Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iglica8
    08. Studeni 2023. 22:19

Spremila sam si sve sto je Bebolina napisala i mislim da cu krenut u proucavanje. Jedino mislim da nece s odusevljenjem prihvatit tusiranje u hladnijoj vodi 🤦🏻‍♀️

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    08. Studeni 2023. 22:28

Iglica8

Spremila sam si sve sto je Bebolina napisala i mislim da cu krenut u proucavanje. Jedino mislim da nece s odusevljenjem prihvatit tusiranje u hladnijoj vodi 🤦🏻‍♀️

Istina, i ja ću slušati Bebolinu , a moj se često tušira u hladnoj vodi .. a općenito se tušira u mlakoj ne vrućoj jer je tako naviko i tako mu odgovara  .. a ja se tuširam u vrućoj ko luđak 🤣🤣🤭 meni bude koža sva crvena , nije pohvalno Al šta ću 🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• BikMik
    08. Studeni 2023. 22:32

eni233

Iglica8

Istina, i ja ću slušati Bebolinu , a moj se često tušira u hladnoj vodi .. a općenito se tušira u mlakoj ne vrućoj jer je tako naviko i tako mu odgovara .. a ja se tuširam u vrućoj ko luđak 🤣🤣🤭 meni bude koža sva crvena , nije pohvalno Al šta ću 🤣🤣🤣

eni233

Iglica8

Istina, i ja ću slušati Bebolinu , a moj se često tušira u hladnoj vodi .. a općenito se tušira u mlakoj ne vrućoj jer je tako naviko i tako mu odgovara .. a ja se tuširam u vrućoj ko luđak 🤣🤣🤭 meni bude koža sva crvena , nije pohvalno Al šta ću 🤣🤣🤣

Isti, skoro pa se sprzim :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    08. Studeni 2023. 22:35

BikMik

eni233

Iglica8

eni233

Iglica8

Isti, skoro pa se sprzim :D

Dobro da nisam jedina 🤣🤣🤣🤣 zato se suprug i ja rijetko tuširati zajedno jer nam temperatura vode ne odgovara 🤣🤣🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lela91
    08. Studeni 2023. 23:12

Curke, ne razumijem se u spermiograme jer moj to jos nije odradio pa vam ne mogu nista komentirati. 🥴
    .
    Ja sam veceras odradila magnet zdjelice i iskreno da vam kazem, malo me zabrinula reakcija tehnicara i dr nakon pregleda. Skroz su bili ozbiljni i samo su mi rekli da nek se narucim odmah kod kirurga koji me operirao i kod ginekologa. Nekako se tjesim da je vec bilo kasno pa su mozda umorni, jer kad sam usla unutra su bili bas raspolozeni i zezali smo se, totalna drugacije od stava kad sam izasla van. 😵‍💫🤷‍♀️
    Martina1931, koliko se sjecam ti radis na radiologiji? Je li normalno da me uzasno glava sad boli i da imam mucninu? Radili su mi MR s kontrastom. 
    Lani sam radila MR mozga isto s kontrastom, ali ne sjecam se da me toliko glava boljela kasnije. Jedva sam se dovukla do doma danas. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    08. Studeni 2023. 23:22

Lela, inzenjeri nemaju zakonski pravo govoriti ista vezano za pretragu i upitno je koliko su kompetentni tako da , ne brini za reakcije i izraze lica. Vjv si im bila pred kraj smjene :)
    Druga stvar da ti je bas  doktor specijalist radiolog dosao do tebe i rekao nesro.
    Daa, mucnine i glavobolja mogu biti od kontrasta. Pij vise tekucine da sto prije izmokris i bit ce okej🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    08. Studeni 2023. 23:23

Lela91

Curke, ne razumijem se u spermiograme jer moj to jos nije odradio pa vam ne mogu nista komentirati. 🥴
    .
    Ja sam veceras odradila magnet zdjelice i iskreno da vam kazem, malo me zabrinula reakcija tehnicara i dr nakon pregleda. Skroz su bili ozbiljni i samo su mi rekli da nek se narucim odmah kod kirurga koji me operirao i kod ginekologa. Nekako se tjesim da je vec bilo kasno pa su mozda umorni, jer kad sam usla unutra su bili bas raspolozeni i zezali smo se, totalna drugacije od stava kad sam izasla van. 😵‍💫🤷‍♀️
    Martina1931, koliko se sjecam ti radis na radiologiji? Je li normalno da me uzasno glava sad boli i da imam mucninu? Radili su mi MR s kontrastom.
    Lani sam radila MR mozga isto s kontrastom, ali ne sjecam se da me toliko glava boljela kasnije. Jedva sam se dovukla do doma danas.

Gdje si to radila? Jesi dobila preko uputnice ili si plaćala?
    Ja mislim da je i meni najbolje kad završim s postupcima da vidim u kojoj je fazi moja endometrioza. Magnet najbolje pokaže stanje stvari.
    S obzirom na količinu hormona koje primam u postupcima moguće da je dosta napredovala jer ti svi hormoni potiču njen rast.
    Nadam se da nije ništa prestrašno ali definitivno ti slijedi operacija čim ti je rekao da ih kontaktiraš. S ovim nalazom bar znaju gdje trebaju počistiti.
    Ja nisam znala da ona može doći do srca, ali isto tako ako se puno proširi na crijeva možemo završiti sa stomom. Bitno je što prije obaviti op dok se nije previše proširila. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    08. Studeni 2023. 23:29

Endometrioza je ozbiljna kronicna bolest koja se moze siriti svugdje doslovno, cak ima slucajeva i po mozgu.
    Ali takve stvari su iznimno i jako rijetke, i nisu zivotno ugrozavajuce ako se toga plasite. 
    Da, zene s endo trebaju paziti oko hormona i stimulacija jer sve to moze poticati rast. Ali ja msm da bi imale stv ozbiljne simptome da se bolest tako jako prosirila.
    Jedna od najboljih frendica ima opseznu endometriozu. Njeni simptomi su konstantno krvarenje , neuredna krvarenja po sred ciklusa. Tako jaki i ekstremni bolovi gdje ne moze mengu prezivjeti bez koktela lijekova koje prima intravenozno. Oba jajnika su pod endometrioticnim cistama. Smrtno je anemicna, to je najveci problem...hocu reci, kod vas (nas) je to jos sve relativno ok.
    Ako i bude potreba op, postoji hrpa istrazivanja kako se sansa za trudnocu drasticno povecava pa probaj(te) tako razmisljati.❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    09. Studeni 2023. 06:48

Curke, hvala vam svima na iskustvima i savjetima. Planiramo se naručiti u Vinogradsku, imate li preporuku kod kojeg doktora?
    Muž će svakako otići još jednom privatno napraviti spermiogram da ih imamo barem dva u razmaku od dva mjeseca. Naručit će se i kod urologa za eventualne suplemente pa ćemo vidjeti dalje.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lunolina
    09. Studeni 2023. 06:54

https://ibb.co/7Nt2Vzt
    Evo i naseg nalaza. Sad vidim kod nekih da su vasi nalazi puno detaljniji od nasih 😐
    Moj pije povremeno suplemente, a zivi relativno zdravo - aktivni sportas, bivsi profesionalni sportas (treninzi visokog intenziteta 5x tjedno + nogac 1-2x), zdrava, ali jednolicna prehrana (piletina svaaaaki bozji dan) i 1x mjesecno izlazak uz alkohol i cigare (one odvratne kaj smrde na kilometre i koje se puse po sat dva😂)
    .
    Cure s endometrirozom, vi ste pravi heroji! Kad se povremeno uhvatim da citam o endometriozi, uplasim se i prestanem citati. Drzite se i znajte da ste stvarno zene herojke🤭
    .
    Eni mislim da je nama sad problem u glavi pa je pitanje kako ce nam biti i u postupku, ali na srecu M ide na put u prosincu taman nekako u doba plodnih dana pa cemo, cini se, iduci mjesec uzeti pauzu - mozda nas to resetira.
    .
    Ja cu danas ici kupiti Catafertyl za mene i njega pa cemo probati jos sa time. Iako sam do sad pila gynositol i neki drugi koji je isti sastav, ali dobro. Da probamo jos s time + kupit cu preko iherb-a ubiquinol pa cu i njega piti i mozda jos neke multivitamine. 
    Stvarno mislim da poznajem svoje tijelo i znam da je jos rano (5.dpo), ali nekako nemam osjecaj da se primilo. 3 dana za redom - peak i 2 dana kasnije smo imali odnose i svaki put sam prelezala cijelu noc, to je 8 sati po noci. Dakle imali su spermici sveukupno 24 sata da udju u maternicu i odrade posao. Ako im to nije dovoljno, onda ocito ni ne trebamo pokusavati prirodno.
    Radim posao koji mi ekstremno ide na k (radim u marketingu i eventi i prekovremeni su moja svakodnevica, evo, u zadnja 3 tjedna sam doma prije 8 navecer mozda 3x) i ne mogu ga promijeniti jer cijelo vrijeme mislim - sad cu ostati trudna i bolje da se zadrzim u ovoj firmi gdje sam sigurna.
    Sad sam vas malo udavila, sorry🙈 ali bas sam usla u crveno i nikako se resetirati od tog - pa ako nismo uspjeli do sad, kakva je samsa da cemo uspjeti prirodno kasnije.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.