M Pkako si nam ti? Sto još ima osim te neugodne boli 🫣
🤭🤭🤭 ma tu bol vec znam kak ublaziti jer nije prvi put da ne uhvatilo .. 😅
Bila sam 8.12. Na pregledu. Radili su mi mini anomaly. Nuhalni je super, vidi se kraljeznica i mjehur i sve (od svega toga ja sam skuzila kraljeznicu 🤭) .. i ovo drugo kad me bas uputi. Vidi se nosna kost i sve je pravilno.
Trazila je jednu ruku pa drugu.. ima sve prstice na rukama i obje noge, stopala i prstice.. protok krvi i orkucaji su uredno sve. i jako je bila nemirna beba 😂 ko da bjezi, presmjesno.. tako da je duze trajao pregled. Poslije toga sam vadila krv za nifty i sad cekam nalaze. Nadala sam se da ce doci do ovog vikenda ali jos cu se malo morat strpit.. kako si ti ? :)

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P drago mi je da je sve ok. 🥰
Ja sam se neki dan zalila na bolove u jajniku i bijeli iscjedak, ali trakica nije bila tamna, i rano je bilo da bude ovulacija, ali poslije posla vidim egg White a ja ga bukvalno imam samo na dan ovulacija, i tu noć me malo bolio stomak, kontam ovulacija, ali sam uradila trakicu i jucer i sad i ne znam sta da mislim i opet bijeli iscjedak https://ibb.co/TwSRTkc

M-Pdrago mi je da je sve ok. 🥰
Ja sam se neki dan zalila na bolove u jajniku i bijeli iscjedak, ali trakica nije bila tamna, i rano je bilo da bude ovulacija, ali poslije posla vidim egg White a ja ga bukvalno imam samo na dan ovulacija, i tu noć me malo bolio stomak, kontam ovulacija, ali sam uradila trakicu i jucer i sad i ne znam sta da mislim i opet bijeli iscjedak https://ibb.co/TwSRTkc
Bijeli iscjedak ide pred ovulaciju tako da vjerujem da ce brzo...sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I meni bude iscjedak 2 do 3 dana prije O; u akciju 🤞
Ivyy, kako si danas?
Ja sam 9dpo, sise jako bole, stomak probada i imam ogromnu zelju jest maslo i marmeladu ( a to sam mozda jednom u zivotu do sada jela) 🙈🤷🏻♀️

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ivyy, kako si danas?
Ja sam 9dpo, sise jako bole, stomak probada i imam ogromnu zelju jest maslo i marmeladu ( a to sam mozda jednom u zivotu do sada jela) 🙈🤷🏻♀️
Pa tako, popusti malo, prodje, kad hodam i stojim i tako je okej, kad sjednem ili mirujem onda me pocne opet boljeti, al to nije bol ko tipicna bol, nego onako neugodno ko neko stezanje ne znam kako da objasnim, i kad se sagnem onako onda me malo i naprijed ko neugoda.. u pon idem svakako doktoru, svom kucnom pa cu joj sve objasniti pa mozda preko uputnice uspijem doci prije praznika na pregled🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Tj sluzavu isjedak 😊
Kod mene je samo tu noć bio sluzav, a ovako je bijelo kremast, a taj mi bude poslije ovulacije hah..

Ivyy, kako si danas?
O zvuci super, testiras se kad?
Ja cu pokusati ovaj ciklus tek 10-11DPO, a inace krenem ko ludjqk od 8DPO i mucim se mazohisticki. Znam da nije velika razlika, ali za mene bi bio uspjeh. Ma da sam 5DPO i samo su punije grudi, ne bole, pa lagano otpisujem. Samo evo vec cetvrti dan bez prestanka gasovi uzasno, a idem veceras na poslovnu proslavu 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivyy, kako si danas?
Ja cu pokusati ovaj ciklus tek 10-11DPO, a inace krenem ko ludjqk od 8DPO i mucim se mazohisticki. Znam da nije velika razlika, ali za mene bi bio uspjeh. Ma da sam 5DPO i samo su punije grudi, ne bole, pa lagano otpisujem. Samo evo vec cetvrti dan bez prestanka gasovi uzasno, a idem veceras na poslovnu proslavu 😅
Mislim da bi me tvoj plus razveselio ko da je moj🙈🥹🙏
Naravno, zelim i vama ostale zene Bozicno cudo ispod bora ali i ispod vaseg srca🥹❤️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Ivyy, kako si danas?
Nije gotovo dok M ne dode 🙏 a na proslavi ce bit veselo 🤣🤣🙈
Mislim da cu sutra na 10dpo da budem mirnija, pa kud puklo da puklo 🤷🏻♀️

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji