Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    23. Studeni 2023. 16:50

Bok curke samo javljam da imate na plus minus stranici akciju testova -40%...kao black popusti

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    23. Studeni 2023. 16:53

wildflower

BikMik

Cure koje piju Aspirin 100mg, kako ih pijete? Poslije ovulacije samo? Sad se nesto razmisljam, ako bas nikako ne budem pratila ovulaciju ivaj mjesec, necu znati kad krenuti sa progesteronom osim odokativno, jel jko ima isto taj problem?

Zanima me zasto pijete Aspirin poslije Ovulacije?

Rekla mi ginekokogica zbog trombofilije ako se osjecam sogurnije da ga pijem, ja sam odlucila piti.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    23. Studeni 2023. 17:32

BikMik

wildflower

BikMik

Cure koje piju Aspirin 100mg, kako ih pijete? Poslije ovulacije samo? Sad se nesto razmisljam, ako bas nikako ne budem pratila ovulaciju ivaj mjesec, necu znati kad krenuti sa progesteronom osim odokativno, jel jko ima isto taj problem?

Rekla mi ginekokogica zbog trombofilije ako se osjecam sogurnije da ga pijem, ja sam odlucila piti.

Meni je rekao cijeli ciklus da pijem jer imam tu neku blagu mutaciju. 

Bebolina2024
    23. Studeni 2023. 17:36

wildflower

BikMik

Ja znam uzimati Andol i to je kao radi bolje prokrvljenosti maternice.
    Anchyyy već stiglo vrijeme za testić. Bravo i Tratinčica je tada već imala plusić. Onda ako smo trudne i meni i tebi sutra 9.dan. Bilo bi lijepo da imamo plusiće. Mislim da je red da mi stare odemo s ovog foruma, mislim red je red 😀.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    23. Studeni 2023. 17:50

Anchy, meni je zbog te mutacije odobren heparin, bas po preporuci hematologa zbog spontanih. Mozda da se konzultiras s nekim hematologom radi toga? Bas mi je govorio da se te mutacije kao smatraju blagima, a da zene gube trudnoce radi toga i nitko ne misli da je radi toga.  A onda kad se uvede heparin, napokon iznesu trudnoce.
    Ja sam u jednoj grupi na fbu trombofilija, zene redom sa tim mutacijama i izgubljenim trudnocama gdje bi obdukcijom se potvrdilo da je doslo do ugruska u posteljici. 
    Msm naravno na nama je koliko cemo to ozbilino sve shvatiti, al vjerujem da sve koje smo na ovakvim temama zelimo uradiiti sve od sebe da bude ok.
    Ako treba preporuka za hematologa u Zgu, mogu napisati ako kog zanima😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    23. Studeni 2023. 17:54

Anchyyyy

Bebolina2024

wildflower

BikMik

Anchyyy već stiglo vrijeme za testić. Bravo i Tratinčica je tada već imala plusić. Onda ako smo trudne i meni i tebi sutra 9.dan. Bilo bi lijepo da imamo plusiće. Mislim da je red da mi stare odemo s ovog foruma, mislim red je red 😀.

Ja ga nisam koristila ali je ginekolog rekao da bi mi ga uveo nakon pozitivnog testa i to mi je i T spomenuo na humanoj.
    Napravit cu sutra i zadnji u nedjelju jer ako je T do tad bi trebao pokazati.
    Simtoma nemam pa cemo vidjeti.

Nadam se da će biti plusić 🤞🤞.
    Svakako do nedjelje bi morao pokazati.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    23. Studeni 2023. 18:04

Anchyyyy

Bebolina2024

wildflower

BikMik

Ja ga nisam koristila ali je ginekolog rekao da bi mi ga uveo nakon pozitivnog testa i to mi je i T spomenuo na humanoj.
    Napravit cu sutra i zadnji u nedjelju jer ako je T do tad bi trebao pokazati.
    Simtoma nemam pa cemo vidjeti.

Ancchyy moja draga , sve će biti kako treba , ja imam jako pozitivan stav u svezi tebe i nekako mislim da će biti plusic ❤️❤️ tako da ne gubi nadu , od svega sto si prošla do sad i zaslužuješ i nekako imam osjećaj da ce i tako biti jedan velikiiii plus 🤞🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    23. Studeni 2023. 18:08

Anchyyyy

Martina1931

Anchy,meni je zbog te mutacije odobren heparin, bas po preporuci hematologa zbog spontanih. Mozda da se konzultiras s nekim hematologom radi toga? Bas mi je govorio da se te mutacije kao smatraju blagima, a da zene gube trudnoce radi toga i nitko ne misli da je radi toga. A onda kad se uvede heparin, napokon iznesu trudnoce.
    Ja sam u jednoj grupi na fbu trombofilija, zene redom sa tim mutacijama i izgubljenim trudnocama gdje bi obdukcijom se potvrdilo da je doslo do ugruska u posteljici.
    Msm naravno na nama je koliko cemo to ozbilino sve shvatiti, al vjerujem da sve koje smo na ovakvim temama zelimo uradiiti sve od sebe da bude ok.
    Ako treba preporuka za hematologa u Zgu, mogu napisati ako kog zanima😊

Imas isu mutaciju kao i ja PAI-1 4G/4G Homozigot?
    Ja kada sam spomenula to na humanoj doktor je napisao trombofilija i stavio upitnik i rekao da nema potreba za terapijom.
    Nikad mi nitko nije rekao da odem kod hematologa i pitanje dali bi mi dali uputnicu 🤔
    Dali bi pomoglo otici privatno?

Ja sam cak heterozigot, jos.blaze nego tvoje, pai 4g/5g. Doslovno sa hematologom uopce nije bilo ni price jesam li za heparin ili ne. Moja soc gin mi je dala uputnicu jer je istog misljenja bila... jos imam onu mutaciju mtfhr heterozigot, al to je vezano za folnu vise..
    Vidim da si i ti imala jednu biokem i missed ab, kao i ja.
    Probaj da ti uputnicu da ili soc gin ili ob praksa za hematologa, imas pravo bar na misljenje

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    23. Studeni 2023. 18:33

Mi se vratili s mpo konzultacija u Beta+ poliklinici. Predlažu nam par mjeseci tempiranih odnosa uz folikulometriju jer su nam svi nalazi u redu.
    Za početak, ja trebam provjeriti prohodnost jajovoda i od idućeg ciklusa predlažu krenuti s folikulometrijom.
    U prosincu još imamo rezervirane konzultacije u Vinogradskoj i Repromedu pa ćemo vidjet još što oni savjetuju.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Ivyyyy
    23. Studeni 2023. 18:35

Ja bas imam dobar osjecaj u vezi ovog mjeseca🤞🌟🥰🥰🥰 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.