Ponovite vi to.

I sad kad premotam film, dok je bio prehladjen, stalno je ustajao navece u wc i govorio da mu je hladno oko bubrega, a prije toga nikad, kao da je i urinarne bio nahladio. Prvo mi je bio totalnj sok i nevjerica, muz kad nije pao u nesvjest ja mislim 🫣, ali ne ide mi u glavu da moze biti tolika razlika za 3 mjeseca. Ponovit cu svakako u Bosni za 3 sedmice u jstom lab i ovdje za preporucenih 8 sedmica u istom labu, u medjuvremenu androlog. Ovo je bila kap koja je prelila casu, ne mogu nista ni citati ni razmisljati vise. Prijavit cemo se za icsi, slusat dr, a sama vise nemam snage za nista. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Iglica8
    30. Studeni 2023. 21:25

Taman 3 mjeseca je neki ciklus za poboljsat ili pogorsat spermiogram koliko sam citala. Kod vas to sigurno nije kronicno i popravit ce se to. 
    Iscrpljujuca je ovo borba, ponekad jednostavno moras stat, poslusat doktore i vjerovat da ce sve biti dobro. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.