Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    24. Studeni 2023. 15:08

Anchyyyy

Martinajos da te pitam kada si se ti pocela pikati?
    Meni je spominjaoclexane ali tek kada se cuje srceko.
    Jos cu vidjet sto hematolog kaze.
    Soryy na tolikim pitanjima 🙈

Ma zasto se ispricavas, daj sta ti je😊
    Ja sam krenula odmah sa pozitivnim testom cak sa pikanjem, nisu cekali ni rezultate bete najvise zbog prijasnje biokemijske. Ali znam da dosta njih trazi od otkucaja srca ukljucivanje, pa ovisi na kakvo misljenje naletis. Al ako nista do tada budi na aspirinu.
    Fakat sam se navikla sad, u trbuh se pikam, malo pecka al nist strasno. Meni su nudili fragmin ili clexane, rekla sam da mi je svejedno jer u sustini msm da je to isto😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    24. Studeni 2023. 15:24

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

Ja sam krenula odmah sa pozitivnim testom cak sa pikanjem, nisu cekali ni rezultate bete najvise zbog prijasnje biokemijske. Ali znam da dosta njih trazi od otkucaja srca ukljucivanje, pa ovisi na kakvo misljenje naletis. Al ako nista do tada budi na aspirinu.
    Fakat sam se navikla sad, u trbuh se pikam, malo pecka al nist strasno. Meni su nudili fragmin ili clexane, rekla sam da mi je svejedno jer u sustini msm da je to isto😂

Super, puno Hvala, ja cu se borit da i meni daju odmah 🤞🤞
    Ginekolog je upisao sve sto mi je rekao i on bi mi to davao neovisno o hematologu.
    Ma naviknes se brzo, kada sam se pikala za ivf u pocetku mi je bilo koma a kasnije doslovno zmireci ide 🤣🤣🤣

Pa moze tebi ginekolog napisat recept za heparin odmah, al ga placas dok ti se ne odbori preko hematologa. Jel se to kao bijeli recept zove msm? 
    To je bila meni opcija i dogovor sa ginekologinjom da se hematolog protivio ili nesto tako😅 
    Ma je, sad rutinski si to dajem..to mi je najmanji problem u zivotu sad hahaha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    24. Studeni 2023. 15:39

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

Ginekolog je upisao sve sto mi je rekao i on bi mi to davao neovisno o hematologu.
    Ma naviknes se brzo, kada sam se pikala za ivf u pocetku mi je bilo koma a kasnije doslovno zmireci ide 🤣🤣🤣

Pa moze tebi ginekolog napisat recept za heparin odmah, al ga placas dok ti se ne odbori preko hematologa. Jel se to kao bijeli recept zove msm?
    To je bila meni opcija i dogovor sa ginekologinjom da se hematolog protivio ili nesto tako😅

To ga nisam pitala 🤔
    Ako slucajno on ne bude dao bijeli recep ( tako se zove) dali se moze kupit bez toga?
    Ili clexane alo mi ne odobre brije srcane akcije?
    Ja bi kupovala od pozitivnog testa

A moras imati recept, ali svakako ako ti gin smatra da si za terapiju ne vidim razlog da te odbije za taj bijeli/privatni recept dok ne dodjes do hematologa..Reci da se ti sigurnije tako osjecas, da zelis znati da si uradila sve u svojoj moci da bude ok :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    24. Studeni 2023. 15:49

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

Martina1931

Anchyyyy

To ga nisam pitala 🤔
    Ako slucajno on ne bude dao bijeli recep ( tako se zove) dali se moze kupit bez toga?
    Ili clexane alo mi ne odobre brije srcane akcije?
    Ja bi kupovala od pozitivnog testa

A moras imati recept, ali svakako ako ti gin smatra da si za terapiju ne vidim razlog da te odbije za taj bijeli/privatni recept dok ne dodjes do hematologa..Reci da se ti sigurnije tako osjecas, da zelis znati da si uradila sve u svojoj moci da bude ok :)

Ja se nadam da bude dao jer mi je za clexane ponovijo vise puta nakon sto se cuje srceko 🤔 pa me to zbunilo. Onda nema razloga da ga ne da jer bi ga placala dok se ne cuje crce.

Igrom slucaja nakon spontanog sam potrefila kod drugog ginekologa, privatno, i on je isto rekao od pozitivne srcane akcije bi kao uvodio.
    Dok je soc gin bila misljenja cim prije, kao i hematolog. Tako da stv ovisi od doktora do doktora, ali ako ti budes jace inzistirala vjerujem da ce pristat😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    24. Studeni 2023. 15:55

Anchy, reci da neces van iz ordinacije dok ti ne dadne recept😂🤷‍♀️
    Nista, sretno i drzim fige❤️❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Xoxo23
    24. Studeni 2023. 15:56

Lela91

Bebolina, mariposa, ima li kod vas icega za prijaviti ovih dana? Mjeri li koja od vas bazalnu? Nisam uspjela popratit, puno nas je. 😅

E kad smo već kod bazalne može mi neko ukratko objasnit kako bi se ona trebala kretati  ? 😅

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lela91
    24. Studeni 2023. 17:03

Xoxo23

Lela91

Bebolina, mariposa, ima li kod vas icega za prijaviti ovih dana? Mjeri li koja od vas bazalnu? Nisam uspjela popratit, puno nas je. 😅

E kad smo već kod bazalne može mi neko ukratko objasnit kako bi se ona trebala kretati ? 😅

Evo ti moj graf ovaj ciklus, par mjerenja sam propustila jer sam se malo zasitila i malo mi zivci rade ovaj ciklus. 😅 
    https://ibb.co/MGgyrGJ
    Ne znam sto te tocno zanima.
    Meni je prvi dan M i dan O uvijek na istoj temperaturi 36.1. Tako da ja znam kad mi je temp ujutro 36.1, da je dan D kako god okrenes. 😂
    Da bi se potvrdila O moras imat tri dana iza visu temperaturu (kazu barem za 0,3 visu), u lutealnoj fazi temperatura ostaje nesto visa, a kod trudnoce onda bude jos visa. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Tratinčica123
    24. Studeni 2023. 17:10

Hej cure, prvo želim sreću ako će netko hvatati peak ili pišnuti hcg 😘
    Bebolina, žao mi je zbog tužne situacije u obitelji.😔 nadam se da će ipak sve biti dobro, a tebi želim puno snage. Bez obzira na to, u postupak idete? Pratit ću te 💋
    Mariposa, htjela bih kratko dati svoje osobno mišljenje vezano za vaše konzultacije. Meni je iskreno glupo i gubljenje vremena mi je to sa praćenjem O, jer vi i ovako pokrivate, samo nisam pohvatala koliko dugo? To smo prošli moj muž i ja, ali ja sam imala nepune 22, a on 25 godina. Hoću reći, mi smo nekako imali "fore" par mjeseci tako pratiti, nigdje nismo zakasnili. Ali kod parova preko 30 godina, koji i ovako redovno pokrivaju,  bezveze će se izgubiti par mjeseci, a valjda bi bilo već da ide... neemoj mi zamjeriti, ali evo, ja bih inzistirala na nečem konkretnom.🤭😛
    Cure koje kreću u mpo vode, želim vam puno uspjeha❤
    .
    Mi smo danas bili na pregledu, kaže doktor da curka uopće nije stidljiva i odmah se pokazala 😂
    Sve je u redu, ide naprijed za 5 dana i toliko je žihvana da nije uspjeo uslikat na sekundu.😂 valjda zato što je mama jela čokoladu prije 😂😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• eni233
    24. Studeni 2023. 17:32

Bebolina2024

Ove godine sam ga vadila 3 puta i strepila sam kakav će biti nakon onoga od prošle godine kad svaki put ispod 2.
    Sad mi uskoro kreće loš period u životu (saznala jučer) zbog bolesti bliske osobe i njege morat ću malo svoj život pauzirati. Tako da sad u idućem periodu nemam što TSH vaditi jer ne vjerujem da bi bio dobar. Previše stresa i suza me čeka i trebam to izdržati.
    Zato ću vjerojatno kad to sve krene biti manje prisutna ovdje.
    Imam inače jake menstrualne bolove i ima osjećaj da bi mogla uraniti a inače ne bi trebala još kojih 7,8 doći. Ali zbog stresa moguće da urani.

Draga moja tek vidim sad tu sto si napisala , grlim te iz daleka .. zao mi je zbog toga sto te čeka u nadolazeće mjesece , nadam se da će sve na kraju biti uredu . Sto god trebaš tu smo ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lela91
    24. Studeni 2023. 17:57

Bebolina i meni je promaklo u svim porukama, zao mi je i drzi se!  ❤️
    Ja sam saznala da sam trudna s malom par dana nakon sto mi je nono preminuo. Doci ce i tebi sunce nakon kise. ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.