Zene, jel ikome uspjela inseminacija, razmisljam se ako ova stoperica i folikulometrija nije uspjela, a sve se cini nije, da li to prije ivf jos pokusat. Koliko sam ja razumjela dr u sustini ne, jer kao sto smo ustanovili muz ima turbo spermice, pa u sustini nema smisla a?
Uskacem kao padobranac da kazem da je nama inseminacija uspjela iz drugog puta. Imala sam blagu stimulaciju sa Gonal F i stopericu na kraju. Uslov je dobar spermiogram i prohodni jajovodi.
Hvala ti na info, mozda i vrijedi pokusat 1-2. Jesi ti radila privatno, koliko si placala?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala zene, a Anchyyy i Bebolina i svi ste stvarno borci. Kad poludim od okoline, samo dodjem na forum i smirim se 🤗
Tu dođemo na psihoterapiju 🤣
Ivyyy moje stajalište o MPO je bio da ja imam dijete i da ako drugo dobijem prirodno dobro, a ako ne onda da neću ići u MPO. Razlog je bio moj niski prag tolerancije na bol. Pogledaj me danas prošla 2 stimulirana i skoro 1 prirodni da nije nastupila O imala bi punkciju budna. I kad sam došla na prvu punkciju i pričala s anesteziologom kroz glavu mi je prošla misao što je meni ovo trebalo? Zašto sam ja ovdje?
Kad je prošla ta prva punkcija pod kratkotrajnom anestezijom bila sam ono ok ovo je bilo lagano. Ustvari nije ništa strašno ali ja sam se bojala jer nisam znala što me čeka. Sad idem u sve to bez problema. Krećem uskoro sa 3. stimuliranim postupkom a mislila sam da nikad od straha neću ni ući u ovo. Ne brini, nije strašno i moraš sama sa sobom obaviti razgovor i vidjet ćeš da možeš. Možemo jer znamo i zašto to radimo i koji nam je cilj.
Freya ni sutra nije kasno za pokrivanje, taman bi jajna stanica trebala čekati ekipu. Možda se dogodi baš kad se najmanje nadaš 🙏🤞.
Anchyyy imam cijelu kutiju ali neću od 1.dpo koristiti nego tek tamo malo kasnije. Jer ne treba mi kao čuvar trudnoće nego samo da M ne urani.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hej curke moje , nije me jedno vrijeme bilo ne svojom voljom nego su mi se izdešavale situacije i nisam jednostavno stizala ni pratiti što pišete niti se javiti , ali nisam zaboravila na vas naravno jer stvarno ste mi sve drage i prirasle srcu ☺️ trebalo mi je par dana da prolistam što se sve izdogađalo na forumu .. pa svima curkama koje ste dobile plus , velike čestitke 🥰🥰🥰🥰🥰 i jako sam sretna radi vas .. anchy hrabrice naša svaka ti čast što si sve izdurala herojski tako treba i želim ti sve najbolje jer zaslužuješ očekujem plus od tebe uskoro jer nema da bude drugačije , samo pozitiva ❤️❤️
Bebolina i iglice vidjela sam da ste me par puta spomenule i brinule o meni , baš mi je nekak bilo predrago kad sam to vijedla ❤️❤️❤️❤️🥰 i hvala vam od srca , Uglavnom dobro sam i više nego dobro , napravila sam skoro sve nalaze koje trebam i odlični su , čak mi je tsh na 1.60 što je super radi postupka 💪 još mi je ostalo šećer na tašte i gestacijski dijabetis za napraviti to sam naručena sljedeći tjedan pa ću sve imati .Ovaj mjesec nisam bila uspjela uhaviti peak tako da neznam ni kad mi je bila ovulacija niti dali je uopće bila , tako da čekam mengu , trebala bi sljedeći tjedan doći nesretnica 😤😏
A ostale curke samo hrabo i pozitvno i sve ćemo jednog dana ugledati naše plusiće ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Zene, jel ikome uspjela inseminacija, razmisljam se ako ova stoperica i folikulometrija nije uspjela, a sve se cini nije, da li to prije ivf jos pokusat. Koliko sam ja razumjela dr u sustini ne, jer kao sto smo ustanovili muz ima turbo spermice, pa u sustini nema smisla a?
Uskacem kao padobranac da kazem da je nama inseminacija uspjela iz drugog puta. Imala sam blagu stimulaciju sa Gonal F i stopericu na kraju. Uslov je dobar spermiogram i prohodni jajovodi.
Hvala ti na info, mozda i vrijedi pokusat 1-2. Jesi ti radila privatno, koliko si placala?
Isla sam drzavno ali ne u Hrvatskoj.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Hej curke moje , nije me jedno vrijeme bilo ne svojom voljom nego su mi se izdešavale situacije i nisam jednostavno stizala ni pratiti što pišete niti se javiti , ali nisam zaboravila na vas naravno jer stvarno ste mi sve drage i prirasle srcu☺️trebalo mi je par dana da prolistam što se sve izdogađalo na forumu .. pa svima curkama koje ste dobile plus , velike čestitke🥰🥰🥰🥰🥰i jako sam sretna radi vas .. anchy hrabrice naša svaka ti čast što si sve izdurala herojskitako treba i želim ti sve najbolje jer zaslužuješ očekujem plus od tebe uskoro jer nema da bude drugačije , samo pozitiva❤️❤️
Bebolina i iglice vidjela sam da ste me par puta spomenule i brinule o meni , baš mi je nekak bilo predrago kad sam to vijedla❤️❤️❤️❤️🥰i hvala vam od srca , Uglavnom dobro sam i više nego dobro , napravila sam skoro sve nalaze koje trebam i odlični su , čak mi je tsh na 1.60 što je super radi postupka💪još mi je ostalo šećer na tašte i gestacijski dijabetis za napraviti to sam naručenasljedeći tjedan pa ću sve imati .Ovaj mjesec nisam bila uspjela uhaviti peak tako da neznam ni kad mi je bila ovulacija niti dali je uopće bila , tako da čekam mengu , trebala bi sljedeći tjedan doćinesretnica😤😏
A ostale curke samo hrabo i pozitvno i sve ćemo jednog dana ugledati naše plusiće ❤️
O pa tko nam se to javio 😊
Nadam se da što god da ti se dešavalo da nije ništa prestrašno. Kako te se ne bi sjetila kad smo tu redovno tipkale i onda te nema.
Ovo za šećer i gest. dijabetes vadio ovako ili inače imaš problema sa šećerom?
Ja sam onaj OGTT radila samo u trudnoći i srećom bio je dobar. Čak kad sam išla raditi nisam ni znala da ću morati piti taj šećer i vaditi 3 puta krv.
TSH ti je odličan i moj je ispod 2 ali ne znam točno koliko ali ja sam i godinama na terapiji.
.
Kako sam ja od kad sam dobila nalaze počela piti DHEA kosu perem svaki dan jer je grozno masna. A to sam čitala da cure pišu da su im koža i kosa masnije a ja se nadala da će mene zaobići. 😀
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina pa inače nemam šećer na tašte mi je 3.8 kad sam radila krvnu sliku . Ali u poliklinici imaju tako da prije postupka se radi inzulin i ogtt, evo stvarno neznam . Ja sam sportaš i stavrno mi je krvna slika jako dobra . Tako eto neznam zašto oni imaju to .
I meni si ti posebno draga sama znaš već sam to 100 puta spomenula ja mislim da sam možda nekome i dosdna ali eto 🤣❤️ bilo bi mi drago da se upoznamo i podružimo u živo . Nisam stavrno namjerno se ne javljala ali sam imala svašta i nisam se stizala uopće javiti ili pratiti na forumu . Nije ništa strašno , nego poslovne situacije .
Ali tu sam i ne treba mi pauza od foruma jer mene to stavrno ne opterećuje ništa na forumu meni bude drago i motivira me kad netko dobije plus pa onda nekako si mislim da ima nade i za mene ☺️😁💪o
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni bas mi je drago da je sve dobro :) Znam da smo mi sve tu anonimno, ali cure koje vise manje redovno pisu skoro pa imam osjecaj da vas znam 😄
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Eni bas mi je drago da je sve dobro :) Znam da smo mi sve tu anonimno, ali cure koje vise manje redovno pisu skoro pa imam osjecaj da vas znam 😄
Istina .. ali imala sam neke situacije na poslu , ništa strašno samo puno posla , neznam kolko znaš ali ja ti posjedujem svoj gym , pa smo renovirali nešto i plus treninzi , pa nalaze koje sam trebale dovršiti , nisam stizala ništa .. ali sad smo završili sve pa sam opet tu 🥰💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav drage zene, zadnja 2 mjeseca citam ovaj forum kako koje pretrazivanje kucam na googleu, prvo ovaj forum trazim, nisam znala da je i dalje aktivan, sad mi je dosta lakse kad znam da mogu i sama svoje napisati. Naime, jako kratko radimo na bebi (2. Ciklus) ali zensko kao zensko - nestrpljivo. Ja imam PCOS ( na zadnjem uzv pise samo lijevi jajnik, desni uredan) i 3 mioma za koja dr kazu da ne bi trebala predstavljati problem u trudnoci. 9.10. je bila ZM, a 26.10. Sam bila kod gin na uzv, gdje mi je rekao da se javim kad dobijem iduci put menstr i da ne ostanem trudna do tad. Pretpostavljam da je to rekao da bi radio papa test (12. Ili 13. Dan ciklusa) a vjerovatno ce mi reci i koje hormone da radim, jer sam zadnje radila prije tacno god dana). Moji ciklusi su inace jako neredovni, nikad nije u isto vrijeme, medjutim zadnjih par dana sam se osjecala bas jako cudno, sa dosta simptoma T, radila sam juce poslijepodne test i bio je - nazalost. Pijem vrkutu caj svaki dan, neke sumece multivitamine sa folnom i tu i tamo neke prirodne vaginalete koristim. Planiram naruciti lh trakice sa amazona da vidim da li ikako imam ovulaciju. I da, pijem letrox 25 za tsh, za koje mi je moj endokrinolog rekao jer je bio 3,5 da ako zelim bebu da pocnem s tim pa da se javim kad ostanem trudna. Mene samo zanima da li ima neka zena da je s ovakvim ili slicnim simptomima ostala prirodno trudna? Zahvaljujem se unaprijed 😊🥰
Po prvi put mi je muza bas pogodio ovaj neuspjeli ciklus sa HSG i stopericom i svim, a nikad nije dao da se vidi da mu je tesko, pa mi je to jako tesko palo, evo ne prekidam plakat 24 sata. Nema druge nego sto prije u MPO vode, ali nekako je teze se pomiriti sa tim nego sto sam mislila, plus nemam jednostavno strpljenja ni zivaca se boriti za drzavno i cekati mjesecima, pa bi platila sve i sto prije.
Kako ste se vi pomirile sa tim, posebno sa vjerske strane? Imam osjecaj kao da sam izdala Boga, jer sam izgubila nadu, a stvarno nije tako, zelims amo uraditi sve u svojom moci, naravno da je sve u Njegovim rukama....
Izvinite na bedaku rano ujutro...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji