Ovo je prvi mjesec da koristim lh trakice i imam nedoumicu..Postoji li mogućnost da se ne ulovi lh peak ako se koriste trakice samo jednom dnevno?
Koristim lh trakice iz Mullera svako popodne. Konstantno mi prikazuje tanku crticu. U cetvrtak je bila tamnija (ali ne kao testna linija), a u petak opet tanka, slabije vidljiva. Postoji li mogućnost da je peak bio unutar tih 24 sata?
Ovo je prvi mjesec da koristim lh trakice i imam nedoumicu..Postoji li mogućnost da se ne ulovi lh peak ako se koriste trakice samo jednom dnevno?
Koristim lh trakice iz Mullera svako popodne. Konstantno mi prikazuje tanku crticu. U cetvrtak je bila tamnija (ali ne kao testna linija), a u petak opet tanka, slabije vidljiva. Postoji li mogućnost da je peak bio unutar tih 24 sata?
Moguće da ti je peak bio ili malo prije te u četvrtak ili nakon toga. Ja pratim i sa 2, 3 nekad i više trakica kad krene tamniti pa opet propustim peak dok sam na poslu ili bude u toku noći.
Ja krenem piškiti tamo negdje oko 10., 11.dc trakice (O mi obično bude između 14. i 17.dc) kad vidim da trakica počne tamniti onda ponovim u tom danu još koju (u razmacima od kojih 3 sata).
Sad ovaj mj sam u jednom danu 4 napravila i opet nisam uhvatila, samo otprilike znam kad je bio peak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Anchyyy U mislima si mi, posebno sam se jucer pomolila za tebe🙏❤️
Ja imam danas ispit, prakticni dio, tako da ja sam sva u tome, jucer sam iz fore pisnula jednu, ulovila 0.83😂 al bez stresa, bit ce kako biti mora🤗😉
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Hvala puno Bebolina2024 na odgovoru. Pokušati cu i ja onda sa vise trakice oko ovulacije.
Tratinčice jaaaako lijep trbuscic. A i ime mi je super! 🥰
Bebolina, ti i ja se opet pratimo? Koji si dpo?
BikMik ili netko, kako funkcionira ta stoperica?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Tratinčicejaaaako lijep trbuscic. A i ime mi je super! 🥰
BikMik ili netko,kako funkcionira ta stoperica?
Meni je danas 5.dpo, mi smo si tu negdje.
Ja nemam mira a da te ne pitam jesi ti prije koji mjesec imala pozitivan test, muž na terenu....? Ili je bilo ime Lejla? Znam da je ime bilo tako nekako. Imala je cura pozitivan test pa mislim da nije tamnio.
pčeliCa nema na čemu, tu smo da si međusobno pomognemo. 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja nemam mira a da te ne pitam jesi ti prije koji mjesec imala pozitivan test, muž na terenu….? Ili je bilo ime Lejla? Znam da je ime bilo tako nekako. Imala je cura pozitivan test pa mislim da nije tamnio.
Joj Bebolina, i ja se sjecam te cure. Lejla se bas zvala na forumu, i poslije toga se doslovno vise nikad nije ni javila. A bas me zanimalo kako se prica dalje odvila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja nemam mira a da te ne pitam jesi ti prije koji mjesec imala pozitivan test, muž na terenu….? Ili je bilo ime Lejla? Znam da je ime bilo tako nekako. Imala je cura pozitivan test pa mislim da nije tamnio.
Meni 4 dpo po aplikaciji, a ja nekako mislim da je 5 dpo, ali vidjet cemo kroz desetak dana. 😅
Nisam to bila ja, ne. Moj muz nema bas puno terena. Iako neki put kazem da bi mi bilo lakse da je pomorac kao moj tata. Njega nema po par mjeseci, ali onda kad dođe je tu, a ovaj moj dolazi doma u 8 navecer doslovno samo prespavat. Evo i jucer je radio od doma skoro cijeli dan. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
I bas smo jucer predvecer popili kavu s jednim prijateljem, njegova bivsa zena ima endometriozu i nisu nikako uspjevali ostvariti trudnocu iako joj isto nije bila na jajnicima pa su joj preporucili operaciju i nakon operacije je ostala trudna u roku od mjesec dana, i par mjeseci od poroda opet ostala trudna “slucajno”. 😅
Tako da ako nam ne uspije do 3. mjeseca mislim da cu se i ja odluciti za operaciju.
E da, i vodila se kod istog ovog doktora gdje sam ja isla na zadnji pregled.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
I bas smo jucer predvecer popili kavu s jednim prijateljem, njegova bivsa zena ima endometriozu i nisu nikako uspjevali ostvariti trudnocu iako joj isto nije bila na jajnicima pa su joj preporucili operaciju i nakon operacije je ostala trudna u roku od mjesec dana, i par mjeseci od poroda opet ostala trudna “slucajno”. 😅
Tako da ako nam ne uspije do 3. mjeseca mislim da cu se i ja odluciti za operaciju.
E da, i vodila se kod istog ovog doktora gdje sam ja isla na zadnji pregled.
E pa stopericu tj spricu HCG ti dadnu nakon folikulometrije kad je dolik dovoljno velik, a endometrij dovoljno debeo, da ovuliras sigurno nakon 24-36 sati. Meni je bilo bas rano na CD 9, kljukala se cveklom i svim zivim 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji