Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    01. Prosinac 2023. 12:50

https://ibb.co/jyczj0t

Evo cure jedan pozitvan ishod , nadam se da ćemo mi imati takav uskoro 🥰🥰❤️❤️🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    01. Prosinac 2023. 13:53

laurell

Cure koje ste pile ovaj ciklus Catafertyl od 1dc (nisam upamtila tko🫣) jeste na kraju dobile M na vrijeme ili je kasnila?

Nisam pocela od 1. dc nego malo kasnije i produzilo mi je lutealnu fazu za 2 dana (sto je zapravo dobro jer mi je inace 12 dana).
    Jucer mi je bila O i dosla je taman kad je trebala - 13dc. Za 2 tjedna javim da li je M dosla na vrijeme (ili mozda javim da sam trudna😉)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Iglica8
    01. Prosinac 2023. 13:54

laurell

Cure koje ste pile ovaj ciklus Catafertyl od 1dc (nisam upamtila tko🫣) jeste na kraju dobile M na vrijeme ili je kasnila?

Ja sam krenula s 1dc, ne mogu se bas pohvalit s dobrim vijestima 😅 Smedjarim sa sukrvicom i ne znam kada ce menga doci ali definitivno ranije. Ne bih rekla da je to od catafertyla tako da ga planiram nastavit piti. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Jeleenaa
    01. Prosinac 2023. 14:03

Zene da li ste imale pritisak u glavi? Drugi dan kao da imam nesto na tjemenu sto mi gura glavu na dole i stalni osjecaj mucnine. Povremeno mi se javi vrtoglavica. Razmisljam da idem doktoru, ali kako imam 4 dana do menstruacije htjela sam da vas pitam jeste li imale takve slucajeve prije menstruacije? Da ne pravim bas odma paniku, ali bas slabo funkcionisem

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• eni233
    01. Prosinac 2023. 14:06

Jeleenaa

Zene da li ste imale pritisak u glavi? Drugi dan kao da imam nesto na tjemenu sto mi gura glavu na dole i stalni osjecaj mucnine. Povremeno mi se javi vrtoglavica. Razmisljam da idem doktoru, ali kako imam 4 dana do menstruacije htjela sam da vas pitam jeste li imale takve slucajeve prije menstruacije? Da ne pravim bas odma paniku, ali bas slabo funkcionisem

Može biti da je migrena ili nešto , tako mojoj mami zna biti kad su promjene vremena .. sad neznam dal tebe često boli glava ili je to prvi puta .. ja osobno nemam takvih problema .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Jeleenaa
    01. Prosinac 2023. 14:08

eni233

Jeleenaa

Može biti da je migrena ili nešto , tako mojoj mami zna biti kad su promjene vremena .. sad neznam dal tebe često boli glava ili je to prvi puta .. ja osobno nemam takvih problema .

Nije mi se ovo do sada desavalo. Moguce da je do vremena. Pricekacu jos malo da vidim sta ce se desavati

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

• BikMik
    01. Prosinac 2023. 14:20

Jeleenaa

eni233

Jeleenaa

Nije mi se ovo do sada desavalo. Moguce da je do vremena. Pricekacu jos malo da vidim sta ce se desavati

Tu uglavnom boli ako je pritisak los ili vrijeme ili stres ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Jeleenaa
    01. Prosinac 2023. 14:31

BikMik

Jeleenaa

eni233

Jeleenaa

Tu uglavnom boli ako je pritisak los ili vrijeme ili stres ✌️

Moguce da je od stresa. Pod pritiskom sam kao i sve vi. Sve cekamo taj plusic.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Iglica8
    01. Prosinac 2023. 14:44

eni233

Ovo je bas lijepo 😊 tj u konacnici lijepo. I toga je mene strah da se nas dvoje ne pogubimo u cijelom ovom procesu, stresu, iscekivanju, planiranju, mjerenju… jer ja definitivno budem puno previse nervozna i mrgudna a nisam inace takva. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    01. Prosinac 2023. 15:15

Iglica8

eni233

Ovo je bas lijepo 😊 tj u konacnici lijepo. I toga je mene strah da se nas dvoje ne pogubimo u cijelom ovom procesu, stresu, iscekivanju, planiranju, mjerenju… jer ja definitivno budem puno previse nervozna i mrgudna a nisam inace takva.

Ja sam vam cure sve moguće pretrage napravila .. nalazi su mi ko curici od 15 godina dobri i onda mi bude krivo zašto se vise ta trudnoća ne dešava , mislim znam da je spremio od mog supruga loš Al opet dovoljan je jedan brzic da se desi 😤 a ništa se ne dešava 😏😏 Al dobro navikla sam već na negativne testove i Menstruciju Al eto htjela sam podjeliti s vama ovi divnu Ispovjest , bas su mi suze na oci došle kad sam čitala i bilo mi je ful drago tko god bila ta žena 🥰❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.