Mene ceka hsg ovaj ciklus ako dode M... danas sam uhvatila peak, barem mislim da jesam... ostala sam bez one step trakica, pa sam uzela digitalni clear blue i dobila sam smajlic danas na 12dc... cure koje ga koriste, je li to znaci peak
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mene ceka hsg ovaj ciklus ako dode M… danas sam uhvatila peak, barem mislim da jesam… ostala sam bez one step trakica, pa sam uzela digitalni clear blue i dobila sam smajlic danas na 12dc… cure koje ga koriste, je li to znaci peak
Da .. znaci sljedećih 24-48 h pokrivati ❤️ i sretno 😘🥰🥰
Ja još nisam uspjela uhvatiti peak , ja sam 16dc , sad nisam sigurna dal mi je prošao na večer ili budem tek imala , ali pokrivamo svjedno pa šta bude 🤞😀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Mene ceka hsg ovaj ciklus ako dode M… danas sam uhvatila peak, barem mislim da jesam… ostala sam bez one step trakica, pa sam uzela digitalni clear blue i dobila sam smajlic danas na 12dc… cure koje ga koriste, je li to znaci peak
Ja još nisam uspjela uhvatiti peak , ja sam 16dc , sad nisam sigurna dal mi je prošao na večer ili budem tek imala , ali pokrivamo svjedno pa šta bude 🤞😀
Hvala, i tebi sretno ❤🙏 pokrivamo marljivo, vec smo na izmaku snaga 🤣
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hvala, i tebi sretno ❤🙏 pokrivamo marljivo, vec smo na izmaku snaga 🤣
Hahahahhahahaha ja sam odlučila pokrivati do 25dc s obzirom da imam duge cikluse i tako sigurno neću propustiti ništa 🤣🤣🤣😜😜 ja kažem mojem ti samo legni ja ću odraditi posao , i onda se samo kad je prikraju okrenemo 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Lunolina ste dobili termin za konzultacije si bila zvala ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
E žene, žene... Asocirale ste me s time "pokrivamo". 😁 Najčešća rečenica koju u zadnje vrijeme čujem je: "Nemojte pravit bebu, vodite ljubav."
E pa stvarno je zahtjevno pokrivati stalno. 😂
No imam asocijaciju i na D vitamin, o kojem je netko pisao jučer. Razni doktori kažu da je najviše receptora za D vitamin oko očiju. Dakle, ženice, skidajte naočale i na sunce kad god ga ima. 😊 Naravno, ne preskačite svoj D vitamin koji isto pijete. 😊 Isti doktori kažu, najbolje uz maslinovo ili bademovo ulje, prije ručka. Ja popijem kad stignem, najčešće po danu.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Cure, hvala za info za iherb, mislim da cu odraditi narudzbu ovaj mjesec :D
.
BikMik meni su ti prije zahvata dali i cepic protiv bolova, imas mozda to? Ja sam ga uzela 20ak min prije pregleda. Racunaj da je kao jako bolna menga i onog trena kad stane pretraga, MOMENTALNO potpuno nestaje bol. Neka ti to bude mantra. Izdrzis tih par minuta i gotovo.drzim fige da sve bude okej. Javi nam kako je proslo❤️
.
Eni ne, moram zvati 15.11. za termin konzultacija u prosincu🙄 ali po onome sto si ti napisala, mi cemo morati na inseminaciju jer su nam svi nalazi dobri tako da drzi vodu kad je medicinska sestra rekla da mozemo racunati na postupak u sijecnju. Ja sam se nadala da cemo ici na IVF, a ne prvo na tu glupu inseminaciju, ali dobro. Neka im bude.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Uzet cu sat prije tih 800mg ibuprofena i javim kako proslo, hvala 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Malo sam se povukla s foruma, postoji i razlog 😔
Muž je prije 2mj radio spermiogram. Iako je na samom nalazu dijagnoza normozoospermia, moj ginekolog kad je vidio nalaz je rekao da je to loš nalaz, da to nikako nije normozoospermia već astenoteratozoospeemia, da smo definitivno kandidati za mpo.
Baš sam se jako rastužila. Od kud da krenemo? Dobili smo uputnicu za humanu reprodukciju. Gdje da se javim, kome...? Imate li preporuku za temu neku na forumu gdje mogu dobiti više info da vas ne zamaram? 😣
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET
Mariposa zao mi je :( sigurno je i sok i tuga i strah, ali jednom kad se oporavite od vijesti i krenete na pretrage uhodat cete se i znat cete vise. A kako je na nalazu prvo bilo da je uredno pa ispalo da nije?
Ti se svakako moras naruciti u jednu od bolnica na zavod za humanu reprodukciju, ili u privatne klinike ili klinike koje rade i preko hzzo (cure su spominjale prije par stranica). Oni ce vas uputiti koje sve pretrage trebate i sta to konkretno za vas znaci. Mozda ne bi bilo lose i da suprug ode do svog doktora opce prakse pa mu on mozda da odmah uputnicu za urologa.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji