Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    15. Prosinac 2023. 17:54

Xoxo23

Bebolina2024

Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
    Medy čestitam na plusiću. Neka i dalje testić tamni.
    LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
    Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
    .
    I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
    Pozdrav svima 🤗

Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪

E bas bi moglo biti , kad ti padne imunitet svatsa se hvata pa možda i mrvica 🤞🤞❤️❤️❤️❤️ sretnoooooo

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    15. Prosinac 2023. 17:55

Bebolina2024

Eni i Xoxo sretno u pokrivanju. 🤞🤞 Meni isto kad su trakice tako već jake bude kroz koji sat peak. Ili ako u ih posla ih ne stignem više popratiti onda mi već sljedeća bude u padu, pa onda računam da je peak bio nešto prije te jače koju sam uhvatila.
    LusyLu mislim da nema određeno koliko treba biti endometrij u trudnoći, jer se vjerojatno razlikuje od žene do žene nego bitno je da je on zadebljan što kod tebe je. Nadam se da je to to i da će i tebi pokazati plusić.
    Ivyyy ja bolove nisko u leđima imam onda već kad mi M krene. Inače me ne bole. Ja se samo nadam da će se ubrzo kod tebe razjasniti situacija. 😘
    .
    I kod mene 4dpo ne pratim simptome jer ih ni nema, odbrojavam samo dane do M pa onda do one sljedeće i da krenem u postupak. Nakon svih silnih mjeseci ne moram se ni nadati prirodno plusiću. Mislim da toliko mogu biti realna i tako reći. Sad me samo zanima postupak kako će proći, ako prođe slično kao i prijašnja 2 mislim da nećemo ni tako uspjeti. Za sad mi preostaje samo čekati i vidjeti kako će proći ovaj put.
    Pozdrav svima 🤗

Hvala  ❤️❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

wildflower
    15. Prosinac 2023. 18:03

Xoxo23

eni233

https://ibb.co/t2B8y45

Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju

Evo ja se upravo popiskila čini mi se da mi tamni nešto prebrzo .. mislim da je meni danas peak tako da se nad dvi pratimo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️

Pratim se s vama!🥰

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Xoxo23
    15. Prosinac 2023. 18:49

wildflower

Xoxo23

eni233

https://ibb.co/t2B8y45

Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju

Evo ja se upravo popiskila čini mi se da mi tamni nešto prebrzo .. mislim da je meni danas peak tako da se nad dvi pratimo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️

Pratim se s vama!🥰

Znaci ima nas 💪🏻❤️

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

nola95
    15. Prosinac 2023. 20:54

Večer svima! Slabo pišem jer nam je kaos, svi bolesni doma i ne trudim se loviti O ovaj mjesec trakicama, ali čitam vas i pratim koliko uspijem situacije. 
    Medy čestitam na plusu i da vam bude ugodna i laka trudnoća.🩷🙏
    Držim fige za sve curke koje odbrojavaju dane do testiranja, neka vam se svima ostvare božićna čuda.✨

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Haru
    15. Prosinac 2023. 21:10

Xoxo23

Bebolina2024

.
    Pozdrav svima 🤗

Hvala ali ja san upravo dobila temperaturu i nešto sam malo bolesna .. tako da mislim da od ovog ciklusa ništa ali naravno pokrivamo 😂🤪

Slučajno sam navratila vidjeti ima li novih trudnica na vidiku i pročitam ovo. I ja sam mjesec kad sam ostala trudna bila bolesna. Kašalj, nos, sve začepljeno, herpes, dobila 7 dana prije, na antibiotiku. Ma totalni pad imuniteta i mjesec kada sam mislila nema šanse. Kad ono plus na testu. 
    Želim ti sreću! 🤞🏻 
    Ostalima isto tako! Da što prije prijeđete na novu temu. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

M-P
    15. Prosinac 2023. 21:34

Ivyyyy

Xoxo23

Ivyyyy

Jel ikog od vas bolio donji dio ledja malo iznad guzice i onako prema naprijed malo ide bol? Jutros mi se to javilo, ne znam dal sam pogresno ustala ili sta je to

Meni je uvik tako pred menstruaciju

I mene bole ledja pred M ali ne tako.. da neko me ne shvati pogresno ne mislim da ovo ima veze sa T, al vec sam jednom imala upalu zivca s isijasem, pa zato pitam, vjerujem da je jos koja zena dozivila slicno

Mene upravo muci zivac cini mi se bas taj zivac.. znaci malo iznad straznjice ali vise na lijevoj strani.. i bas glupo boli .. sad mi je jos okej inace kad me uhvati zna mi bit da se ne mogu doslovno ni ustat ni nista. Samo lezim.. uhvati me od nekog polozaja vecinom. Sad mi je npr tako ali imamo jako puno posla i stalno sjedim na poslu, tako da mislim da je do toga. Ali da je ruzan osjecaj je. A ne mogu nista za bolove ni popiti. Boli me tako od iznad lijeve strane pa sve do malo iznad koljena .. bas onak neugodan osjecaj da ne znas kak bi se namjestio. Prije dvije godine me uhvatio dok sam umatala poklone za Bozic jer sam sjedila na podu, da mogu kao papir rasirit. Kak sam se sagnila tako sam ostala. Nikad necu zaboravit tu bol .. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Xoxo23
    15. Prosinac 2023. 21:35

eni223 nadam se da će nam oboma bit tako i bolesnima i zdravima 😂❤️🙏🏻

Haru ovo me bas nekako utješilo 🥰 hvala ! 😘

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

laurell
    16. Prosinac 2023. 09:28

Haru

Xoxo23

Bebolina2024

.
    Pozdrav svima 🤗

Slučajno sam navratila vidjeti ima li novih trudnica na vidiku i pročitam ovo. I ja sam mjesec kad sam ostala trudna bila bolesna. Kašalj, nos, sve začepljeno, herpes, dobila 7 dana prije, na antibiotiku. Ma totalni pad imuniteta i mjesec kada sam mislila nema šanse. Kad ono plus na testu.
    Želim ti sreću! 🤞🏻
    Ostalima isto tako! Da što prije prijeđete na novu temu. 🙂

I ja se moram nadovezati na ovo, ciklus u kojem sam ostala trudna sam zakurila iza ovulacije preko 38 temp 5 dana. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    16. Prosinac 2023. 09:31

M P kako si nam ti? Sto još ima osim te neugodne boli 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI