Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    20. Studeni 2023. 23:47

Anchyyy svašta si prošla ali bitno da je sve to iza tebe i da si sada PUPO. Držim 🤞🤞 da testić bude pozitivan i da znaš da se ovo sve mučenje isplatilo.
    Sad fino odmaraj dok možeš. Ako si otvorila bo, javi koju su ti šifru stavili. 😘🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• mariposa1510
    21. Studeni 2023. 07:27

Anchy, ja ti se divim na hrabrosti i na ustrajnosti! Baš si lavica! Želim ti od sveg srca da se sav trud isplati i da za koji dan dobiješ lijepi nalaz bete! 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Iglica8
    21. Studeni 2023. 07:36

Jutro zene, meni je danas 2dpo, nisam nesto optimisticna, ali opcenito sam izgubila neki ekstra optimizam 😅 Mene muci cervikalna sluz, di god citam to bi trebalo biti dosta obilno prije/za vrijeme ovulacije, kod mene je to kako koji mjesec i ne mogu se bas ravnati po sluzi kada ovuliram. A ne znam kako to poboljsati 🤔 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Lela91
    21. Studeni 2023. 08:23

Iglica8

Jutro zene, meni je danas 2dpo, nisam nesto optimisticna, ali opcenito sam izgubila neki ekstra optimizam 😅 Mene muci cervikalna sluz, di god citam to bi trebalo biti dosta obilno prije/za vrijeme ovulacije, kod mene je to kako koji mjesec i ne mogu se bas ravnati po sluzi kada ovuliram. A ne znam kako to poboljsati 🤔

Neka te to ne brine previse. I kod mene je isto. Cesce je nema nego ima, a 3 trudnoce iza mene. I sad kad sam bila na pregledu par dana prije ovulacije, skroz suha vani, a on je unutra vidio dosta sluzi. Tako da mozda je i tvoja sramezljiva pa nece van. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lunolina
    21. Studeni 2023. 08:27

Iglica8

Jesi probala s inositolom, imas ga u raznim pripravcima npr. Gynositol, Catafertyl. Meni je to pomoglo. Inositol je prirodan oblik secera koji pomaze kod inzulinske rezistencije, pcos-a i poboljsava kvalitetu jajnih stanica, a cesto je i sluz jaca :)

Mislim da pomaze i ulje nocurka, ali se pije samo do O i od njega zene cesto imaju trckalice🤷🏻‍♀️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• IM96
    21. Studeni 2023. 08:35

Iglica8

IM96 kada sam imala tako dosta smedjeg pred menstruaciju progesteron mi je bio nizak.

Iglica8 ili ostale cure, s čime ste izregulirale progesteron i hormone. Preporučio mi je Inofolic ali rekao mi je da pijemo 1x dnevno da mi je to dovoljno, iako na kutiji piše 2x. Vidjet ćemo šta će reći kada dođu nalazi

• mariposa1510
    21. Studeni 2023. 08:51

Iglica8

Kod mene ista stvar, zna biti vodenastog iscjetka, a te sluzi koja bi trebala navijestiti ovulaciju, nema pa nema. Mislim da je Martina bila pisala da je njoj Catafertyl pomogao da dobije baš obilnu sluz tako da sam i ja počela to piti. Zasad pijem tek 5-6 dana, nadam se na idućem ciklusu primijetiti neki pomak. (Koji pesimizam kod mene, već se nadam sljedećem ciklusu, ovaj već otpisala, a tek sam na 5.dpo )

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Iglica8
    21. Studeni 2023. 09:29

Krenula sam ovaj ciklus s catafertylom pa cemo vidjet sta ce donijet. Mene ne muci vlaznost pri odnosu, nikad ne koristimo lubrikant, nego eto ta ovulacijska sluz je kako koji mjesec. Bas me zanima kako ce bit s catafertylom. 
    Eh, progesteron, to je kod mene visegodisnja borba na koju se nitko nije obazirao dok nisam dosla zbog trudnoce. Ono sto je meni najvise pomoglo je konopljika, ja sam pila evine kapi i one lijepo dignu progesteron ali ni one se ne smiju bas pit bez prestanka. Primijetila sam da je kod mene progesteron dobar kada imam bogate kalorijske obroke, znam da malo cudno zvuci, ali eto. Kada bas pazim da jedem kvalitetne i obilne obroke i redovite taj mjesec mi je progesteron skroz uredan. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36

• anny35
    21. Studeni 2023. 09:29

Pozdrav žene, jel ima netko da mu je inozitol (meni konkretno Catafertyl) produzio ciklus? Meni evo 39. dan i još nisam dobila. Počela sam ga piti 27.10. Najvise sto mi je kasnilo, a da nije bilo odmah nakon pobačaja je 35. dan. Inače sam 28-32. Testirala sam se u subotu i negativno je bilo. Ne testira mi se opet jer ne mogu gledat te prazne testove više. Još više me živcira jer moram ić vadit spolne hormone od 2. do 4. dc, a ciklusa nikako... Svi oko mene s djecom i trudni, a ja ko hrcak se vrtim u krug. 
    Palo mi je još napamet da je mogao biti anovulatorni ciklus. Jel netko ima iskustva s tim? Koliko vam treba da opet dode mestruacija?

Iglica8
    21. Studeni 2023. 09:47

Anny35 iskreno se nadam da ga nece produziti 🤦🏻‍♀️ imam 2 tjedna do menge pa cu vidjet sta ce se dogodit, koji dan ce stici. Hm, a jesi kad prije imala da ti je mozda izostala? Mozda su se hormoni poremetilo, estrogen bio nizak u folikularnoj fazi… 🤔 Najbolje bi bilo da je lijepa vijest 😊

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.