Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    01. Prosinac 2023. 21:28

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

Oproatite sto upadam, koliko je TSH normalan tj pozeljan ?

Ivyyy kako se osjećaš, imas li jos simptoma?

Pa ne znam🤷‍♀️ imam lagane grceve, gasove, itd, glavobolju laganu vec par dana, jako sam umorna kroz dan, rano zaspem al se vec dvije noci budim vise puta kroz noc, nista neuobicajeno, dosta iscjedka i dalje al ne onakvog ko onaj dan, dosta je zuckast onako.. Nezz, imam i za i protiv 😅

Hoces li raditi test 🥰 sigurna sam da je poz

Jos sam lila, bi-nebi, ne znaaam 🤷‍♀️🙈

Ivyy ti si nam ostala da navijamo ❤️ za sad , dok ostale cure ne dođu do faze testiranja ❤️❤️🙏🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    01. Prosinac 2023. 21:47

Iglica8

BikMik

Meni su ovdje rekli na 1,5 da dodvedemo, bio mi 2,3 i sad sa euthyrox 50 sam na 1,4. To si je super ✌️

Uh, euthyrox 50 su ti dali zbog 2.3 😳 Meni endokrinolog zbog 5.5. nije htio dati nista, ali ginekolog je inzistirao.

Ni meni endokrinolog... imala sam kao i ti i rekla je ak ostanem trudna knda cemo reagirat i ja ostala za 3 tj trudna i onda mi je dala najmanji od 25 ...rekla je da u pravilu se ne baca odmah na tablete jer nema smisla s obzirom da jedan nalaz ne znaci nista vec se to duze vrijeme mora pratit i da ona bezpotrebno ne zeli davat tablete odmah i unistavat s njima organizam... i da do 10 toleriraju.... tek ukoliko ne ostanem trudna kroz godinu dana onda cemo ic dalje u pretragu itd reagirat...al ja sam ostala trudna bez problema s 5.5  i sad sam u ovoj trudnoci imala 3.5 .... na nalazu i opet sam pocela pit...znaci pijem ga samo u trudnoci...i svakako sam za to da se slusaju specijalisti za to podrucje ... moja ginekologica mi je odmag rekla ako imam svog endokrinologa tko sam ja da se petljam u njegov posao i da slusam sta mi ona govori... eto ali kazem sto ljudi...sto doktora...sto misljenja ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• freyaa
    01. Prosinac 2023. 22:16

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

Pa ne znam🤷‍♀️ imam lagane grceve, gasove, itd, glavobolju laganu vec par dana, jako sam umorna kroz dan, rano zaspem al se vec dvije noci budim vise puta kroz noc, nista neuobicajeno, dosta iscjedka i dalje al ne onakvog ko onaj dan, dosta je zuckast onako.. Nezz, imam i za i protiv 😅

Ti si cini mi se kao i ja, sutra 11dpo, mozda ti i nije rano za test.. 

Ivyyyy
    02. Prosinac 2023. 08:00

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

Jesam, al eto izdrzala sam pa nisam uradila test jos uvijek, mozda navecer uradim, a mozda i sacekam do M.. bojim se razocarenja..

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    02. Prosinac 2023. 08:55

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

Jesam, al eto izdrzala sam pa nisam uradila test jos uvijek, mozda navecer uradim, a mozda i sacekam do M.. bojim se razocarenja..

Mislim da si prošli mj imala isto neke simptome ili je kasnila pa si radila test. Možda bolje čekati da pravo zakasni ili M ako već mora doći. Pravo zakasniti raditi dan nakon što si imala ikad najdulji ciklus. Znači meni je najdulji ciklus bio 33.daja ako do 34.dc ujutro nisam dobila onda mogu napraviti test. 
    Koji ti je dan ciklusa i jel ti kasni?
    .
    Ovo za TSH obično traže  2 do 2.5.
    Moj je isto nekih 1.5 nisam sigurna ali to je sve super nalaz.
    Ali ako jedan skoči na neke više brojke moguće da je samo jači stres u pitanju i da bi sljedeći nalaz mogao biti u referentnim vrijednostima.
    .
    Eni onaj post je predivan. Nasmijao me na kraju, ono da mora svom bivšem-sadašnjem reći dobru vijest.
    Svima valjda nekada to postane previše. Ali razilaziti se zbog toga mi baš nema smisla.
    Neki ljudi žive bez djece pa opet i dalje žive, uživaju, putuju.... Ne stane život zbog toga, jednostavno si onda čovjek valjda sve malo drugačije posloži i sve štima.
    Znam slučaj gdje su ljudi debelo otpisali da će imati dijete. Išli prema 40tim godinama, njoj zakasnila M i ona mislila kreće joj polako menopauza. Otišla na pregled kad ono trudna.
    .
    Kod mene danas kreće čišćenje, malo i sinoć započela pa danas nastavljam dalje ipak mi je muž doma pa da iskoristimo vikend 😀.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Iglica8
    02. Prosinac 2023. 08:57

Mareeeee

Iglica8

BikMik

Meni su ovdje rekli na 1,5 da dodvedemo, bio mi 2,3 i sad sa euthyrox 50 sam na 1,4. To si je super ✌️

Uh, euthyrox 50 su ti dali zbog 2.3 😳 Meni endokrinolog zbog 5.5. nije htio dati nista, ali ginekolog je inzistirao.

Ni meni endokrinolog… imala sam kao i ti i rekla je ak ostanem trudna knda cemo reagirat i ja ostala za 3 tj trudna i onda mi je dala najmanji od 25 …rekla je da u pravilu se ne baca odmah na tablete jer nema smisla s obzirom da jedan nalaz ne znaci nista vec se to duze vrijeme mora pratit i da ona bezpotrebno ne zeli davat tablete odmah i unistavat s njima organizam… i da do 10 toleriraju…. tek ukoliko ne ostanem trudna kroz godinu dana onda cemo ic dalje u pretragu itd reagirat…al ja sam ostala trudna bez problema s 5.5 i sad sam u ovoj trudnoci imala 3.5 …. na nalazu i opet sam pocela pit…znaci pijem ga samo u trudnoci…i svakako sam za to da se slusaju specijalisti za to podrucje … moja ginekologica mi je odmag rekla ako imam svog endokrinologa tko sam ja da se petljam u njegov posao i da slusam sta mi ona govori… eto ali kazem sto ljudi…sto doktora…sto misljenja …

A da, ne slazu se te dvije specijalizacije bas 🤷🏻‍♀️ Ja sam se dugo opirala ali kako sam se priblizavala godini dana pokusavanja, reko ajde da probam i to.

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Ivyyyy
    02. Prosinac 2023. 09:10

Bebolina -Jesam, zato i ne radim test jer eto, i prosli mj sam imala neke simptome pa sam dobila.. 
    pa inace mi je ciklus izmedju 34-36 dana, znaci na 36 uvijek dobijem, prosli mj mi je kasnila i dobila sam na 39 dan(sto sam isto mogla stresu prepisati), danas sam 36 dc, znaci po normali kako je bilo proteklih godinu dana bi trebala danas dobiti, al kao sto sam rekla mozda mi se sad opet ciklus poremetio ili produljio, ne znam🤷‍♀️ 
    Zato i nisam uradila test, jer eto, necu se preopteretiti i opet sebi stvarati stres, ali nekad mislim pa mozda da uradim da se uvjerim da je neg pa cu lakse docekati M, a nekad mislim bolje da ne vidim neg rezultat nego eto da sacekam da dobijem i to je to.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Xoxo23
    02. Prosinac 2023. 09:32

Ivyyyy

freyaa

Ivyyyy

Meni sve isto a neman glavobolju i nemam iscjedak.. plus šta ne normalno žednim al nisam imala trakice jedan period pa ne znam niti jesam li imala O. 😩😩 sad san na 24 CD..

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Xoxo23
    02. Prosinac 2023. 09:39

laurell

Cure koje ste pile ovaj ciklus Catafertyl od 1dc (nisam upamtila tko🫣) jeste na kraju dobile M na vrijeme ili je kasnila?

Ja sam prošli mjesec dobila čak ranije 26 dc, ali ja kombiniram Feme kapi (časna iz Posušja) i Catafertyl i desilo mi se dosta dana kad bi zaboravila jedno od, a npr dva ciklusa ranije bez iti jednog dodatka sam dobila 50dc s tim da san drugi ciklus taj od 50 dc na kraju pila Duphaston od 37 dc.. ovaj mjesec san bila redovitija danas sam 24 dc pa ćemo vidit kada će doći 😁😁

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

• eni233
    02. Prosinac 2023. 11:39

Bebolina Istina .. ja sam suprugu rekla da bilo kako bilo , ako nam je suđeno ne imati djece nema veze . Kolko god bilo to bolno i teško naučit ćemo živjeti stim , dan po dan . Kad smo jedno drugom pred Bogom rekli da , prihvatili smo sve izazove i mane jedno drugom i neće nas to oslabiti nego će nas još više zbližiti i ojačati  ❤️Puno pričamo i razmišljali smo da nama posvojenje nije opcija. I oba smo istog mišljena . Ali mi smo tek na početku puta Al nekako smo se pripremili na sve moguće ishode i tako nam je onda lakše i znamo di stojimo .m

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.