Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    19. Prosinac 2023. 21:44

laurell

Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
    BikMikto za cistu kažeš? da tako boli?

Aha, isla sam u cetvrtak dr jer me nije orestajala boliti 20-30 dana i povecala se i onda moze boliti. Ali ja je bas osjetim skoro uvijek a nekad toliko jako da ne mogu hodat.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• anny35
    19. Prosinac 2023. 22:09

Meni je bol od ciste bila drugacija... bolilo me stalno u jajnicima koda cu dobit i u donjem dijelu leda, al konstantno. Neki osjecaj iznutra kao da mi nesto stisce organe pa nemaju mjesta 🙄 nadam se svakako da ti nije cista

• BikMik
    19. Prosinac 2023. 22:23

anny35

Meni je bol od ciste bila drugacija… bolilo me stalno u jajnicima koda cu dobit i u donjem dijelu leda, al konstantno. Neki osjecaj iznutra kao da mi nesto stisce organe pa nemaju mjesta 🙄 nadam se svakako da ti nije cista

E bas tako, bolje si objasnila od mene :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• freyaa
    19. Prosinac 2023. 22:35

laurell

Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.

A ja kad imam cistu, nekad ne osjetim uopće, a nekad isto neka tezina u stomaku, i kad se okrenem na stranu isto da mi se nesto pomjera 😅

laurell
    19. Prosinac 2023. 22:48

freyaa

laurell

A ja kad imam cistu, nekad ne osjetim uopće, a nekad isto neka tezina u stomaku, i kad se okrenem na stranu isto da mi se nesto pomjera 😅

E točno tako meni. 😩 a vidjet ćemo.. ne preostaje mi ništa drugo nego pričekati. Ako je već cista bar da mi dođe pa da ode zajedno s M.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• freyaa
    19. Prosinac 2023. 23:28

laurell

freyaa

laurell

E točno tako meni. 😩 a vidjet ćemo.. ne preostaje mi ništa drugo nego pričekati. Ako je već cista bar da mi dođe pa da ode zajedno s M..

I ja mislim da je kod mene sad cista, nisam uhvatila pravi peak, i nekako mi tesko u stomaku, sutra cu na uzv pa cu vidjeti. Nista od mog magicnog decembra 😌 Ja ne znam kako je kod Vas, ali kod mene ce se sad za blagdane okupiti i uza i sira porodica (baka je najstarija tako da svi kod nje idemo), znaci vec se psihicki pripremam na pitanja i poglede (ne znam sta mi je gore). Sreca nakon toga idemo na duzi odmor

• BikMik
    20. Prosinac 2023. 06:47

freyaa

laurell

freyaa

laurell

I ja mislim da je kod mene sad cista, nisam uhvatila pravi peak, i nekako mi tesko u stomaku, sutra cu na uzv pa cu vidjeti. Nista od mog magicnog decembra 😌 Ja ne znam kako je kod Vas, ali kod mene ce se sad za blagdane okupiti i uza i sira porodica (baka je najstarija tako da svi kod nje idemo), znaci vec se psihicki pripremam na pitanja i poglede (ne znam sta mi je gore). Sreca nakon toga idemo na duzi odmor

Kod mene samo uzi krug, ali mama od muza nije dobro zdravstveno i on samo silno zeli da doceka prvo unuce, sto meni naravno srce para, zato mi je i mart previse tesko docekat...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Lunolina
    20. Prosinac 2023. 07:02

Ivy jako mi je zao ☹️ Drzi se ❤️ ako trebas razgovor, znas da smo tu🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    20. Prosinac 2023. 07:43

Dobila sam na kraju nocas, jucer mi je pocelo nesto roskasto, i danas je pocela M.. sta je tu je, idemo dalje, nek je dosla pa da mogu dalje, jucer sam bila bas tuzna i plakala sam jer me bas pogodilo, danas sam vec okej malo.. 
    pa doci ce i moje vrijeme jednom, nase🤍

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

• eni233
    20. Prosinac 2023. 08:26

Žene moje divne doći će i naše vrijeme  sigurna sam u to ❤️❤️❤️❤️
     ja od kad sam bila bolesna nisam došla  k sebi , baš sam iscrpljena počinje mi se spavati u 6 i već zjevam ko ludak jedva izdržim na poslu do 8,9 ovisno kako imam treninge 😏😏😏😏 nekako sam baš na low battery 🪫 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI