Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    23. Studeni 2023. 19:09

Anchyyyy

Ivyyyy

Ja bas imam dobar osjecaj u vezi ovog mjeseca🤞🌟🥰🥰🥰

Neka te taj osjecaj prati i da ugledas pozitivan test 🥰🥰🙏🙏

Mislila sam sto se tice tebe i cura🤞🥰🤍🤍 
    Ja mislim da od mene nista ni ovaj mj, al od nove godine, nove pobjede🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    23. Studeni 2023. 19:19

Ivyyyy

Anchyyyy

Ivyyyy

A nemora značiti ivyyy , ako si uhvatila O postoji velika šansa , za pozitivna test ❤️❤️🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Iglica8
    23. Studeni 2023. 19:46

Mariposa sto oni kazu za vas spermiogram? Ako se ne varam tebe je ginekolog isprepadao da nije dobar, a sve bilo u granici. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Ivyyyy
    23. Studeni 2023. 19:50

eni233

Ivyyyy

Anchyyyy

Ivyyyy

A nemora značiti ivyyy , ako si uhvatila O postoji velika šansa , za pozitivna test ❤️❤️🤞🤞🤞

Pa ne znam🙈 ovaj mj nisam pratila ni trakice ni bazalnu, testirala sam se u cijelom ciklusu 2 puta po jedan testic, i bila je dosta tamna trakica, al znate da ja znam imati kroz ciklus vise pozitivnih lh trakica😜

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    23. Studeni 2023. 19:54

Anchyyyy

Martina1931

Anchy,meni je zbog te mutacije odobren heparin, bas po preporuci hematologa zbog spontanih. Mozda da se konzultiras s nekim hematologom radi toga? Bas mi je govorio da se te mutacije kao smatraju blagima, a da zene gube trudnoce radi toga i nitko ne misli da je radi toga. A onda kad se uvede heparin, napokon iznesu trudnoce.
    Ja sam u jednoj grupi na fbu trombofilija, zene redom sa tim mutacijama i izgubljenim trudnocama gdje bi obdukcijom se potvrdilo da je doslo do ugruska u posteljici.
    Msm naravno na nama je koliko cemo to ozbilino sve shvatiti, al vjerujem da sve koje smo na ovakvim temama zelimo uradiiti sve od sebe da bude ok.
    Ako treba preporuka za hematologa u Zgu, mogu napisati ako kog zanima😊

Slobodno napisi i preporuku za hematologa, ja cu svakako trazit uputnicu pa da vidim sto ce reci.

Baci i oko na istrazivanja u vezi te teme, stv su poveznice sa spontanima.
    Moja preporuka za dr marin medjugorac, sv duh 😊 hematolog

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    23. Studeni 2023. 19:55

Anchyyyy

Martina1931

Anchy,meni je zbog te mutacije odobren heparin, bas po preporuci hematologa zbog spontanih. Mozda da se konzultiras s nekim hematologom radi toga? Bas mi je govorio da se te mutacije kao smatraju blagima, a da zene gube trudnoce radi toga i nitko ne misli da je radi toga. A onda kad se uvede heparin, napokon iznesu trudnoce.
    Ja sam u jednoj grupi na fbu trombofilija, zene redom sa tim mutacijama i izgubljenim trudnocama gdje bi obdukcijom se potvrdilo da je doslo do ugruska u posteljici.
    Msm naravno na nama je koliko cemo to ozbilino sve shvatiti, al vjerujem da sve koje smo na ovakvim temama zelimo uradiiti sve od sebe da bude ok.
    Ako treba preporuka za hematologa u Zgu, mogu napisati ako kog zanima😊

Imas isu mutaciju kao i ja PAI-1 4G/4G Homozigot?
    Ja kada sam spomenula to na humanoj doktor je napisao trombofilija i stavio upitnik i rekao da nema potreba za terapijom.
    Nikad mi nitko nije rekao da odem kod hematologa i pitanje dali bi mi dali uputnicu 🤔
    Dali bi pomoglo otici privatno?

Definitivno otidji kod hematologa, meni je ginekolog rekao za sad aspirin a ako bi bio poz test onda bih trebala sa hematologom da vidimo da uključi heparin, baš da ne rizikujemo opet da se ponovi pobacaj, iako je mala mutacija ali sve da pokrijemo.

• freyaa
    23. Studeni 2023. 19:59

kiki13

Evo mene opet ko padobranca 😅
    Freyaa draga kako si ti? Mene si sanjala trudnu i tako je i bilo, tako da Anchyy sretno najsretnije!
    Tratincica imamo na jesenskim bebama jednu Ariu 🙂 bas lipo😊😊
    😘 svima! 🍀🙏🤞

Jao da, i tebe sam sanjala i evo dokaz bebica.. Sve osobe koje sam sanjala bile su trudne na kraju, pa čak i ja sam bila poslije sna hah.. Kako si ti, bebica? Vjeruj da često pomislim na tebe. Tek sad vidim da je bebica vec velika, kako se zove? 😘

• eni233
    23. Studeni 2023. 20:39

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Anchyyyy

Ivyyyy

Pa ne znam🙈 ovaj mj nisam pratila ni trakice ni bazalnu, testirala sam se u cijelom ciklusu 2 puta po jedan testic, i bila je dosta tamna trakica, al znate da ja znam imati kroz ciklus vise pozitivnih lh trakica😜

A dobro možda je bilo to jedan ciklus , nemora značiti da je svaki takav .. tako da samo opušteno i pozitvno 💪🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    23. Studeni 2023. 20:55

Anchyyyy

Martina1931 Hvala ti puno 🤞🤞🥰
    Sutra cu se prosetati do ginekologa i trazit uputnicu.
    Sutra je moj dan test i trazit uputnicu 🙂
    Drzite fige 🤞🙏🙏

Sretnoooo, nek testic razvali sutra❤️❤️🫂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    23. Studeni 2023. 21:15

Anchyyy 🤞🤞sutra nam uljepšaj jutro jednim plusićem. Budim se do 6.30 zbog bazalne, pa tad dođem provjeriti situaciju.
    Mariposa dobra je stvar popratiti situaciju za sada folikulimetrijama. Možda vam se baš tako posreći.
    Ali vidim da ćeš i dalje na konzultacije. Ja ako ne uspijem u VG i ako se odlučim na privatno u planu mi je samo Repromed. Muž bi već sada tamo ali ja baš želim vidjeti kako ću proći u VG. A kasnije ako i dalje ću imati volju onda bi privatno. Za sada zbog godina i pošto imam još samo kratko na teret zdravstva želim probati iskoristiti sve što mi je ostalo. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.