Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    09. Studeni 2023. 14:01

Bebolina2024

eni233

Bebolina2024

eni233

Cure je koja hvalila ovulaciju ja dam 17dc i ništa 😒🤔. Sad neznam ili je prošla ili će tek biti nis mi nije jasno 🫣🫣🫣

Ne pratiš bazalnu? Jer po padu temp vidiš da je bila O. Ovako možeš nagađati da je bila (jesi sluz pratila?) ili se malo ciklus poremetio pa će kasniti.
    Ako je bila bar znaš da ste sve pokrili.
    Anchyyy koji to je dr bio danas?
    Super što ideš odmah, taman prilika za plusić i slikicu s UZV za pod bor. 🤞🤞
    BikMik drago mi je što je nalaz dobar i što je sve prošlo bezbolno.
    Ja sam u postupku dobivala Cyclogest i to od dana punkcije jajnih stanica.
    mariposa obično preporučaju dr. Bolanču, ja se naručim kod njega pa tko bude bude. Sad mi je prvi put bio Tomić a drugi put na UZV Bolanča.
    Sad ne znam za sljedeći put tko će biti jer sam se samo naručila nisam tražila ništa kod kojeg dr, ionako nosim nove nalaze na uvid prije postupka.
    A i svejedno mi je tko će mi biti i na punkciji i transferu ionako ne možemo utjecati na to jer možda baš taj dan nam dr ode na bo ili mora negdje ići. U ovoj priči najbitniji je dobar embriolog. A nadam se da je taj kojega imaju dobar i da će mi on smućkati bebicu ( i svima ostalima). Vidi našu Anchyyy koliko je smrzlića čeka, sad samo neka se prime i može odmah dječji vrtić otvoriti 😂😂

Pa ne pratim , bazalnu tako da nemam pojma mislila sam pratiti ali na kraju sam odustala od toga jer ja to zaboravim . Sto se tiče ciklusa nije se poremetio koliko ja znam osim ako mi je bio peak preko noći pa ga nisam uspjela uhaviti onaj dan kad mi je trakica bila na 0.47 ili pak će mi peka biti sutra evo stvarno neznam Morat ću pratiti ovih dana pa ću znat .

Vrlo vjerojatno je bio po noći. Tako da se tako možeš ravnati da je onda dan iza bila O.

Ko bi znao , možda mi se poremetilo šta pa je ni neće biti ali nema veze .. nije da ću imati bilo kakve šanse da će se šta desiti . Ali ono volim pratiti O , da znam cca kad će mi M doći još ću se testirati dva tri dana ako ne uhavtim sigruno je ni neću ona ovaj mjesec 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 15:06

Curke bokic kako ste citam vas ali slabo uspijem pisat.  
    Samo sex sex sex😁🤣🤣🤣i ne cekajte pik vec pokrivajte i bar 3 dana prije tog pika...😂sex sex sex.   Meni je libido nenormalan u ovoj trudnoci. . Ugl cisto da vam posaljem pozitivne vibrice ovaj mj i pratim vas svakako😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    09. Studeni 2023. 15:12

Mareeeee

Samo sex sex sex😁🤣🤣🤣i ne cekajte pik vec pokrivajte i bar 3 dana prije tog pika…😂sex sex sex. Meni je libido nenormalan u ovoj trudnoci. . Ugl cisto da vam posaljem pozitivne vibrice ovaj mj i pratim vas svakako😍

Hahah mare mi svejedno imamo odnose svaki dan ili svaki drugi ovisi kako imamo volje i zelje 🥰🫣 tako da ne brini ne apstiniramo 😜😜🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 15:16

eni233

Mareeeee

Samo sex sex sex😁🤣🤣🤣i ne cekajte pik vec pokrivajte i bar 3 dana prije tog pika…😂sex sex sex. Meni je libido nenormalan u ovoj trudnoci. . Ugl cisto da vam posaljem pozitivne vibrice ovaj mj i pratim vas svakako😍

Hahah mare mi svejedno imamo odnose svaki dan ili svaki drugi ovisi kako imamo volje i zelje 🥰🫣 tako da ne brini ne apstiniramo 😜😜🤣🤣🤣

Onda dobro samo sex i volja😂🤣🤣🤣🤣salim se ja malo😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    09. Studeni 2023. 15:34

Bebolina hvala na savjetima! Naručila sam nas danas preko kontakt obrasca pa da vidimo koga ćemo dobit 💪

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

MarTina=)
    09. Studeni 2023. 15:52

Mi budemo preeeeeumorni za česte odnose, pritom ne mislim na sebe, nego zbilja oboje. 😅

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Bebolina2024
    09. Studeni 2023. 18:16

mariposa1510

Bebolinahvala na savjetima! Naručila sam nas danas preko kontakt obrasca pa da vidimo koga ćemo dobit 💪

Nema na čemu. Mogla si i preko telefona ugovoriti konzultacije. Zoveš od 11 sati na broj 01/3787-689.
    Lako ih je dobiti i odmah znaš kad ti je termin.
    Eni bar u mom slučaju znam kad krene rasti i kad uhvatim 0.40 i više onda znam da mi je bio u toku noći, jer odmah ujutro bude niža i svijetlija.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    09. Studeni 2023. 18:45

Eni i mi smo spermiogram radili privatno u IVF poliklinici. Mozda ako je nalaz dobar ne idu tako detaljno, ne znam🤷🏻‍♀️
    Vidim da si kasnije pisala da su te tudji spermiogrami jos vise rastuzili, ali hej, dovoljan je samo jedan pravi da dodje do stanice! Samo jedan! Uz to, idete i na IVF. Vasa beba putuje prema vama i vrlo brzo ce vam doci❤️
    Vidjela sam da jos nisi 
    .
    BikMik bravo za propuhivanje! Jako mi je drago da je proslo bezbolno
    .
    Anchy wooow to su super vijesti! Brzo ce i taj sretni ponedjeljak doci🥰
    .
    Iglica propuhivanje se radi kada je sve ok, a i dalje ne dolazi do trudnoce. Teoretski mozes traziti, ali jesi odradila sve ostalo? Briseve, papu? Vidim da su ti hormoni tek dosli u balans, treba i tijelu vrmena da se primiri.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    09. Studeni 2023. 20:38

Bebolina  pa zato i mislim da mi je proso jer meni bude odmah skok isti dan i brzo i prođe 
    .
    .
    Lunolina  pa ja sam se vec nekako pomirila da nema šanse da nam se prirodno desi jer stvarno imamo loš spermiogram , morfologija nam je taman na granici  plus što imamo smanjen broj  , ali naravno da se nadam i da čuda nekad se desavaju ali eto čim ae manje nadam manje ću se razočarati ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Iglica8
    09. Studeni 2023. 20:49

Lunolina ma jesam, sve je odradjeno. Kod nas su problem hormoni za koje kada ne zelis trudnocu te stave na pilule, a kada zelis trudnocu zapravo si prepusten sam sebi i prirodnom balansiranju hormona, a za to je potrebno vrijeme. 
    Eni poznajem par koji je imao vrlo vrlo los spermiogram, bas je bio i smanjen broj ali i sve ostalo je bilo bas lose. Krenuli su u obradu za mpo ali su paralelno radili na poboljsanju spermiograma jer im je i za mpo receno da moraju popravit spermiogram, i eto desila se trudnoca. Znam da je on prestao pusit, smanjio alkohol, promijenio prehranu, to je prvo morao napravit jer je fakat vodio nezdrav zivot. I pio je dosta visoke doze tih dodataka sto preporucuju za musku plodnost. I to sve sa 38-39 godina. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.