Ivyy, javi nam se sutra 🙏
Medy, zao mi je, zelim ti brz oporavak ❤🙏

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hocu🥹
Nego zene, sutra je mom malenom bratu 7.rodjendan (on ima Down sindrom, i ja sam jako jako vezana za njega), a ja sam mislila da ce rezultati danas prije nego mi je vadila krv, ali onda je rekla sutra i poslje mi je tek to doslo u glavu.
Danas sam sva u nekom ne znam cemu, uglavnom on je meni najveca ljubav, od kad se rodio, pazila sam ga i mazila, hranila i presvlacila, em jer sam imala vec 18 god kad se rodio i bilo je neocekivano, em samim tim jer ima Down sindrom uvijek smo oko njega vise i vise, i nasa ljubav je toliko nevjerojatna i bas bas smo povezani i sad me to sve tako nesto raznjezilo🙈🥰
Moram nekom da pisem nesto, da skrenem misli...
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Medy, jako mi je žao! Nadam se da ćeš brzo prebroditi gubitak ❤️ Pozitivna stvar je svakako da nisi morala ići ni u kakve daljnje procedure. Nemam osobnog iskustva, ali mislim da bi to bilo još dodatno psihičko i fizičko opterećenje. Želim ti brz oporavak od ovog ružnog događaja!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Drage zene evo da se javim i ja. Vec dva dana sam u bolnici zbog sumnje na vanmtericnu trudnocu. Dosla sam sa jakim bolovima u hitnu gdje su me ostavili. I danas sam prokrvarila sve opet oslo samo. Hcg nijee nikako ni rastao zato mi je test bio onako slab. Tako je kako je. Idemo dalje. Tuzna jesam ali znam da tu nije bilo nista pa mi je lakse. Saljem vam puno pozdrava ♡♡♡♡
Zao mi je, budi jaka.. ❤❤

Ja danas kao da sam u najvecem pms, temp propustila i u isto vrijeme jedem cips, puding i cokoladu, znaci muz kad me je vidio nije mu bilo dobro..

Meni se sise ispuhale, lice pocelo bubuljavit, grcevi na najjace, 12dpo sutra... cekam da dode M i da je "proslavim" za 10.godisnjicu i Bozic 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭
Ali nema veze, u Novu godinu ulazimo jači, idemo dalje s vjerom da ce sve doci na svoje 🙏 sretno svim curama 🍀

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hocu🥹
Nego zene, sutra je mom malenom bratu 7.rodjendan (on ima Down sindrom, i ja sam jako jako vezana za njega), a ja sam mislila da ce rezultati danas prije nego mi je vadila krv, ali onda je rekla sutra i poslje mi je tek to doslo u glavu.
Danas sam sva u nekom ne znam cemu, uglavnom on je meni najveca ljubav, od kad se rodio, pazila sam ga i mazila, hranila i presvlacila, em jer sam imala vec 18 god kad se rodio i bilo je neocekivano, em samim tim jer ima Down sindrom uvijek smo oko njega vise i vise, i nasa ljubav je toliko nevjerojatna i bas bas smo povezani i sad me to sve tako nesto raznjezilo🙈🥰
Moram nekom da pisem nesto, da skrenem misli…
Pa neka mu je sretan 7.rođendan.☀️❤️🎉🎊
Dosta radim s djecom s Down sindromom i oni su svi tako predivni i tako topli. Svako dijete koje znam s DS mi je baš posebno. I njih se baš brzo zavoli, meni čak ni nisu u krvnom srodstvu ali baš su posebni.
.
Ja sam i dalje skomirana, Covid sam negativna.
Medy 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hocu🥹
Sretan rodendan malom bratu❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Petra također… grčevi malo po malo krenuli od sinoć, i još me taj jajnik jedan posebno bolucka stalno, kao da me bocka Non stop i osjećam ga kako se pomicem. Sutra treba stići M. Ah😤
Ivyyy sretan ročkas braci 🥳

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hocu🥹
Sretan mu rockas ❤️❤️🥳

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji