Mi smo spermiogram radili privatno u Betaplus, na nalazu pise i misljenje s obzirom na rezultate.
Cure koje ste radile propuhivanje, jeste ga radile na temelju nekih indikacija da bi mogli biti neprohodni? Klamidija, hpv, cin, moguce priraslice zbog carskog, uzv ukazuje da bi mogao bit problem…. Pitam jer ja kada sam pitala trebam li to obaviti rekli su da nemam niti jednu indikaciju da bi bili neprohodni. I sad ne znam dal da na svoju ruku to pokusam se narucit i obavit, a opet nije da mi se bas ide 😅
Ja nisam, ali i gin iz Bosne i iva iz Njemacke su obe rekle da je to prvi korak prije MPO, jer sam rekla da bi ubrzo i to probala jer ne mogu izdrzati vise. Kazu sigurni ce biti prohodno jer je dolazilo do trudnoce
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure je koja hvalila ovulaciju ja dam 17dc i ništa 😒🤔. Sad neznam ili je prošla ili će tek biti nis mi nije jasno 🫣🫣🫣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cao cure, evo zavrsilo propuhivanje. Ljevi se savrseno vidio da je prohodan, desni kao da ima krivinu, ali se vidi kontrast i apsolutno me nije bolilo, pa kazu da je i to znak da je sve ok.
Folikul ljevo mi je 18mm, endometrij 9mm, kaze suoer sve. Izvadila mi je krv pa ce na osnovu toga reci kad Ovitrell da psricam i krenem u akciju :D
Eh super, sad u akciju 🥰🥰
Cure je koja hvalila ovulaciju ja dam 17dc i ništa 😒🤔. Sad neznam ili je prošla ili će tek biti nis mi nije jasno 🫣🫣🫣
Uhvatila *
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cao cure, evo zavrsilo propuhivanje. Ljevi se savrseno vidio da je prohodan, desni kao da ima krivinu, ali se vidi kontrast i apsolutno me nije bolilo, pa kazu da je i to znak da je sve ok.
Folikul ljevo mi je 18mm, endometrij 9mm, kaze suoer sve. Izvadila mi je krv pa ce na osnovu toga reci kad Ovitrell da psricam i krenem u akciju :D
Eh super, sad u akciju 🥰🥰
Hvala, hocemo, tj idem na konferenciju dva dana i sad ide i muz samnom jer ce mi vjerovatno javiti da danas ili sutra spricam Ovitrell, oa da ne propustimo sansu :D.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Uhvatila *
Ja cu piskit trakicu za koji sat, ali bi mi trebala biti O danas/sutra... jucer je trakica bila dosta jaka 🤞 drzim fige da je uhvatis, pokrivaj sve za svaki slucaj 🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni ovaj ciklus peak 23 dan bio, dok je prošli nisam ni imala tako da i dalje testiraj ima još vremena za ovulaciju 💪🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 ⏳25.07 UZV 🙏🏻
Ne pratiš bazalnu? Jer po padu temp vidiš da je bila O. Ovako možeš nagađati da je bila (jesi sluz pratila?) ili se malo ciklus poremetio pa će kasniti.
Ako je bila bar znaš da ste sve pokrili.
Anchyyy koji to je dr bio danas?
Super što ideš odmah, taman prilika za plusić i slikicu s UZV za pod bor. 🤞🤞
BikMik drago mi je što je nalaz dobar i što je sve prošlo bezbolno.
Ja sam u postupku dobivala Cyclogest i to od dana punkcije jajnih stanica.
mariposa obično preporučaju dr. Bolanču, ja se naručim kod njega pa tko bude bude. Sad mi je prvi put bio Tomić a drugi put na UZV Bolanča.
Sad ne znam za sljedeći put tko će biti jer sam se samo naručila nisam tražila ništa kod kojeg dr, ionako nosim nove nalaze na uvid prije postupka.
A i svejedno mi je tko će mi biti i na punkciji i transferu ionako ne možemo utjecati na to jer možda baš taj dan nam dr ode na bo ili mora negdje ići. U ovoj priči najbitniji je dobar embriolog. A nadam se da je taj kojega imaju dobar i da će mi on smućkati bebicu ( i svima ostalima). Vidi našu Anchyyy koliko je smrzlića čeka, sad samo neka se prime i može odmah dječji vrtić otvoriti 😂😂
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ne pratiš bazalnu? Jer po padu temp vidiš da je bila O. Ovako možeš nagađati da je bila (jesi sluz pratila?) ili se malo ciklus poremetio pa će kasniti.
mariposa obično preporučaju dr. Bolanču, ja se naručim kod njega pa tko bude bude. Sad mi je prvi put bio Tomić a drugi put na UZV Bolanča.
Sad ne znam za sljedeći put tko će biti jer sam se samo naručila nisam tražila ništa kod kojeg dr, ionako nosim nove nalaze na uvid prije postupka.
A i svejedno mi je tko će mi biti i na punkciji i transferu ionako ne možemo utjecati na to jer možda baš taj dan nam dr ode na bo ili mora negdje ići. U ovoj priči najbitniji je dobar embriolog. A nadam se da je taj kojega imaju dobar i da će mi on smućkati bebicu ( i svima ostalima). Vidi našu Anchyyy koliko je smrzlića čeka, sad samo neka se prime i može odmah dječji vrtić otvoriti 😂😂
Pa ne pratim , bazalnu tako da nemam pojma mislila sam pratiti ali na kraju sam odustala od toga jer ja to zaboravim . Sto se tiče ciklusa nije se poremetio koliko ja znam osim ako mi je bio peak preko noći pa ga nisam uspjela uhaviti onaj dan kad mi je trakica bila na 0.47 ili pak će mi peka biti sutra evo stvarno neznam Morat ću pratiti ovih dana pa ću znat .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pa ne pratim , bazalnu tako da nemam pojma mislila sam pratiti ali na kraju sam odustala od toga jer ja to zaboravim . Sto se tiče ciklusa nije se poremetio koliko ja znam osim ako mi je bio peak preko noći pa ga nisam uspjela uhaviti onaj dan kad mi je trakica bila na 0.47 ili pak će mi peka biti sutra evo stvarno neznam Morat ću pratiti ovih dana pa ću znat .
Vrlo vjerojatno je bio po noći. Tako da se tako možeš ravnati da je onda dan iza bila O.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji