Jel jos nekome danas steka forum? Napisala sam vec jedno 3-4 komentara i uopce ih ne vidim. 🙄
Nekad kad je poruka preduga , onda ne šalje , pa zašteka sve .. meni se puno puta tako desilo .
Nemam pojma, za te preduge znam, ali ove nisu bas bile nesto previse duge, nema veze, nadam se da se vratilo u normalu sve. 🤷♀️
.
Xoxo23nikad cula, sto bi to trebalo biti?
Koliko sam skužila to su ta tablete za bolove u prsnom košu koje pomažu u iskašljavanju i za dišne puteve , tako da neznam kolko one pomažu u začeću .. to sto žene stavljaju na tik toku , na istraživanjima nije dokazano.. a drugo ne preporučaju se uzimati u trudnoći jer se nezna kako će djelovati na bebu . Neznam ja to nikad uzimala nebi ..
Da zato me i zanimalo da istražim koja je alternativa u Hrvatskoj da vidim o čemu se radi .. koliko sam ja skužila radi se o sirupu za kašalj .. postoje neka starija istraživanja ali mislim da si u pravu da bi tribala malo novija..
Našla sam ovaj članak o svemu
https://www.foxnews.com/lifestyle/can-mucinex-help-get-pregnant-drugmaker-medical-professional-break-silence-tiktok-rumor.amp
Ma to je kao fora sto to razgradjuje slajm, pa tako ce i cervikalni sluz napravviti tecnijom j plodnijom.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala cure još jednom na podršci, idemo dan po dan drugo nam ne preostaje.
Anchyyy nažalost dosta je metastazirao. Tako da me taj dio najviše brine. Ali šta je tu je, vidjet ćemo s dr plan za dalje.
Jesi radila testić ili si odustala? Ako je i negativno probaj se ne ražalostiti previše. Ovaj mjesec je bilo kako je bilo a znaš da nije bilo lako, najbitnije da su uspjeli ući i tako će uspjeti i sljedeći put i onda do plusića. 🤞🤞
.
Meni danas 11.dpo i mislim da je 24.dc temp jutros u blagom padu. Očekujem M uto ili srijedu, po aplikaciji stoji da je trebala doći 3.12., tako da ipak postupak će ići krajem 1.mj jer da u 12. idem pomicati progesteronima za 6, 7 dana bojim se da budem sve si zeznula i tek će onda postupak biti fijasko. Pustit ću nek sve ide svojim tokom, tako skidam kilice a još koja kila manje zato što je postupak kasnije može samo meni ići u korist.
Saljem ti veliki zagrljaj, bit ce sve to dobro..
Kod mene je 5 dan poslije ovulacije I vec sam otpisala ovaj ciklus, jer sam u trudnoci vec 3 dana imala taj neki čudan osjećaj u stomaku i neopisiv nalet pozitivne energije a inace sam mali mrgud 😅 a isto tako mi je bilo i kad sam imala biokemijsku. Tako da ako to ne osjetim znam nema nista..
Jel jos nekome danas steka forum? Napisala sam vec jedno 3-4 komentara i uopce ih ne vidim. 🙄
Nekad kad je poruka preduga , onda ne šalje , pa zašteka sve .. meni se puno puta tako desilo .
Nemam pojma, za te preduge znam, ali ove nisu bas bile nesto previse duge, nema veze, nadam se da se vratilo u normalu sve. 🤷♀️
.
Koliko sam skužila to su ta tablete za bolove u prsnom košu koje pomažu u iskašljavanju i za dišne puteve , tako da neznam kolko one pomažu u začeću .. to sto žene stavljaju na tik toku , na istraživanjima nije dokazano.. a drugo ne preporučaju se uzimati u trudnoći jer se nezna kako će djelovati na bebu . Neznam ja to nikad uzimala nebi ..
Da zato me i zanimalo da istražim koja je alternativa u Hrvatskoj da vidim o čemu se radi .. koliko sam ja skužila radi se o sirupu za kašalj .. postoje neka starija istraživanja ali mislim da si u pravu da bi tribala malo novija..
Našla sam ovaj članak o svemu
https://www.foxnews.com/lifestyle/can-mucinex-help-get-pregnant-drugmaker-medical-professional-break-silence-tiktok-rumor.amp
Ma to je kao fora sto to razgradjuje slajm, pa tako ce i cervikalni sluz napravviti tecnijom j plodnijom.
Ja sam bila bolesna bas pred ovulaciju kad sam ostala trudna i pila sam sirup, mozda stvarno i djeluje..
.
Eni kad ti treba doci M? Jesi radila kakav testic? 🙈
Anchyyy tebe cekam danas 🤍 vec sam pet puta usla da vidim jesi li se javila
E nisam radila ništa .. meni mora ovaj tjedan. Utorak ,srijeda … po aplikaciji , ali s obzirom da nisam mogla uhvaiti ovulaciju ovaj mjesec može biti da nisam ni ovulirala evo stvarno neznam. A ti si radila koji ? Mislila sam možda sutra u jutro jedan napraviti da vidim šta ima
Nisam, ja ovaj mj isto nisam nista pratila pa ne znam u kojoj sam fazi, ja sam samo pisnula dva lhtestica u kojima sam ulovila peak, al to je bilo cisto iz reda😂
Ne znam, ako je po starim danima ciklus od 36-36 trebala bi 1. ili 2.12 dobiti, ako je ko prosli mj tek 38-39, trebala bi oko 5., 6.12
Mada se nadam da mi se nisu sad ciklusi produzili na 39,40 dana, jer to mi je uzas 🤦♀️
Ma ja sam pratila , ali nisam uspjela uhaviti , dali mi je bio ponoći ili uopće se nije desilo evo stvarno neznam . Sve je moguće , možda zbog stresa i svega nisam ni ovulirala . A znam da meni su isto dosta dugi ciklusi i Full mi dugo traje kad moram čekati sljedeći , bas zna biti koma
:(
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Anchyyy nažalost dosta je metastazirao. Tako da me taj dio najviše brine. Ali šta je tu je, vidjet ćemo s dr plan za dalje.
Jesi radila testić ili si odustala? Ako je i negativno probaj se ne ražalostiti previše. Ovaj mjesec je bilo kako je bilo a znaš da nije bilo lako, najbitnije da su uspjeli ući i tako će uspjeti i sljedeći put i onda do plusića. 🤞🤞
.
Meni danas 11.dpo i mislim da je 24.dc temp jutros u blagom padu. Očekujem M uto ili srijedu, po aplikaciji stoji da je trebala doći 3.12., tako da ipak postupak će ići krajem 1.mj jer da u 12. idem pomicati progesteronima za 6, 7 dana bojim se da budem sve si zeznula i tek će onda postupak biti fijasko. Pustit ću nek sve ide svojim tokom, tako skidam kilice a još koja kila manje zato što je postupak kasnije može samo meni ići u korist.
Kod mene je 5 dan poslije ovulacije I vec sam otpisala ovaj ciklus, jer sam u trudnoci vec 3 dana imala taj neki čudan osjećaj u stomaku i neopisiv nalet pozitivne energije a inace sam mali mrgud 😅 a isto tako mi je bilo i kad sam imala biokemijsku. Tako da ako to ne osjetim znam nema nista..
Isto, kod biohemijske i kod trdnoce sam imala iste simptome (bolne i ogromne grudi odmah nakon ovulacije, akne, dijareja i nisam kafu mogla popiti) i ako toga nema odmah nakon oar dana gotovo. A sad kad se sjetim, i ja sam bila prehladyjena i bas pila za iskasljavanje ACC, ali stvarno nema dokaza da to ista znaci, ma da mi sad dodje da ga krenem piti 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
https://ibb.co/qj7CWcMNegativan.
Bas mi je zao, bila sam sigurna da ce biti pozitivan.😔 Samo hrabro naprijed. Saljem ti punoo zagrljaja i 😘😘
.
Isto, kod biohemijske i kod trdnoce sam imala iste simptome (bolne i ogromne grudi odmah nakon ovulacije, akne, dijareja i nisam kafu mogla popiti) i ako toga nema odmah nakon oar dana gotovo. A sad kad se sjetim, i ja sam bila prehladyjena i bas pila za iskasljavanje ACC, ali stvarno nema dokaza da to ista znaci, ma da mi sad dodje da ga krenem piti 😅
Znaci nisam jedina, neko kaze da ništa nisu osjetili, a ja sam bas po tome znala da se nesto cudno desava, tako da odmah nakon 5 dan ako ne osjetim, odustajem, cak se i ne testiram nikad. A da mi uzmemo sirup za decembar 😅
Ja sam na 10.dpo, temp jučer i jutros u padu, izgleda da će gadura uranit dosta ovaj mjesec i poremetit mi planove! Taman će ovulacija kad budem na putu s frendicama, a muža nigdje u blizini 😖
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
.
Znaci nisam jedina, neko kaze da ništa nisu osjetili, a ja sam bas po tome znala da se nesto cudno desava, tako da odmah nakon 5 dan ako ne osjetim, odustajem, cak se i ne testiram nikad. A da mi uzmemo sirup za decembar 😅
E ja svakako imam nekog slajma i malo kaslja, a posto nista drugo necu raditi ovaj ciklus, pocet cu mozda ACC 600mg sumece jednom dnevno od 7.-14. dana, znam da nastetiti nece bezazleno je 😁😅😂
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
https://ibb.co/qj7CWcMNegativan.
Bas mi je zao, jbm ti vise negativne testove! Ne moze kisa padati vjecno, doce i sunce tvoje. Ima jedna na Instagramu zena, ona i muz su se borili 6 godina i dobili su nakon nekoliko postupaka predivnog djecaka zdravog, uvijek se sjetim nesto nje kakvu je preljepu nagrafu za patnju dobila https://instagram.com/sarahangius?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji