Hej cure, prvo želim sreću ako će netko hvatati peak ili pišnuti hcg 😘
Bebolina, žao mi je zbog tužne situacije u obitelji.😔 nadam se da će ipak sve biti dobro, a tebi želim puno snage. Bez obzira na to, u postupak idete? Pratit ću te 💋
Mariposa, htjela bih kratko dati svoje osobno mišljenje vezano za vaše konzultacije. Meni je iskreno glupo i gubljenje vremena mi je to sa praćenjem O, jer vi i ovako pokrivate, samo nisam pohvatala koliko dugo? To smo prošli moj muž i ja, ali ja sam imala nepune 22, a on 25 godina. Hoću reći, mi smo nekako imali "fore" par mjeseci tako pratiti, nigdje nismo zakasnili. Ali kod parova preko 30 godina, koji i ovako redovno pokrivaju, bezveze će se izgubiti par mjeseci, a valjda bi bilo već da ide… neemoj mi zamjeriti, ali evo, ja bih inzistirala na nečem konkretnom.🤭😛
Cure koje kreću u mpo vode, želim vam puno uspjeha❤
.
Mi smo danas bili na pregledu, kaže doktor da curka uopće nije stidljiva i odmah se pokazala 😂
Sve je u redu, ide naprijed za 5 dana i toliko je žihvana da nije uspjeo uslikat na sekundu.😂 valjda zato što je mama jela čokoladu prije 😂😊
Hvala ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Anchy, reci da neces van iz ordinacije dok ti ne dadne recept😂🤷♀️
Nista, sretno i drzim fige❤️❤️
Hvala ❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Ako slučajno ne budes mogla dobiti bez recepta, javi se, nabavim ti ja ovdje, uzimala sam ih sad prije laparoskopije.
Bebolina, žao mi je jako zbog tužne situacije. Želim ti puno snage i hrabrosti i šaljem virtualni zagrljaj podrške. Nadam se da će sve završiti najbolje moguće ❤️
Tratinčica, hvala ti na savjetu! ❤️ Nemam ti što zamjeriti, dapače, zahvalna sam ti! I ja kad sam malo razmislila danas sam shvatila da zapravo nisam sigurna želim li čekati još jer si u pravu, mi ionako pokrivamo pa je neuspješno do sad. Pokušavamo od veljače ove godine, ali na konzultacijama smo rekli da pokušavamo godinu dana.
Svakako ćemo otići na konzultacije još u Vinogradsku i Repromed pa se tek onda odlučiti u kojem smjeru ići kad čujemo i druga mišljenja.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Cure hvala vam svima na podršci. 😘❤️ Nažalost čuli smo dijagnozu za koju se svatko nada da je neće čuti u svom životu, nažalost bolest je već dosta metastazirala. Morat ću i ja do dr da čujem kakve su prognoze. Za koji dan ćemo znati kad kreće liječenje koje nije nimalo lagano. Ali kad vam se radi o nekome bližnjem onda nije nimalo lako. Čekaju me teški i neizvjesni mjeseci, samo se plačem ali morat ću se skulirati i biti čvrsta. Oduvijek sam dosta emocionalna a ovakvo nešto me baš pogodilo, kad se radi o jednom od roditelja (ili netko drugi tako bliži) nije lako. Moja dužnost kao djeteta je sada preuzeti svu tu brigu na sebe, kao što su oni brinuli o meni kad sam bila mala.
Tratinčice postupak ne mogu propustiti jer mi i ovako vrijeme ne ide na ruku.
Bila si danas na druškanju s bebom, super što je sve u redu, neka tako bude i dalje.
Xoxo za bazalnu da bi znala kako ti se kreće moraš pratiti dva, tri ciklusa da vidiš kako se kreće. Jer nemamo sve iste vrijednosti temp. Meni npr kod O zna pasti i na 35.9 a dani nakon O bude svakakva i zna padati i rasti i svaki dan drugačije, najviše mi u tom periodu ide do nekih 36.8..
Ono što bi upućivalo na trudnoću da temp nakon 21.dc je u porastu i da nakon 25., 26. DC ne pada (ovisno o trajanju ciklusa). Meni obično padne oko 25., 26. dana i M dođe kroz par dana.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina ja te nazalost skroz razumijem jer sam ovo lijeto cula tu istu groznu dijagnozu za jednog od roditelja, i svijet mi se raspao. Plus dijagnoza je takva da potencijalno utjece i na mene i zapravo me sprijecava da idem u mpo. Ta spoznaja je isto bila strasna i ne mogu reci da sam se potpuno oporavila. Nemam pametnih rijeci, jedino sto ti mogu pozeljeti puno strpljenja i optimizma, i tako dan po dan. Bit ce teskih i tuznih dana, ali ono sto sam naucila je da si moras dozvoliti da nisi dobro, barem kada si sama sa sobom, i potrazit pomoc kada ti treba. Zelim vas svu srecu da se kao obitelj cvrsto drzite.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Bebolina ja te nazalost skroz razumijem jer sam ovo lijeto cula tu istu groznu dijagnozu za jednog od roditelja, i svijet mi se raspao. Plus dijagnoza je takva da potencijalno utjece i na mene i zapravo me sprijecava da idem u mpo. Ta spoznaja je isto bila strasna i ne mogu reci da sam se potpuno oporavila. Nemam pametnih rijeci, jedino sto ti mogu pozeljeti puno strpljenja i optimizma, i tako dan po dan. Bit ce teskih i tuznih dana, ali ono sto sam naucila je da si moras dozvoliti da nisi dobro, barem kada si sama sa sobom, i potrazit pomoc kada ti treba. Zelim vas svu srecu da se kao obitelj cvrsto drzite.
Hvala ti puno. Nadam se da kod vas ide u pozitivnom smjeru i da ide na bolje.
Želim i tebi i tvojima sreću i da što lakše progurate taj period bolesti. 😘❤️
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Freyaahvala ti puno ako mi budu trebali javim ti 🤞🤞
Moj test je i danas negativanhttps://ibb.co/kcLBn8K
🥺dobro ja se nadam da je još uvijek rano .. ❤️ držim palčeve za dalje
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina, mariposa, ima li kod vas icega za prijaviti ovih dana? Mjeri li koja od vas bazalnu? Nisam uspjela popratit, puno nas je. 😅
E kad smo već kod bazalne može mi neko ukratko objasnit kako bi se ona trebala kretati ? 😅
Evo ti moj graf ovaj ciklus, par mjerenja sam propustila jer sam se malo zasitila i malo mi zivci rade ovaj ciklus. 😅
https://ibb.co/MGgyrGJ
Ne znam sto te tocno zanima.
Meni je prvi dan M i dan O uvijek na istoj temperaturi 36.1. Tako da ja znam kad mi je temp ujutro 36.1, da je dan D kako god okrenes. 😂
Da bi se potvrdila O moras imat tri dana iza visu temperaturu (kazu barem za 0,3 visu), u lutealnoj fazi temperatura ostaje nesto visa, a kod trudnoce onda bude jos visa.
Lela hvala puno na objašnjenju i na grafu. Znaci kada uhvatim “peak” na LH trakicama pretpostavlja se da ću ubrzo ovulirat i onda nakon toga bi mi temperatura trebala rasti, ako ne raste vjerovatno nije došlo do ovulacije ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Cure hvala vam svima na podršci. 😘❤️ Nažalost čuli smo dijagnozu za koju se svatko nada da je neće čuti u svom životu, nažalost bolest je već dosta metastazirala. Morat ću i ja do dr da čujem kakve su prognoze. Za koji dan ćemo znati kad kreće liječenje koje nije nimalo lagano. Ali kad vam se radi o nekome bližnjem onda nije nimalo lako. Čekaju me teški i neizvjesni mjeseci, samo se plačem ali morat ću se skulirati i biti čvrsta. Oduvijek sam dosta emocionalna a ovakvo nešto me baš pogodilo, kad se radi o jednom od roditelja (ili netko drugi tako bliži) nije lako. Moja dužnost kao djeteta je sada preuzeti svu tu brigu na sebe, kao što su oni brinuli o meni kad sam bila mala.
Tratinčice postupak ne mogu propustiti jer mi i ovako vrijeme ne ide na ruku.
Bila si danas na druškanju s bebom, super što je sve u redu, neka tako bude i dalje.
Xoxo za bazalnu da bi znala kako ti se kreće moraš pratiti dva, tri ciklusa da vidiš kako se kreće. Jer nemamo sve iste vrijednosti temp. Meni npr kod O zna pasti i na 35.9 a dani nakon O bude svakakva i zna padati i rasti i svaki dan drugačije, najviše mi u tom periodu ide do nekih 36.8..
Ono što bi upućivalo na trudnoću da temp nakon 21.dc je u porastu i da nakon 25., 26. DC ne pada (ovisno o trajanju ciklusa). Meni obično padne oko 25., 26. dana i M dođe kroz par dana.
Žao mi je zbog situacije, ja sam već prošla sve to samo šta sam ja nakon godina bitke ostala bez mog pape .. i točno to brineš se o njima kao što su oni nekad o tebi.. ali samo pozitivno i jako, ja smatram da u tim situacijama moraš bit najjači.. i pokušat pozitivan duh prenijeti na osobu koja je bolesna.. jer sam na svom iskustvu točno vidjela koliko ta pozitiva utječe na samu bolest.. drži se ❤️ 🙏🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Xoxo, da, kad uhvatiš peak na lh trakicama, ovulacija bi trebala nastupiti u idućih 12h (ili po nekima 24h). Mjerenjem bazalne onda potvrđuješ da se ovulacija dogodila jer ti temp raste. Meni je npr. na dan ovulacije temp 36,2 a dan nakon ovulacije 36,4. I onda ostane povišena do dan dva prije menstruacije kad opet padne
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji