Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iglica8
    24. Studeni 2023. 07:48

Anchyyyy i ja se iskreno nadam da je jos uvijek prerano i da ima nade 🙏🏻 Malo sam ko padobranac ali ne znam skroz vasu pricu, odnosno gdje su vam detektirali problem, ali jeste li mozda pokusali konzultirati nitricionista koji se bavi problemima neplodnosti i mozda da probas akupunkturu, ona u odredjenim slucajevima daje jako dobre rezultate samo sto se mora redovito ici na tretmane. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Lela91
    24. Studeni 2023. 07:52

Bebolina2024

Anchyyy svakako postoji još nada. Navijam za nedjelju 🤞🤞
    Muž je jutros morao na put i dizao se u 4. Rekla sam mu da ako me probudi da ću se rastati, jer mi bazalna neće biti vjerodostojna zbog njega i buđenja. 😀
    U 4 je bila temp 36.69, zaspala opet nakon 5 i sad se probudila i sad je 36.98. Ne znam da li da pišem nekih 36.75 ili ništa. Inače mjerim oko 6, 6.30.

Ja imam u aplikaciji za oznacit kao “abnormal” mjerenje. Pa kad mi se tako dogodi da ranije ili kasnije izmjerim onda je oznacim. Prikaze mi se na grafu, ali je app ne uzima u obzir za analizu. 
    Ja sam danas na 36,49. Otpisujem lagano vec ovaj ciklus i razmisljam da u iducem ni ne mjerim temp. Malo me deprimira svako jutro. 🥴
    .
    Anchy, drzim 🤞🏻 da je betica jos niska za test. Ima nade jos! 🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Bebolina2024
    24. Studeni 2023. 08:19

https://ibb.co/pjMmQVN
    Evo jedan iz solidarnosti 😘
    Kod mene i ma baš šansi za prirodnim, ali kod nekog drugog kod koga ima i da ga je piškio sad i da je pozitivan bio bi negativan, jer nije ni prvi jutarnji a i rano je inače da išta pokaže.
    Jer obično kažu da beta (ne znam kako je u MPO) se počinje izlučivati 8.dno i onda svaki dan po malo raste. Znači kod mene da je i došlo do ičega nije bilo ni prvog duplanja bete tako da šanse su nikakve da test bude pozitivan.
    Ja sam više za prvi testić tamo na 12.dpo i s prvim urinom, jer tada zaista već nešto mora pokazati.
    Tratinčici je brzo pokazao ali ona je i prvu noć osjetila da ju je kao struja stresla neki osjećaj. Ne znam u MPO kad se mrvica počinje implatirati. Ona isto može kasniti jer traži pogodno mjesto da se ugnjezdi. Ali vjerujem da je implatacija prije jer je mrva u maternici već. Dok u prirodnom odnosu spermij i jajna stanica se susreću u jajovodu, ako bude to ljubav na prvi pogled spoje se i kreće dijeljenje, i onda polako putuju prema maternici. I onda neka implatacija je očekivana od 5.dpo (makar uvijek može biti i koji dan kasnije). Ah ta biologija ❤️

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    24. Studeni 2023. 08:42

Anchyyyy

Bebolina2024

https://ibb.co/pjMmQVN
    Evo jedan iz solidarnosti 😘
    Kod mene i ma baš šansi za prirodnim, ali kod nekog drugog kod koga ima i da ga je piškio sad i da je pozitivan bio bi negativan, jer nije ni prvi jutarnji a i rano je inače da išta pokaže.
    Jer obično kažu da beta (ne znam kako je u MPO) se počinje izlučivati 8.dno i onda svaki dan po malo raste. Znači kod mene da je i došlo do ičega nije bilo ni prvog duplanja bete tako da šanse su nikakve da test bude pozitivan.
    Ja sam više za prvi testić tamo na 12.dpo i s prvim urinom, jer tada zaista već nešto mora pokazati.
    Tratinčici je brzo pokazao ali ona je i prvu noć osjetila da ju je kao struja stresla neki osjećaj. Ne znam u MPO kad se mrvica počinje implatirati. Ona isto može kasniti jer traži pogodno mjesto da se ugnjezdi. Ali vjerujem da je implatacija prije jer je mrva u maternici već. Dok u prirodnom odnosu spermij i jajna stanica se susreću u jajovodu, ako bude to ljubav na prvi pogled spoje se i kreće dijeljenje, i onda polako putuju prema maternici. I onda neka implatacija je očekivana od 5.dpo (makar uvijek može biti i koji dan kasnije). Ah ta biologija ❤️

Hvala na solidarnosti ❤️❤️❤️
    Gdje kupujes te testove?
    Ne znam zasto ali ti su mi toliko fora, to se kapne urin?
    Ja sam ovaj na slici kupila na jednoj stranici bili su na popustu i super je ne bacaevaporacijsku.
    Ja cu svakako ponovit u nedjelju, onda bi trebalo pokazat ako je.

Na Aliexpressu sam uzela. Ja sam mislila da će trakice doći kad ono došli ovakvi.
    Za nedjelju 🤞🤞

08/24 spontani pobačaj

• IM96
    24. Studeni 2023. 08:57

Pozdrav cure,

stigao mi je nalaz što sam išla vaditi hormone. Sve je u granicama normale, jedino mi je TSH povišen 3,340. Čitajući vas na forumu vidjela sam da bi trebao biti ispod 2. Pa me zanima kako ste ga vi izregulirale i da li bi on mogao kočiti trudnoću? 

wildflower
    24. Studeni 2023. 09:00

Bebolina2024

mariposa1510

Iglica, muž je ponovio spermiogram sad nedavno i bio mu je dosta bolji. Grade A pokretljivost mu se povećala s 8% na 33% tako da je to baš wow! Zadovoljni smo.
    Bebolina, ima li neki razlog zašto bi baš samo Repromed od privatnih? Da mi pomogneš odlučiti kod koga bih ako dođe do toga da baš idemo na neki malo invazivniji postupak?
    Nama je doktorica u Beta+ rekla da nekih zdravstvenih zapreka kod nas nema pa bolje da krenemo polako s koracima, možda nam se posreći. 🤞

Repromed od svih privatnih klinika ne radi s pacijentima preko HZZO-a. A kako je i u bolnicama i privatnim klinikama gužva mislim da se ne mogu svakom pacijentu posvetiti kako bi trebalo. Pa ako bi išla i ostavila toliko novaca onda želim da se i potrude oko mene i da nije kao na traci.
    Što je muž pio između dva nalaza?

Znate li mozda koliko otprilike kosta cijeli postupak IVF u privatnim poliklinikama?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Bebolina2024
    24. Studeni 2023. 09:13

wildflower

Bebolina2024

mariposa1510

Iglica, muž je ponovio spermiogram sad nedavno i bio mu je dosta bolji. Grade A pokretljivost mu se povećala s 8% na 33% tako da je to baš wow! Zadovoljni smo.
    Bebolina, ima li neki razlog zašto bi baš samo Repromed od privatnih? Da mi pomogneš odlučiti kod koga bih ako dođe do toga da baš idemo na neki malo invazivniji postupak?
    Nama je doktorica u Beta+ rekla da nekih zdravstvenih zapreka kod nas nema pa bolje da krenemo polako s koracima, možda nam se posreći. 🤞

Repromed od svih privatnih klinika ne radi s pacijentima preko HZZO-a. A kako je i u bolnicama i privatnim klinikama gužva mislim da se ne mogu svakom pacijentu posvetiti kako bi trebalo. Pa ako bi išla i ostavila toliko novaca onda želim da se i potrude oko mene i da nije kao na traci.

Znate li mozda koliko otprilike kosta cijeli postupak IVF u privatnim poliklinikama?

Cijene su otprilike iste, razlikuje se koliko ćeš ti morati lijekova koristiti a oni su zaista skupi. Ja sam računala ovo što sam dobila u bolnici za stimulaciju, to je bilo oba puta oko 10 000kn. Na sve to se dodaju folikulimetrije i sve ostalo što ide u to i cifra ispadne oko 2500 i 4000€.
    IM96 ne znam jel bi ginekolog prepisao ili opća praksa, ali moguće da ćeš prije morati endokrinologu. Ali po nalazu je to u referentnim vrijednostima. Meni je prošlo ljeto podivljao i skočio preko 5 ( ja inače jesam na terapiji) i taman išla kod endokrinologa na kontrolu. Nije mi rekao povisiti terapiju nego ako ostanem trudna provjeriti nalaz i po tome povisivati ako će biti potrebno.
    TSH inače može skakati a bez da imaš problema sa štitnjačom. Možda si trenutno pod velikom dozom stresa i to odmah utječe na nalaz. Za MPO preporučuju oko 2 do 2.5.

08/24 spontani pobačaj

Bebolina2024
    24. Studeni 2023. 09:19

Ove godine sam ga vadila 3 puta i strepila sam kakav će biti nakon onoga od prošle godine kad svaki put ispod 2.
    Sad mi uskoro kreće loš period u životu (saznala jučer) zbog bolesti bliske osobe i njege morat ću malo svoj život pauzirati. Tako da sad u idućem periodu nemam što TSH vaditi jer ne vjerujem da bi bio dobar. Previše stresa i suza me čeka i trebam to izdržati.
    Zato ću vjerojatno kad to sve krene biti manje prisutna ovdje.
    Imam inače jake menstrualne bolove i ima osjećaj da bi mogla uraniti a inače ne bi trebala još kojih 7,8 doći. Ali zbog stresa moguće da urani.

08/24 spontani pobačaj

wildflower
    24. Studeni 2023. 09:26

Mareeeee

Bok curke samo javljam da imate na plus minus stranici akciju testova -40%…kao black popusti

Moze link? :)

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    24. Studeni 2023. 09:34

Bebolina2024

wildflower

Bebolina2024

mariposa1510

Cijene su otprilike iste, razlikuje se koliko ćeš ti morati lijekova koristiti a oni su zaista skupi. Ja sam računala ovo što sam dobila u bolnici za stimulaciju, to je bilo oba puta oko 10 000kn. Na sve to se dodaju folikulimetrije i sve ostalo što ide u to i cifra ispadne oko 2500 i 4000€.
    IM96 ne znam jel bi ginekolog prepisao ili opća praksa, ali moguće da ćeš prije morati endokrinologu. Ali po nalazu je to u referentnim vrijednostima. Meni je prošlo ljeto podivljao i skočio preko 5 ( ja inače jesam na terapiji) i taman išla kod endokrinologa na kontrolu. Nije mi rekao povisiti terapiju nego ako ostanem trudna provjeriti nalaz i po tome povisivati ako će biti potrebno.
    TSH inače može skakati a bez da imaš problema sa štitnjačom. Možda si trenutno pod velikom dozom stresa i to odmah utječe na nalaz. Za MPO preporučuju oko 2 do 2.5.

Hmmm nije mi bas jasno je li 2500€ ili 4000€?
    Odnosno na sto se odnosi 2500€ a na sto 4000€?

Znaci da racunam oko 6500-7000€ ukupno po postupku?

Moze li se koristiti neki hibridni model? Primjerice, ides privatno na sve (vodstvo i postupke) a preko HZZO dobijes uputnice za sve pretrage, lijekove i sl?

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.