Anchy, naruzbe@kbsd.hr. mail sa centralnog pa onda da te naruce na pregled hematologa, preusmjere te. Brzo su mi odgovorili na mail, msm taj isti dan cak ak se dobro sjecam
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav cure,
stigao mi je nalaz što sam išla vaditi hormone. Sve je u granicama normale, jedino mi je TSH povišen 3,340. Čitajući vas na forumu vidjela sam da bi trebao biti ispod 2. Pa me zanima kako ste ga vi izregulirale i da li bi on mogao kočiti trudnoću?
Da tako su i meni rekli moj je bio 2.00 i spustila sam ga na 1.60 , prestala sam se živcirati , brinuti bez veze , i jela uravnoteženo , čim vise , i treniram 4 puta tjedno .. sad neznam dali je to utjecalo ili ne .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Al da vam kazem nesto , mojoj sestri je bio tsh 9 i imala 10 kila viska pa svjedno ostala trudna .. tako da nema pravila . Ja vise ništa ne uzimam zdravo za gotovo , ali ja sam morala spustiti tsh , s obzirom da idemo na postupak u 3 mj ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Jedno veliko NIŠTAhttps://ibb.co/TqXTYzG
Ja mislim da je još rano, cekamo nedjelju 😘
Iglica, muž je ponovio spermiogram sad nedavno i bio mu je dosta bolji. Grade A pokretljivost mu se povećala s 8% na 33% tako da je to baš wow! Zadovoljni smo.
Bebolina, ima li neki razlog zašto bi baš samo Repromed od privatnih? Da mi pomogneš odlučiti kod koga bih ako dođe do toga da baš idemo na neki malo invazivniji postupak?
Nama je doktorica u Beta+ rekla da nekih zdravstvenih zapreka kod nas nema pa bolje da krenemo polako s koracima, možda nam se posreći. 🤞
Repromed od svih privatnih klinika ne radi s pacijentima preko HZZO-a. A kako je i u bolnicama i privatnim klinikama gužva mislim da se ne mogu svakom pacijentu posvetiti kako bi trebalo. Pa ako bi išla i ostavila toliko novaca onda želim da se i potrude oko mene i da nije kao na traci.
Što je muž pio između dva nalaza?
Znate li mozda koliko otprilike kosta cijeli postupak IVF u privatnim pol
Hmmm nije mi bas jasno je li 2500€ ili 4000€?
Odnosno na sto se odnosi 2500€ a na sto 4000€?
Znaci da racunam oko 6500-7000€ ukupno po postupku?
Moze li se koristiti neki hibridni model? Primjerice, ides privatno na sve (vodstvo i postupke) a preko HZZO dobijes uputnice za sve pretrage, lijekove i sl?
Ne cifra na kraju bude između 2500 i 4000. Znači do 4000, u toj cijeni budu svi lijekovi, punkcije, pregledi.... Možda ćeš imati slabiju stimulaciju pa ćeš na lijekove potrošiti puno manje pa ti zbog toga bude malo jeftinije.
Odeš na stranicu Repromeda pa pogledaš malo cijene folikulimetrije, pregledi, aspiracija, anestezija....
Na uputnice možeš obaviti nalaze papa, hormoni, markeri, brisevi i sa time svime odeš na konzultacije.
Jedino znam da Repromed samo gleda njihov spermiogram a ne znam koliko im košta, ne priznaju iz drugih bolnica ili privatnih laboratorija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, zao mi je da ti je sad takva situacija, zelim ti puno snage, mi smo uvijek tu za potporu virtualnu🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolinanadam se da nije nista strasno i zelim ti svu snagu da prebrodis situaciju u koj si se nasla 🙏🙏
Drage zene ja se nadam da je rano, nedjelja ce pokazat tocno
I ja vjerujem da je rano .. cekamo sve nedelju ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Iglica, muž je ponovio spermiogram sad nedavno i bio mu je dosta bolji. Grade A pokretljivost mu se povećala s 8% na 33% tako da je to baš wow! Zadovoljni smo.
Bebolina, ima li neki razlog zašto bi baš samo Repromed od privatnih? Da mi pomogneš odlučiti kod koga bih ako dođe do toga da baš idemo na neki malo invazivniji postupak?
Nama je doktorica u Beta+ rekla da nekih zdravstvenih zapreka kod nas nema pa bolje da krenemo polako s koracima, možda nam se posreći. 🤞
Repromed od svih privatnih klinika ne radi s pacijentima preko HZZO-a. A kako je i u bolnicama i privatnim klinikama gužva mislim da se ne mogu svakom pacijentu posvetiti kako bi trebalo. Pa ako bi išla i ostavila toliko novaca onda želim da se i potrude oko mene i da nije kao na traci.
Što je muž pio između dva nalaza?
Znate li mozda koliko otprilike kosta cijeli postupak IVF u privatnim pol
Hmmm nije mi bas jasno je li 2500€ ili 4000€?
Odnosno na sto se odnosi 2500€ a na sto 4000€?
Znaci da racunam oko 6500-7000€ ukupno po postupku?
Moze li se koristiti neki hibridni model? Primjerice, ides privatno na sve (vodstvo i postupke) a preko HZZO dobijes uputnice za sve pretrage, lijekove i sl?
Ne cifra na kraju bude između 2500 i 4000. Znači do 4000, u toj cijeni budu svi lijekovi, punkcije, pregledi…. Možda ćeš imati slabiju stimulaciju pa ćeš na lijekove potrošiti puno manje pa ti zbog toga bude malo jeftinije.
Odeš na stranicu Repromeda pa pogledaš malo cijene folikulimetrije, pregledi, aspiracija, anestezija….
Na uputnice možeš obaviti nalaze papa, hormoni, markeri, brisevi i sa time svime odeš na konzultacije.
Jedino znam da Repromed samo gleda njihov spermiogram a ne znam koliko im košta, ne priznaju iz drugih bolnica ili privatnih laboratorija.
Hvala na odgovoru
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja dobila termin u ponedeljak navece za razgovor za postupak vec od januara, poslat ce mi danas dokumentaciju da se vec krenem ganjati sa osiguranjem ovdje u Njemackoj. Najteze mi je bilo prebaciti se u glavo, ali i sa muzem sam se onda ispricala koji je isto veliki vjernik, pa smo se dogovorili od januara poceti, do tad se boostamo i ne mjerimo nista 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Martinaja sam ti dozivotni duznik, dugujem ti piće 🥰🥰
Bila sam kog ginekologa pogledao je nalaze i rekao je zašto mi nisu uveli svaki dan Andol ili Aspirin i nakon potvrđene srčane akcije u trudnoći spominjao ne neki lijek u injekciji. Dao mi je uputnicu za hematologa i rekao je da smo trebali prije reagirati.
🫂🫂❤️😊
Reagirala si i to je najbitnije, bit ce sve super❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji