https://ibb.co/jyczj0t
Evo cure jedan pozitvan ishod , nadam se da ćemo mi imati takav uskoro 🥰🥰❤️❤️🤞🤞
Ovo je bas lijepo 😊 tj u konacnici lijepo. I toga je mene strah da se nas dvoje ne pogubimo u cijelom ovom procesu, stresu, iscekivanju, planiranju, mjerenju… jer ja definitivno budem puno previse nervozna i mrgudna a nisam inace takva.
Ja sam vam cure sve moguće pretrage napravila .. nalazi su mi ko curici od 15 godina dobri i onda mi bude krivo zašto se vise ta trudnoća ne dešava , mislim znam da je spremio od mog supruga loš Al opet dovoljan je jedan brzic da se desi 😤 a ništa se ne dešava 😏😏 Al dobro navikla sam već na negativne testove i Menstruciju Al eto htjela sam podjeliti s vama ovi divnu Ispovjest , bas su mi suze na oci došle kad sam čitala i bilo mi je ful drago tko god bila ta žena 🥰❤️❤️❤️
Ja se svaki sekund trudim ne upitati zasto i kad ce vise, jer me je to dovodilo do ludila i onda i muza izludim, a on mi je sva potpora. Vjezbam se cim krenem u razmisljanje to reci hvala ti Boze, preokrenut ces na dobro. 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Tnx na odg za Catefertyl, planiram si ga uzeti nakon sljedece M (daj boze da ne dođe uopće ali eto😂) . Taman slj M treba stici onaj tjedan pred Božić, uh kako bi to bilo lijepo da ne dođe. 😩
Eni daaa prekrasna priča. Slažem se sa njom da pola posla vjerojatno odradi “glava”. Postanemo pre napete, nervozne, samo osluškujemo tijelo od O do M (barem ja tako) a tijelo taj grč osjeti, makar mi mislimo da ne. Imam i ja oko sebe primjera bliska frendica godinu ipo pokušavanja, sve u redu s obe strane (njemu malo morfologija bila ispod granice) i kad je rekla “ma zaboli me vise!” taj mjesec je ostala T. A i sama sebi sam primjer, mi smo 8 mj pokusavali, a ostala sam T kad sam taj mjesec bolesna bila, imali 2 odnosa samo i eto. 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
I da, znamo se i mi “zakačiti” jer ja pametujem da se samo ja nerviram i stresiram oko toga, da je njemu svejedno blabla. Ali muškarci to na totalno drugačiji način proživljavaju. I vjerujem da ni njemu nije lako. Samo ne pizdi naglas ko ja 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
I da, znamo se i mi “zakačiti” jer ja pametujem da se samo ja nerviram i stresiram oko toga, da je njemu svejedno blabla. Ali muškarci to na totalno drugačiji način proživljavaju. I vjerujem da ni njemu nije lako. Samo ne pizdi naglas ko ja 😅
Da razumijem, ja sam više ona osoba koja nikad ne prica i tome s nikim . Kad me pitaju pa kaj vi čekate .. ja sam s ramenima slegnem i krenem nešto drugo tj promjenim temu jer sam se umorila od objašnjavanja da nije lako napraviti bebu .. meni sam obitelj zna za situaciju ostali ne .. ne kažem da me ne muci , naravno da ima dana kad vise razmišljam o tome a ima dana da prođu a da nisam pomislila na to .. Al eto nekako se sve svodi na isto čekaš čekaš a nikako da dočekaš ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Tnx na odg za Catefertyl, planiram si ga uzeti nakon sljedece M (daj boze da ne dođe uopće ali eto😂) . Taman slj M treba stici onaj tjedan pred Božić, uh kako bi to bilo lijepo da ne dođe. 😩
Enidaaa prekrasna priča. Slažem se sa njom da pola posla vjerojatno odradi “glava”. Postanemo pre napete, nervozne, samo osluškujemo tijelo od O do M (barem ja tako) a tijelo taj grč osjeti, makar mi mislimo da ne. Imam i ja oko sebe primjera bliska frendica godinu ipo pokušavanja, sve u redu s obe strane (njemu malo morfologija bila ispod granice) i kad je rekla “ma zaboli me vise!” taj mjesec je ostala T. A i sama sebi sam primjer, mi smo 8 mj pokusavali, a ostala sam T kad sam taj mjesec bolesna bila, imali 2 odnosa samo i eto. 🫣
I mi smo ovaj dobitni ciklus imali samo dva odnosa. I puno jako stresnih situacija u zadnjih par mjeseci. 😵💫
Ali doci ce vam svima sunce, kad tad hoce. Mora. Ne moze toliko pozitive ovdje proci bez da ishod na kraju bude prekrasan. ❤️❤️
.
Ja sam upravo malo odahnula, u srijedu je beta bila 207.1, danas je 477.5. 🤞🏻
Znaci prva se nije poduplala skroz, a ova druga je i malo vise nego je trebalo.
Narucila me dr na pregled iduci cetvrtak.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Oproatite sto upadam, koliko je TSH normalan tj pozeljan ?
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lela, suuuper za betu!!❤️ rekla sam ti da cr biti super
Ivyyy, tsh za trudnocu bi trebao ispod 2,5 biti
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moj je 1.38
To je okej ili?
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Moj je 1.38
To je okej ili?
Naravno
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moj je 1.38
To je okej ili?
Moj je 1.30 i rekli su mi dobro da je sve ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram