Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    21. Studeni 2023. 10:06

anny35

Pozdrav žene, jel ima netko da mu je inozitol (meni konkretno Catafertyl) produzio ciklus? Meni evo 39. dan i još nisam dobila. Počela sam ga piti 27.10. Najvise sto mi je kasnilo, a da nije bilo odmah nakon pobačaja je 35. dan. Inače sam 28-32. Testirala sam se u subotu i negativno je bilo. Ne testira mi se opet jer ne mogu gledat te prazne testove više. Još više me živcira jer moram ić vadit spolne hormone od 2. do 4. dc, a ciklusa nikako… Svi oko mene s djecom i trudni, a ja ko hrcak se vrtim u krug.
    Palo mi je još napamet da je mogao biti anovulatorni ciklus. Jel netko ima iskustva s tim? Koliko vam treba da opet dode mestruacija?

A jesi pratila kad ti je ovulacija bila? 
    Ja mislim da sam imala jedan anovulatorni ciklus, ali mi je “kasnila“ samo jedan ili dva dana. S inozitolom nemam iskustva. 🥴

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• anny35
    21. Studeni 2023. 10:29

Iglica ma nije dosad nikad... osim kazem kad bi imala pobacaj pa i po 2 mjeseca fo sljedeceg. 

Lela pratila sam mozda 3 dana kad sam mislila da bi trebala biti cisto iz znatizelje (zadnja dva puta kad sam radila trakice ovulacija je bila 18.-19. dan). Ali ovaj put je trakica bila na te dane bljedunjava skroz pa vise nisam ni testirala jer mi stvara presing i nisam ovaj mjesec ni namjeravala pokrivat ovulaciju, bas zbog tog sto moram hormone vadit. Zbog toga mislim da mozda nisam ni ovulirala...
    U svakom slucaju cini mi se da sam od Catafertyla napuhana skroz i cesto imam plinove. To mi se prije   nije dogadalo. Trbuh kao u trudnice, koma za psihu.

Bebolina2024
    21. Studeni 2023. 12:59

Anchyyyy

Hvala Vam svima na potpori, divne ste 🥰❤️❤️
    Iskreno ne nadam se nekome uspjehu jer sam prošla puno toga u ovom ciklusu i sve to skupa nije dobro za uspješnost ali kako bude 🙂
    Teško će mi biti prolazit ponovo transfer i ne znam što me čeka jer jučer da nismo uspjeli nisu imali plan za dalje, spominjali su mi neke opcije ali ne znam dali bi se odlučila za to.
    Bebolina javim ti šifru kad saznam, ja sam od srijede na bolovanju kako su oni to pokušavali pa sam svaki papir slikala i slala ginekologu pa su mijenjali šifru.

Hvala.
    Odradila sam danas konzultacije. Postupak je planiran za 1.mj, ali ako mi dođe prije 31.1. onda idemo u 2.mj. Lab je zatvoren nekoliko dana i ne mogu se početi pikati tada. 2.1. ih zovem da vidimo kad je krenula M i da li krećem s pikanjem ili čekamo s ciklusom u 2.mj. Lijekove bi dobila tako negdje 2.1. ovisno kako se dogovorimo.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• freyaa
    21. Studeni 2023. 13:12

Anchyyyy

Drage žene VELIKO HVALA na potpori i molitvama za mene 🥰🥰❤️❤️ Meni je zadnji tjedan dana bio jako težak što fizički a što psihički.

Sretno @Anchyyy ❤❤

Bebolina2024
    21. Studeni 2023. 14:14

Anchyyyy

Navijam da M dode u pravo vrijeme da mozes u 1 mj na pikanje 🙏🙏🙏

I ja se nadam da ne bude baš uranila ili štogod, hvala ti.
    Nisu oni bili, bila je neka mlada plavokosa liječnica.Zatvaranje je tih par dana između Božića i Nove.
    .
    Netko je pisao o sluzi. Obično imam dosta sluzi i po njoj primjetim da je vrijeme O. Kako pijem čaj od Marulje kao da i ranije krene već tamo nekako 8., 9.dc i bude je podosta.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• freyaa
    21. Studeni 2023. 15:21

Iglica8

Jutro zene, meni je danas 2dpo, nisam nesto optimisticna, ali opcenito sam izgubila neki ekstra optimizam 😅 Mene muci cervikalna sluz, di god citam to bi trebalo biti dosta obilno prije/za vrijeme ovulacije, kod mene je to kako koji mjesec i ne mogu se bas ravnati po sluzi kada ovuliram. A ne znam kako to poboljsati 🤔

Ne brini za sluz, ja je nikad nisam imala, baš nikad i mislila sam da je tu problem, doktor je rekao da to nije problem, u stvarno i bez nje sam ostala trudna. Evo sad već nekoliko ciklusa imam cerv.sluz ali ništa se ne dešava..  

MarTina=)
    21. Studeni 2023. 15:39

Iglica8

Jutro zene, meni je danas 2dpo, nisam nesto optimisticna, ali opcenito sam izgubila neki ekstra optimizam 😅 Mene muci cervikalna sluz, di god citam to bi trebalo biti dosta obilno prije/za vrijeme ovulacije, kod mene je to kako koji mjesec i ne mogu se bas ravnati po sluzi kada ovuliram. A ne znam kako to poboljsati 🤔

Ja nisam imala sluzi gotovo ništa (vidljivo na van). S onom prehranom o kojoj sam pisala, mi se povećala količina sluzi koju sam vidjela na rublju. Vjerujem da je doprinio i inozitol.

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    21. Studeni 2023. 15:44

Još sam nešto uočila, prije sam pila ulje noćurka. Ono je odlično, ali ja nisam dobila upute kako ga piti, ozuzev ds se rsde pauze svaka cca 3 mjeseca, pa sam pila svaki dan, uz pauze tri-četiri puta u godini.
    Mi pijemo svašta i to može biti dobro, ali treba paziti što potiče maternicu na kontrakcije - navodno noćurak da! Treba vidjeti i za ostalo - cajevi, suplementi... Kad što, koliko, s kojjm pauzama. Čak mislim da što jednostavnije, to bolje. Piti metilfolat, inozitol tko treba poticati jajnike na rad, i ostalo pustiti po strani, naravno ako je dovoljno raznovrsna prehrana. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• mariposa1510
    21. Studeni 2023. 15:57

MarTina=)

Još sam nešto uočila, prije sam pila ulje noćurka. Ono je odlično, ali ja nisam dobila upute kako ga piti, ozuzev ds se rsde pauze svaka cca 3 mjeseca, pa sam pila svaki dan, uz pauze tri-četiri puta u godini.
    Mi pijemo svašta i to može biti dobro, ali treba paziti što potiče maternicu na kontrakcije - navodno noćurak da! Treba vidjeti i za ostalo - cajevi, suplementi… Kad što, koliko, s kojjm pauzama. Čak mislim da što jednostavnije, to bolje. Piti metilfolat, inozitol tko treba poticati jajnike na rad, i ostalo pustiti po strani, naravno ako je dovoljno raznovrsna prehrana.

Apsolutno se slažem da previše svega može izazvati kontra učinak. Vjerujem da i u ovom slučaju vrijedi da je manje više. Ako imamo nedostatak nečega ili neki disbalans, raditi isključivo po uputi liječnika, a ako već same uzimamo neke dodatke, ja ne bih uzimala više od jednog. Uz sve to, podrazumijeva se raznolika prehrana, dosta povrća, zdravih masnoća, umjerena fizička aktivnost i po mogućnosti dovoljno sna. To je i više nego dovoljno ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• mariposa1510
    21. Studeni 2023. 16:38

ElaE

meni je danas trakica za ovulaciju napokon pokazala obe crte i jednako su tamne, jutros rano sam mislila da umisljam crtu i sad se popiskila i odma je testna potamnila isto ko inkomtrolna. Bas cudno 21dan ciklusa ovulacija (ili predovulacija) . Ja sam uvik mislila 13 i 12i dan jer bi tada uocila prozirni sluzavi iscjedak. Sad imam pitanje: mi smo imali jutros odnos neovisno o ovoj trakici (sat dva prije nego sam se piskila jutros kad je bila slaba crta) , kada bi bilo idealno opet imati odnos ako se tamnija crta pojavila tek danas popodne?

Ja bih na vašem mjestu još pokrila večeras i sutra ujutro ako je moguće. Ako si imala testnu crticu jednako tamnu ili tamniju od kontrolne, ovulacija bi trebala nastupiti u sljedećih 12 sati od takvog testa.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.