Ne smedjarim, nego sam imala greve samo, Eni mislim da smedjari..
Oki svejedno drzim fige❣
🤍🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Anchyyy i Bebolina, Eni i sve druge cure neka 12 mj bude nas 🙏❤️🥹
Maree da se nadovezem, inace su ni ciklusi 32-35 dana, prosli mj jedino je bilo 40, i zato kazem da sam mislila da cu dobiti jer nebi htjela bas da mi se sad produze ciklusi na 40+ .. ali imam lagane grceve da..
Ok ali koji ti je danac dc?
34 dc
Ako ti je danas tek 9 dpo jos bar 5 dana nebi trebala dobiti… a i nikako nije dobro imat drugu fazu tako kratku bilo bi najbolje da ti je od 13 -15dpo…pa ako si smedarica mislim da je to dobar znak
Mare kako tvoj bebolino ? Jel imaš mučnine ?
Bili smo dana na kombiniranom probiru u vinogradskoj (naoruzajte se strpljenjem za nac parking pola zivota sam izgubila i nakraju se rasplakala)🤣…uzas
Uzv je super sve stima i evo cekam nalaze krvi … imam mucnine i dalje…po mengi sam u 14 tj ali kao i prva beba tjedan smo manje😊
Beba se danas razmahala s nogicama i rukicama ….da nemam bolove u cickama i te mucnine nebi ni znala da sam trudna…
Ovog puta mi vise pase slatko nego slano ko sa sinom pa mislim da bi mogla biti curka u pitanju iako ni to nema veze to je cisto moje misljenje😊bitno da je sve u redu❣
Pratim Vas curke od Anchy kojoj zelim svu srecu i vjerujem da ce kao i sve curke ovdje Bebolina❣❣❣…i ostatak … uskoro dobit svoje malo čudo…😅👨👩👦👦❣
Divno ❤️❤️ javi nam spol kad saznaš 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Svi navijamo za vas curke ❤️❤️ bit ce Bozicnih cuda!🤗
Ivyyy, ti si mi najsumnjivija ovaj mjesec🤭
Eni, bebolina zao mi je zbog dolaska M❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam 8dc, O mi je uglavnom na 13dc, ali od sutra cu krenit piskit trakice... odlucili smo pokrivati apsolutno svaki dan 🤣 svaki mjesec nova taktika 🙈
Do O cu svaki dan uzimat 2 kapljice cbd ulja, da opusti misice malo i nadam se da cemo pred Bozić sve ovdje dobiti najljepse vijesti na svijetu 🤞🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Kako mu je bio dobar spermiogram, nisam nikad upratila jel iko prirodno ostao trudan sa ovom dijagnozom? Ili se sa ovim ne moze ni na ivf ni inseminaciju?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Zene, ja u soku, od turbo spermica u septembru do oligoasthenoospermije sad 😭😭😭.
Bio je prehladjen jako dugo, jel moguce da se toliko pogorsalo od toga? Nije ni cudo sto nije dowlo do oplodnje nakon stoperice. Kontam da i inseminacija ima smisla sad?
Mozda ponovit spermiogram ubrzo opet, vjerovatno je prehlada utjecala, tj sigurno je. Ja se ne bih hvatala za tu dijagnozu previse, vitamina dosta i ponovit spermiogram....
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Moj isto dobio taj nalaz a prije godinu dana bilo normo, pita dali ima smisla inseminacija, ne znam kakva im je praksa po bolnicama. Moguce je da mu je prehlada utjecala, neka pije sad suplemente, moj uzima profertil pa vidi dali ga ima kod tebe.
Dali bi mogla provjerit koliko kod tebe dode Decoetin od 5 mg?
U DE samo na recept ide, nigdje ne pise cjena..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Moj isto dobio taj nalaz a prije godinu dana bilo normo, pita dali ima smisla inseminacija, ne znam kakva im je praksa po bolnicama. Moguce je da mu je prehlada utjecala, neka pije sad suplemente, moj uzima profertil pa vidi dali ga ima kod tebe.
Dali bi mogla provjerit koliko kod tebe dode Decoetin od 5 mg?
Pogledam ti sutra na poslu cijenu i sve, pa se javim ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Cure ni danas M nije stigla,samo kratko probadanje u jajnicima i danas bez iscjetka.Test nisam radila jer imam strah da ce M svaki cas da dođePočela sam se brinuti da nesto nisam poremetila zbog duphastona
Sortiraj odgovore
Najstariji